ben bişey anlamadım biri biseymi yaptıda bu yazı yazıldı :sm_confused:
içimde biseyler olmaz olurmu Allahım bana iyi bi koca ver evde kaldım artık:))
.....insanın gözüne baka baka yalan konusanlar yokmu bi kasık suda bogasım gelıyo
Kamu Kurumu teftiş geçiriyordu. Bu defa gelen müfettiş, devlet gibi adam tiplemesini iflas ettirecek derecede sevecendi. Raporlarını alıyor, ama memurlarla diyalogunu da sıkı tutuyordu. Çay ısmarlıyor, galeta ikram ediyor, hatta akşam halı saha maçına çıkıyordu. Teftiş bitip gittiğinde ardında hoş bir seda bırakmıştı.
Günlerce onu konuştular kurumda. Durumu sindiremeyen bir köhne zihniyetli: “Hiç de kalıbının adamı değildi. Çocuk ruhluydu “ deyiverdi.
…
Sahi siz kalıbının adamı olmak yada olmamaktan ne anlıyorsunuz?.. Kalıbının adamı; yani otoriter, olgun, kendini ağırdan satan öyle mi?.. Bana göre hiç de öyle değil… Kalıbının adamı; bedene mahkum, egonun kölesi zavallı insan tipi…Hakikat ehli ise kalıpları paramparça edip sınırsız- sonsuza yüreğini açmış insan. Çocuk ruhlular kalıbının adamı hiç olamazlar. Çocuklar ele avuca sığmaz ki kalıba dökesin!..
Konuyla alakası varmı yokmu bilemiyorum amaç beyin fıtınası ise bu da benden :)
yok okadar zengin istemem azar evini gecindircek kadar olsun yeter
işte beyin fırtınası böyle birşey 2 dakika sonra cevap geliyor ;
- yani beyin fırtınası yapılınca koca mı buluyoruz ?
- höööööööö
abi beyin fırtınasını sürekli yapabilirmiyiz ozaman sırada bekleyen çok varda :uhm: :Roflol:
öyle bir zamandayız ki şimdi abi sırtını her döndüğünde biraz daha anlıyor insan.Arkasındakinin ne denli kötü olabileceğini.Bizi kalitesiz olarak görenler dün bizim aslında ne kadar kaliteli oldugumuzu söyleyenler. Zaman geçince kendini önemli olmadıklarını hissettikleri anda başlıyorlar karalamaya.Yanlışşşş hemde çok yanlışşş.Erkek gibi kız sözü herkes için geçerli değilmiş şimdi çok daha iyi anlıyorum.Bu tooplulugun içinde bulunmak yer almak dün ne kadar güzelse bugün kötü olarak lanse ediliyor.Ayıp!!! Yakışmadı!!!
lütfen isimlerinizi yazdırın
En evde kalmış olaraktan ilk sıra benim delikafa:mymeka:
1.Tatlicadiarzu:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?