Kalıcı/Geçici Dolgu hk.

serpilce55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2010
440
6
46
Samsun
Merhaba Dr Bey.Ben burnundan 3 operasyon geçirmiş bir kişiyim belki hatırlarsınız.Ve son ameliyatımın üzerinden 10 ay geçti.Son hali şuan için sağ taraf burun kanadı ve ortasına doğru hafif bir çöküntü mevcut.Bu durum beni rahatsız ettiği için ve tekrar bir ameliyatı göze alamadığım için o kısıma yapılabilecek bir dolgu maddesi ile durum ne derece düzeltilebilir?Bu dolgu maddelerinin kalıcı olabilmesi mümkün müdür?Değilse maksimum ne kadar vücutta kalır?Teşekkürler.

(Son ameliyatımda kulaktan kıkırdak alınmıştı o da eridi)

Geçmiş olsun yakında düzelmesini diliyorum..Nasıl korkmadın yaptırırken büyük cesaret hem de 3 defa...Ben de yaptırmayı düşünüyordum şimdi bu durumları okuyunca vazgeçtim hafif bi çıkıntı var ama kimse bi şey yok diyor ben yandan bakınca farkediyorum neyse yandan bakmayacağım bir daha!:30:

Merhaba,

Genelde burun sırtı ve burun ucuna dolgu yapıyorum fakat siziğn bahsettiğiniz bölgede ne kadar işe yarar unu ancak gördükten sonra değerlendirebilirim. Dolgu maddeleri burunda daha uzun süre kalabilmesine rağmen yine de geçicidir. Bir süre sonra etkisini yitirir. Bu süre ortalama 8 ila 12 aydır.

Back
X