Kalıcı dolgu ile burun estetiği

Benim burnumda biraz kemer vardı. İnternetten araştırma yaptım kime gidebilirim diye. Dermamed'te Levent Bey ile görüştüm. Burnumu geçici dolgu ile düzeltebileceğini söyledi. Hem kemerli bölgeye hem de burun ucuna ekleme yaptı. 10 Dakika sürmüştür toplam. Acı filan yok kesinlikle. Enteresan olan ise ailem dahil kimse fark etmedi ne operasyonu ne de burnumun değiştiğini(söylemedim operasyonu). Sabah operasyonu oldum akşam eve gittim, herhangi bir şey söylemediler. Ama ben memnunum. Bir değişiklik oldu ama küçük bir değişiklik. Birkaç şubesi var İstanbulda. Bence bir konuşmaya gidebilirsin. Kızıltopraktaki merkezi nezih bir yer. Yalnız dikkatli ol. Levent beyin ikna kabiliyeti çok fazla :) İkna edebilir hemen seni. Biraz düşünmek için zaman iste bence görüşmeye gidersen. Çünkü küçük bir operasyon olduğu için hemen 10 dakikada hallederiz diye masada bulabilirsin kendini :) Başka sorun olursa cevaplayabilirim.

önceki ve şimdiki halini görebilirmiyim acaba bende lazerle olucam ama acıkcası merak ettım dolgu olayını. bi resmimi paylaşmıstım actıgım konuda en azından seninkine kıyasla dolgu olur mu olmaz mı yorumunu merak ediyorum yardımcı olursan sevinirim

Benim burnumda biraz kemer vardı. İnternetten araştırma yaptım kime gidebilirim diye. Dermamed'te Levent Bey ile görüştüm. Burnumu geçici dolgu ile düzeltebileceğini söyledi. Hem kemerli bölgeye hem de burun ucuna ekleme yaptı. 10 Dakika sürmüştür toplam. Acı filan yok kesinlikle. Enteresan olan ise ailem dahil kimse fark etmedi ne operasyonu ne de burnumun değiştiğini(söylemedim operasyonu). Sabah operasyonu oldum akşam eve gittim, herhangi bir şey söylemediler. Ama ben memnunum. Bir değişiklik oldu ama küçük bir değişiklik. Birkaç şubesi var İstanbulda. Bence bir konuşmaya gidebilirsin. Kızıltopraktaki merkezi nezih bir yer. Yalnız dikkatli ol. Levent beyin ikna kabiliyeti çok fazla :) İkna edebilir hemen seni. Biraz düşünmek için zaman iste bence görüşmeye gidersen. Çünkü küçük bir operasyon olduğu için hemen 10 dakikada hallederiz diye masada bulabilirsin kendini :) Başka sorun olursa cevaplayabilirim.

canım merhaba ya buryla bnde konstm cmrtsı gtmyı dsnyrm da ne kadara yptrdn ve hala memnnmsn bnm brnum uzun ve ucu vr ucunu kldrsa bna ytr hazrnda evlencm ya fotolrda gzl cıkym ıstyrm ve anlasılıo mu yaa

kalıcı dolgu konusunda güvenilir ve bu işi en iyi yapan doktor kim biliyo musunuz kızlar ?

5-8 yıla kadar dayanan dolgularda olur.. bende burnum ve çenem için düşünüyorum, ama 6 ayda bir cekilmez yaa

evet kullanılıyor canım ancak doktorlar pek tavsiye etmiyorlar.mükemmel sonuçlar elde edilebiliyor ancak küçük de olsa komplikasyon riski var ,oldukça uğraştırıcıymış sorun çıkarsa,komple yüzü mahvetmek olası.ben de onu düşünmüştüm başta ancak doktorum,ya sen o 100de 1in içine girersen demişti.olasılık küçük ama ya sana denk gelirse??ömürboyu uğraş dur artık.o yüzden doktorum aqualift önerdi.3-5 senelikmiş,hiçbir riski yokmuş,sonuçlar harikaymış,önümüzdeki ay düşünüyorum bakalım,çünkü burun ameliyatı yeni oldum ve acele etmemek gerekiyor.burun kenarından ağıza inen çizgiler ve azıcık da dudaklara uygulatıcam,ve bir an önce istiyoruuuum!:66:

changing yazdıklarını okudum uzunzaman olmuş genede sormak ıstedım dolgularından memnunmusun :36::36:

kızlar burun ucuna dolgu yaptıran var mı varsa bana bu işi iyi bilen bir doktor tavsiye edebilirmi istanbulda olan
özel mesaj atarsanız sevinirim yazma hakkınız yoksa burdan bekliyorum

Merhaba bende estetik ameliyat oldum ve burnumun ucunda sivrilik var yanıda çukur görünüyo vücudundan alınıcak yağla dolgu yapalım dedi dr kalıcı olucakmış böyle bişey duyan oldum mu fikir verebilicek var mı

Merhaba siteye hoşgeldin :) Ben sana kalıcı dolgu konusunda bilgi vereyim .Yukarıda arkadaşın bahsettiği kalıcı dolgu " bioalkamid veya aquamid "gibi poliakrilamid jel türevi dolgular .Bu dolgu türleri ömür boyu erimez .Sitede araştırırsan yaptıranlar var ve çok mutlular.Sanıldığı gibi riskli bir şey değil .Benim tanıdıklarımdan da yaptıranlar var .Yıllar oldu hiçbir komplikasyon çıkmadı.Ama elbette bünyeden bünyeye ve yapan kişinin tecrübesine göre değişir.Plastik cerrahların yapması daha uygundur.

rosenoire merhaba,dolgu konusunda bilgili olduğun için sana danışmak istiyorum,yanaklara dolgu sonrası göz altlarında morarma oluştuysa bu nasıl giderilebilir,bir de neden olur?

merhaba arkadaşlar burnuma kalıcı dolgu yaptırmak istiyorum burnumdan dolayı ressmen özgüven eksikliği oluştu eğer böyle birşey yapılıyorsa bende yaptırmak istiyorum yardım edin :(

İyi günler, burun dolgusu hakkinda güncellenmiş bi bilgi ve yakın Zamanda yaptıran birinden bilgi alabilir miyim? Ayrıca fiyatı ne kadar?

Alıntı yapamadım. Çok olmasa da ağrı oluyor. Çıkıntı çevresine yapılırsa azaltır tabii. Benim oyuktu düzleştirildi.

Merhaba arkadaslar, bende aranıza yeni katılan biri olarak tecrübemi paylasmak istedim:) Uzun suren arastirmalarım sonucunda ameliyatsız (dolgu ile )burun estetiği yapan bir doktorla tanıştım. Korkularımızı bir kenara atıp arkadaşımla beraber klinigine gittik. Yıllardır beni rahatsız eden cenemdeki cukurlugu kalıcı dolgu maddesi ile doldurttum, arkadasım ise cok basık olan burnunu aynı yontem ile kaldırttı ve yeniden sekillendirtti. Su an aynaya baktigimda yıllardır beni rahatsız eden cukurluktan kurtuldugum için cok mutluyum! Ameliyattan korkan ancak kalıcı cözüm arayan arkadaslara aynı yöntemi şiddetle tavsiye ederim üc gün cok hafif bir morluk ince bir sızı dısında tek bir sikayetim olmadı. Ancak belirtmeliyimkli bu yontem burun için herkese uygulanamıyor, doktorun klinigine gidip görüstügünüzde size kalıcı dolgu uygulayıp uygulayamayacagini kendisi soyluyor. Bende burnum için Emre İlhani dusunuyorum keske korkularımda benimle aynı fikirde olsa :))

sevgiler
Merhaba tuonela bende burnuma kalıcı dolgu yaptırmak istiyorum ameliyat sonrası çökme oldu burnumda. Ama korkuyorum enfeksiyon yapıyormuş. Siz 2010 senesinde yazmışsınız bugüne kadar bir sorun çıktımı, umarım olmamıştır.

Ben de uzun süredir bu hakkında araştırmalar yapıyorum ancak kalıcı dolgunun vücudun hiçbir yerinde kullanılması taraftarı değilim .Daha önce kalıcı dolgu yaptırdım ve zamanla dolgu sertleşti, düştü çok kötü bir görüntü oluştu . Araştırmalarım ve arkadaşlarımın önerisi ile Dr Ali Şahan ile tanıştım önceleri çok genç olması nedeni ile biraz önyargılı yaklaştım ancak sonuçtan çok memnun kaldım . Dolgularımın büyük kısmını erittik ve yeniden kendisi dolgu işlemi yaptı ve şu an gayet iyi durumdayım. Eğer bu tarz işemler yaptıracaksanız kesinlikle kalıcı dolgu yaptırmayın ve kesinlikle iyi araştırın benm gibi sonradan pişman olmayın derim. :))

Back
X