Ameliyatla mi düzeldi. Geçmiş olsun bu arada.Sakın sakın gitmeyin muhittin aktaşa diğer işlerini bilmem ama dudak dolgusunda beni rezil etti sadece istediğim çook az ve doğal inanın insan içine çıkamadım aylarca allah affetsin yamuldum resmen resimlerimde var mesajlarım hersey var benim tek istediğim başkalarıda çekmesin allah şahit ölmek istedim sonunda nasıl düzeldin derseniz muhittin aktaşın bozduğu dudakları gönderdiği bir doktor var sadık karakaya o düzeltti ama ne acılar çektim allah şahit
Dr.Sadık karakaya son çareydi aylarca dudağımda denemediği şey kalmadı parmak kalınlığında iğne mi sokmadı bilmediğim inanılmaz yakan ilaçlarmı enjekte etmedi dudağıma ya kızlar anlatsam neler çektiğimi ah ah.. en son tekrar gittim muhittin aktaşa bişe denicem dedi bu defa yeter dedim deneme tahatasına döndüm ha derseniz nasıl hala eline bıraktın kaç doktor aradım resim attım istanbuldaki doktorlara bile biz başka doktorun bozdugu seyi düzeltmeyiz dediler çaresizlikten hep kendisinin çözümlerine mecbur kaldım ama her yaptığı seyde daha kötü oldum. Kendisi prof. Dr arkadasını aradı benim çaresizliğimi anlattı gittim sadık beye oda içine serum sıktı iğneyi içinde bıraktı sonra ilacı çekti geri ilk davul gibi oldu sonra bi hafta içinde sonra bikaç aya taç geçti allaha bin şükürAmeliyatla mi düzeldi. Geçmiş olsun bu arada.
Merhaba ben de dudak dolgusu mağduruyum acaba sizi tedavi eden doktor istanbuldamiSakın sakın gitmeyin muhittin aktaşa diğer işlerini bilmem ama dudak dolgusunda beni rezil etti sadece istediğim çook az ve doğal inanın insan içine çıkamadım aylarca allah affetsin yamuldum resmen resimlerimde var mesajlarım hersey var benim tek istediğim başkalarıda çekmesin allah şahit ölmek istedim sonunda nasıl düzeldin derseniz muhittin aktaşın bozduğu dudakları gönderdiği bir doktor var sadık karakaya o düzeltti ama ne acılar çektim allah şahit
Merhaba dudaklarınız nasıl oldu . Ben de kalıcı dudak dolgusu yaptırmıştım amaliyat oldum ama şişlik inmediSakın sakın gitmeyin muhittin aktaşa diğer işlerini bilmem ama dudak dolgusunda beni rezil etti sadece istediğim çook az ve doğal inanın insan içine çıkamadım aylarca allah affetsin yamuldum resmen resimlerimde var mesajlarım hersey var benim tek istediğim başkalarıda çekmesin allah şahit ölmek istedim sonunda nasıl düzeldin derseniz muhittin aktaşın bozduğu dudakları gönderdiği bir doktor var sadık karakaya o düzeltti ama ne acılar çektim allah şahit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?