Bunlar aklınızı karıştırmak için yapılan hareketler oyuna gelmeyin, Çocuk gibi hareketler tamam engellemis engeli kaldırmak niye vallahi bu erkeklerin çoğu sorunlu...Eski nişanlımdan severken bana hakaret etti diye ayrılmıştım.
O da bana o gün whatsappdan bir şeyler yazdı cevap vermedim diye engelledi.
Sonra eşyaları babam gelip almadılar diye götürdü falan.
3 ay oldu.
Daha önce ayrıldığımızda da engellerdi hemen çocuk gibi barışmadan da açmazdı.
15 gün önce falan engelimi kaldırmış bir kızla da profil resmi yapmış.Ama çok resmi durmuşlar.
Amacı ne ola ki ?
telefon no yok zaten tesadüfen gördüm ben debence unutmuş seni yada kıskandırmak istiyor pişman ol diye....sakın pişman olma...telefon numarasınıda sil....
napmaya çalışıyor anlamıyorum zaten kafam karışıkBunlar aklınızı karıştırmak için yapılan hareketler oyuna gelmeyin, Çocuk gibi hareketler tamam engellemis engeli kaldırmak niye vallahi bu erkeklerin çoğu sorunlu...
Ben de engelliydi telefon değiştirdim sonra o engel gitmiş başkasında tesadüf eseri gördüm sonra kendime ekledim baktım engeli kaldırmış bir de resimde kucağında bebek var yani kızla arasında bebek var yeni sevgilisi mi değil mi anlamadımBakmış senden tık yok
Bari engeli açayım ne yapıyo görürüm
Bi de ne yaptığımı gösteririm demiştir
Bence şimdi de sen engelle ve bi daha kaldırma..
Boşver neyi olursa olsunBen de engelliydi telefon değiştirdim sonra o engel gitmiş başkasında tesadüf eseri gördüm sonra kendime ekledim baktım engeli kaldırmış bir de resimde kucağında bebek var yani kızla arasında bebek var yeni sevgilisi mi değil mi anlamadım
Yok kardeşimin telefonunu almıştım onda gördüm öyle tesadüf oldu takip etmeyi kestim çünkü acı çekiyorumMadem ayrılmıssın sil no sunu gitsin canım, sureklı whtspa profıl fotosu ne koymus acaba dıye mı bakacaksın:)
Bosver
Yok kardeşimin telefonunu almıştım onda gördüm öyle tesadüf oldu takip etmeyi kestim çünkü acı çekiyorum
kesin gör diye kaldırdı amaç kıskandırmakEski nişanlımdan severken bana hakaret etti diye ayrılmıştım.
O da bana o gün whatsappdan bir şeyler yazdı cevap vermedim diye engelledi.
Sonra eşyaları babam gelip almadılar diye götürdü falan.
3 ay oldu.
Daha önce ayrıldığımızda da engellerdi hemen çocuk gibi barışmadan da açmazdı.
15 gün önce falan engelimi kaldırmış bir kızla da profil resmi yapmış.Ama çok resmi durmuşlar.
Amacı ne ola ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?