- 28 Haziran 2015
- 1.915
- 2.060
- 333
- Konu Sahibi cheryblossommm
ben 8 aylık evliyim kızlar .görümcem hafta sonu itibariyle bize geldi. ama kalıcı gibi.kpss ye çalışacakmış bana arka odayı açarsınız gibi bi cümle kurdu. 5 aydır da iş aramak için ablasının olduğu ildeydi.ama kendi evi de müsait bizde kalması için hiç bi sebep yok.ben çalışıyorum akşam eve gidiyorum mutfak topla yemek yap çay demle kahve yap haşatım çıkıyor.eşim de sürekli bi beklenti içinde sürekli hizmet edeyim istiyor. ve ben uzaklaştığımı hissediyorum eşimden
Bi benzeri bendede vardı iş bulucam çalışıcam bahanesiyle basvurmadıgı girip çıkmadıgı iş kalmamıstı 7-8 ay içinde. _İş basvurusuna gidicem bahanesiyle sevgilisiyle bulusuyodu. Sonuc olarak eşim niyetinin calışmak olmadıgı laylaylom oldugunu anlayınca gönderdi kendi babasının evine. Bırak yüz verme KPSS ye calısıcakmıs kendi babasının evinde calısamıyo mu? Baktı ablası yüz vermiyor istediği gibi rahat davranamıyor kapağı sizin eve atmış.
Hizmet etme sakın. Çamaşırlarını dahi yıkama cekinirim de. Baktın bu dille anlamazsa acık acık konusursun görümcenle.
biri dur desin artık şulara ya