Kalıcı Dudak Dolgusu, lütfen yardım..

turkuazsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
389
0
66
44
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar..Kalıcı dudak dolgusu yaptırmayı istiyorum.Aranızda kalıcı olarak yaptıran varsa doktor önerisi alabilir miyim lütfen?..Yardımcı olursanız çok sevinirim, Teşekkür ederim :)))

Buarada biliyorum Dudak dolgusu için bir kaç konu açılmış, yorumları da hep okudum fakat kalıcı dudak dolgusu için tam bilgiye ulaşamadım ondan bu konuyu açtım

Merhaba haziran 2014 te burada yazan mesajları okuyup güvenerek Adana'da Muhittin Aktaş a dudak dolgusu yaptırdım. Telefonlarını aradığımda bana %100 silikon değil, ömür boyu kalıcı, memnun kalmazsanız aldırabilirsiniz denildi. Gittiğimde çok yüksek bir fiyata ki telefonda 1000tl dendi ama gittiğimden 2500tl ye yapıldı dudaklarım resmen rezalet üst dudağım daha büyük ve yamuk... Üst dudağım daha küçük olması gerekirken üst dudaklarım yamuk ve daha büyük eskisini bilmem ama şuanda sakın başınızı yakmayın bir çok doktorla görüştüm operasyonla aldırmak istiyorum ve çözüm bulamıyorum. Bu konuda bu dolgudan beni kurtaracak doktor bilginiz varsa lütfen önerin...
Sakın ama sakın kalıcı dolgu yaptırmayın...

Turkuazsu çözüm bulabildin mi sorununa. Ben de araştırıyor bir çözüm bulamıyorum.

Arkadaşlar merhaba. 2 yıl önce kontrolsüz bir şekilde fazla dozda dudak dolgusu yaptırdım. Yüzüm şişti, dudaklarım zaman zaman aşırı siserek gittikçe yapay bir hal aldı. Eritmek için denemediğim şey kalmadı. Lazerle yakıldı, hyrolunaz yapıldı vs. Bunlar çözüm olmadı. Ananas hapindan tutun polen vs doğal ödem atan besinler takviyeler kullandım ama tabiki etkisi olmadı. Sülük bile yaptırdım en az 10 seans. Son olarak ameliyat ile kurtulmaya karar verdim. Aklı başında işinin ehli dr lar kabul etmedi. Dolgunun çıkmayacağını, ameliyat sadece dudaklarimdan bir parça alınacağını, bunun da yine sis ve ödeme çözüm olmayacağını, asimetri kalabileceğini söyledi. Zaten bundan çok korkuyordum. Sonra mecbur kaldım istanbulda devlet hastanesinde ameliyat olmaya karar verdim. Ayaklarım geri geri gitti ağlayarak kaçtım hastaneden. Bir gün çok ağladım çok yalvardım Allaha. Beni bundan kurtarması için. Ertesi gün bir mucize oldu. Instagramdan bir dr a denk geldim. Ameliyatsız silikonu eritip %100 anadan doğma dudakları garanti veren bir dr. Dene dedim ne kaybedersin. Güvenmekten başka çarem de yoktu. İrtibata geçtim. Istanbula da ara sıra geldiğini öğrendim. Veee bir mucize yaşadım. 2 aşamalı uygulamasından birincisini yaptıktan 15 gün sonra dudaklarimdaki silikon jellesti yumuşadı ve 2. Seansı olacağız şimdi. O kadar mutluyum o kadar şükrediyorum ki.. Benim durumumda olan herkes faydalansin istiyorum. Doktorun adı Rzayeva Elnara. Instagramdan bulup iletişime geçebilir, yaptığı işlere bakabilirsiniz. İnstagram hesabı dr_elnara_ hepinize geçmiş olsun. Dilerim bu ızdırabı çeken herkes kurtulur. Sevgiler..

Sakın sakın gitmeyin muhittin aktaşa diğer işlerini bilmem ama dudak dolgusunda beni rezil etti sadece istediğim çook az ve doğal inanın insan içine çıkamadım aylarca allah affetsin yamuldum resmen resimlerimde var mesajlarım hersey var benim tek istediğim başkalarıda çekmesin allah şahit ölmek istedim sonunda nasıl düzeldin derseniz muhittin aktaşın bozduğu dudakları gönderdiği bir doktor var sadık karakaya o düzeltti ama ne acılar çektim allah şahit

Ameliyatla mi düzeldi. Geçmiş olsun bu arada.

Ameliyatla mi düzeldi. Geçmiş olsun bu arada.
Dr.Sadık karakaya son çareydi aylarca dudağımda denemediği şey kalmadı parmak kalınlığında iğne mi sokmadı bilmediğim inanılmaz yakan ilaçlarmı enjekte etmedi dudağıma ya kızlar anlatsam neler çektiğimi ah ah.. en son tekrar gittim muhittin aktaşa bişe denicem dedi bu defa yeter dedim deneme tahatasına döndüm ha derseniz nasıl hala eline bıraktın kaç doktor aradım resim attım istanbuldaki doktorlara bile biz başka doktorun bozdugu seyi düzeltmeyiz dediler çaresizlikten hep kendisinin çözümlerine mecbur kaldım ama her yaptığı seyde daha kötü oldum. Kendisi prof. Dr arkadasını aradı benim çaresizliğimi anlattı gittim sadık beye oda içine serum sıktı iğneyi içinde bıraktı sonra ilacı çekti geri ilk davul gibi oldu sonra bi hafta içinde sonra bikaç aya taç geçti allaha bin şükür

Merhaba ben de dudak dolgusu mağduruyum acaba sizi tedavi eden doktor istanbuldami

Merhaba dudaklarınız nasıl oldu . Ben de kalıcı dudak dolgusu yaptırmıştım amaliyat oldum ama şişlik inmedi

Arkadaşlar merhaba. Ben de muhittin aktaşa kalıcı dudak dolgusu yaptırdım. Yani ifadelerinizi şaşkınlıkla okudum. Hak alıyorsunuz. Insanların ekmegi ile oynayabiliyorsunuz bu ifadelerinizle. Ben bu yazılardan sonra acaba gitmesem mi dedim. Ama dudagimin da kalici ve dogal olsun istedim. En azindan telefonla bilgi edinmek istedim. Konuştuğun asistanı oyle guzel bir şekilde ifade etti ki cok güven verdi. Bir ziyaret edeyim hem de adanayı gezme fırsatı yakalamış olur diye düşündüm. Şanlıurfadan gittim kendilerine. Muhittin bey bitmek bilmeyen sorularimi o kadar güzel bir şekilde cevapladı ki o an yaptırmaya karar verdim. Zaten muayenesi gittiğimde tıklım.tıklımdi. Özellikle zayıflama icin de giden cok fazla kişi var. Dudağımi yaptırdım cok sevinerek gittim akşamına dudagim şişti. Ki bunun normal oldugunu soyledi ama ben cok telaslandim çünkü öğretmenim ve aktif iş hayatım devam ederken rezil olmaktan korktum. Iğne ilacını yaptırabilecegimi ya da beklemem gerektiğini soyledi. 2 gun sonra okula gideceğimden iğne yaptırmayı tercih ettim. Sabahına uyandığımda şişlik geçti. O kadar doğal oldu ki... Öğretmen arkadaslarim ve çocuklar hicbir şey farketmedi. Bi güzellik gelmiş size diyip iltifatta bulundular. Zaman içerisinde tam istediğim olsun diye defalarca gittim, asla hayıflanmadı. Yüzünü bir kere asmadı. Doktor egosunu bilirsiniz ama muhittin bey de böyle bir tavır yok. Her seferinde aynı kibarlilikla ve tatlılıkla kabul etti. Iyi ki yaptirmisim diyorum.

Hep yazmak aklımdaydı buraya yazmak fakat zamansizliktan fırsat bulamadım. Sizin belki bünyeniz farklı reaksiyon vermiş olabilir dolgu maddesine karşı ama insanların da ekmekleriyle, işiyle oynanmamasi tarafındayım. Nice insan burdan yorum okuyor. Sıslik olduğunda keske kendine ulaşsaydınız. Düzeltmek icin elinden geleni yapardı. Biz bayanlar olarak da biraz sabirsiziz. Dudağımi cok beğenince burun da yaptırdım. Okadar doğal oldu ki. 1.5 yılımi tamamladım. Çok teşekkür ederim kendisine. Bu yazıya rastgelip sakin işlem yaptırmaktan vazgeçmeyin. En azindan gidin bir konuşun. Vicdanlı bir ogretmen olarak buraya da yazmak istedim. Asla en ufak bir reklam ya da çıkar yok. Normal vatandaşım ücret neyse onu ödedim ve çıktım. Kendisi o kadar iyi niyetli sekilde ugras verdi ki bunun icin insanlari bilgilendirmek istedim ve üye oldum.Kendisine, o şeker mi şeker asistanlarına cok tesekkur ederim.

Reklam yaptığınız o kadar belliki arkadaşımda kendisine dudak dolgusu yaptırmıştı,Kız Ankaradan gidiyordu hatta burdaki aktif üyelerden kendisi,kızın dudakları yamuk şekilde geldi ,Kaç kere böyle şekli düzgün olsun düzelttirmeye gitti Muhittin bey dinlemeden olmaz diyip kızı o yamuk dudakla bir tarafı düzgün bir tarafı hiç düzeltmeden düzeltmiş gibi enjeksiyon batırıp göndermişti,yaptığı dolguda üç gün içinde şişti ve günlerce doktor beyin önerdiği kortizon iğnelerini yaptırmasına rağmen inmedi şişlik kız açtırdı bütün dolguyu çıkarttırdı bayağı bir sıkıntı yaşamıştı o dönem forumda fotolarıda vardı.

Ya dudak için bende görüşmeye gittim bugün kararsız kaldığım için haftaya erteledim o kadar çok yorum var ki korkuyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…