Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aquamid gibi kalıcı dolgular burun dolgunlaştırmak ve kenar çizgileri yok etmekte kullanılabiliyor mu?? Bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Merhabalar,
cok merak ediyorum, burnundan estetik ameliyat olup ta kanatlarda cukur problemi yasayip kalici dolgu yaptiraniniz oldu mu? Benim burnumun bir tarafinda böyle bir problem var
ama doktorum kalici dolguya hic girme dedigi icin kalkismadim. Bu tür cökme durumlarinda cözüm ne olabilir acaba??
Peki doktorun ne önerdi dolgu yerine?
Pek saglikli bir örnek olmayacak ama yine de Eki Görüntüle 254839 buna benzer bir sey. Hani yan tarafta bir cökük gibi dogal durmayan bir sey varya onu diyorum.
Benim burnumda biraz kemer vardı. İnternetten araştırma yaptım kime gidebilirim diye. Dermamed'te Levent Bey ile görüştüm. Burnumu geçici dolgu ile düzeltebileceğini söyledi. Hem kemerli bölgeye hem de burun ucuna ekleme yaptı. 10 Dakika sürmüştür toplam. Acı filan yok kesinlikle. Enteresan olan ise ailem dahil kimse fark etmedi ne operasyonu ne de burnumun değiştiğini(söylemedim operasyonu). Sabah operasyonu oldum akşam eve gittim, herhangi bir şey söylemediler. Ama ben memnunum. Bir değişiklik oldu ama küçük bir değişiklik. Birkaç şubesi var İstanbulda. Bence bir konuşmaya gidebilirsin. Kızıltopraktaki merkezi nezih bir yer. Yalnız dikkatli ol. Levent beyin ikna kabiliyeti çok fazla :) İkna edebilir hemen seni. Biraz düşünmek için zaman iste bence görüşmeye gidersen. Çünkü küçük bir operasyon olduğu için hemen 10 dakikada hallederiz diye masada bulabilirsin kendini :) Başka sorun olursa cevaplayabilirim.kızlar burun ucuna dolgu yaptıran var mı varsa bana bu işi iyi bilen bir doktor tavsiye edebilirmi istanbulda olan
özel mesaj atarsanız sevinirim yazma hakkınız yoksa burdan bekliyorum
kızlar bende bundan bikaç ay önce burnuma kalıcı dolgu yaptırdım.ben estetik amaliyat oldum hem iç hemde dışfakat ne masajımı yaptım ne de doğru düzgün kontrole gittim ameliyattan sonra.aradan 2 yıl gectikten sonra ,bikaç ay once bi kontrole gideyim bakayım dedim.burnumun ustunde hafif bir çöküntü vardı fakat rahatsız edici bir boyutta değildi burnumun daha kalkık hokka gibi görünmesine sebep oluyordu.amaliyat olduğum doktor burayı hemen halledelim dedi.kalıcı dolgu yaptı hafif çöküntüyü doldurduğunda burnum daha doğal göründü.bu ömür boyu kalıcı bi dolgu dedi azar azar koydu ve biraz dursun bi hafta sonra bikere daha uyguluycam aynı anda iki uygulama yapmak istemiyorum çünkü ömür boyu kalıcı olduğu için eksik olursa tekrar dolgu koyarım fakat fazla olursa geri çekemem enjekte ettiğim şeyi dedi.bi hafta sonra ikinci dolguyuda yaptı.şuan burnum daha doğal duruyor.dokunduğumda elime bi beze türü bişey gelmiyor.kısaca ben memnunum.ve estetik yaptırıpta sonuctan memnun olmayan arkadaşlara tavsiyem bu işlemi yaptırmak için gidip başka yerlere para vermeyin.burnunuzda hafif kusurlar varsa bunu düzeltmek doktorunuza düşüyor bırakın düzeltsin.benim doktorum benden bırakın dolgu maddesini hastane muayene ücreti bile almadı
![]()
Merhaba arkadaslar, bende aranıza yeni katılan biri olarak tecrübemi paylasmak istedim:) Uzun suren arastirmalarım sonucunda ameliyatsız (dolgu ile )burun estetiği yapan bir doktorla tanıştım. Korkularımızı bir kenara atıp arkadaşımla beraber klinigine gittik. Yıllardır beni rahatsız eden cenemdeki cukurlugu kalıcı dolgu maddesi ile doldurttum, arkadasım ise cok basık olan burnunu aynı yontem ile kaldırttı ve yeniden sekillendirtti. Su an aynaya baktigimda yıllardır beni rahatsız eden cukurluktan kurtuldugum için cok mutluyum! Ameliyattan korkan ancak kalıcı cözüm arayan arkadaslara aynı yöntemi şiddetle tavsiye ederim üc gün cok hafif bir morluk ince bir sızı dısında tek bir sikayetim olmadı. Ancak belirtmeliyimkli bu yontem burun için herkese uygulanamıyor, doktorun klinigine gidip görüstügünüzde size kalıcı dolgu uygulayıp uygulayamayacagini kendisi soyluyor. Bende burnum için Emre İlhani dusunuyorum keske korkularımda benimle aynı fikirde olsa :))
sevgiler