Benim burnumda biraz kemer vardı. İnternetten araştırma yaptım kime gidebilirim diye. Dermamed'te Levent Bey ile görüştüm. Burnumu geçici dolgu ile düzeltebileceğini söyledi. Hem kemerli bölgeye hem de burun ucuna ekleme yaptı. 10 Dakika sürmüştür toplam. Acı filan yok kesinlikle. Enteresan olan ise ailem dahil kimse fark etmedi ne operasyonu ne de burnumun değiştiğini(söylemedim operasyonu). Sabah operasyonu oldum akşam eve gittim, herhangi bir şey söylemediler. Ama ben memnunum. Bir değişiklik oldu ama küçük bir değişiklik. Birkaç şubesi var İstanbulda. Bence bir konuşmaya gidebilirsin. Kızıltopraktaki merkezi nezih bir yer. Yalnız dikkatli ol. Levent beyin ikna kabiliyeti çok fazla :) İkna edebilir hemen seni. Biraz düşünmek için zaman iste bence görüşmeye gidersen. Çünkü küçük bir operasyon olduğu için hemen 10 dakikada hallederiz diye masada bulabilirsin kendini :) Başka sorun olursa cevaplayabilirim.
önceki ve şimdiki halini görebilirmiyim acaba bende lazerle olucam ama acıkcası merak ettım dolgu olayını. bi resmimi paylaşmıstım actıgım konuda en azından seninkine kıyasla dolgu olur mu olmaz mı yorumunu merak ediyorum yardımcı olursan sevinirim