Kaldırmış şimdi noluyor ?

Yeni sevgilisi engellwnwnlerden non görüp kim bu desin istememistir

tam ergenmıs :)
hakkına hayırlısı olmus

Sizi unutsa engeli kaldirmazdi

Bakmış senden tık yok
Bari engeli açayım ne yapıyo görürüm
Bi de ne yaptığımı gösteririm demiştir
Bence şimdi de sen engelle ve bi daha kaldırma..
Engellerse eger onu amacina ulastirmis olur.Sakin engelleme.Whatsappinda gorunurlugunu resmini durumunu kisilerim olarak ayarla onu da rehberinden sil

Engelleyecek kadar önemsemiyorum hem artık sevgilim var bence sende düşünme demek istemiş. Yada direk kız engelli listesine bakıp kendisi çıkarmıştır

niye hala onu takip ediyorsunuz madem bitti

Sana ben dengesizin tekiyim benden kurtulman iyi olmus mesaji veriyor aslinda oyuzden fazla mana arama daha buyumemis

Engelleyecek kadar önemsemiyorum hem artık sevgilim var bence sende düşünme demek istemiş. Yada direk kız engelli listesine bakıp kendisi çıkarmıştır
hayır kimsenin telefonunu karıştırmasına izin vermez ben kurcalıyordum ama o başka

hiiiiç derin düşünme ,erkekler daha düz düşünüyorlar,gayette hayatına devam etmiş adam ,sana özel bi durum yok yani,sen de hayatına bak ,numarayı da sil

hiiiiç derin düşünme ,erkekler daha düz düşünüyorlar,gayette hayatına devam etmiş adam ,sana özel bi durum yok yani,sen de hayatına bak ,numarayı da sil
sildim zaten bazen keşke ayrılmasaydım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…