Kalıcı ödem ???

Hiisaarr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
1.447
1.538
48
Kızlar , 15 gün önce ameliyat oldum ama maalesef avatar görünümün deyim hala ,dün kuaför de bi kız masaj yapıyor musun dedi .
Benim 2.amelyatım olduğu için yapmıyorum, şekil kaygım dan ötürü .
Ama ödemler hiç geçmez kalıcı olur dedi kız .
Gerçekten öyle birşey var mı ?
Siz masajınızı yapıyor musunuz? ?
Kaç dakika yapılması gerekiyor?

Doktor masaja gerek duymadiysa sorun olcagini sanmiyorum. Ayrica ödemin kalici olmasi gibi birsey varmi ya ilk defa duydum Benim 28. Gunum hala cok sis hic inmedi ama doktor 6 aya kadar sabirli olmami soyledi. Umarim oyle bir durum yoktur

Ben de yeni duydum (ismini bilmediğim için kız diyorum )
Estetik olmuş daha önce benim de çok kafam karıştı.

yara dokusuna çevirebiliyormuş sanırım öyle olursa kortizon iğne yapıyorlar ama bence 15 gün telaşlanmak için erken benimde avatar görüntüsü çok uzun sürdü 1 ayda hiçbir fark görmezsen doktorunla konuş
masaj yara dokusuna çevirmemesi için etkiliymiş ama bazı doktorlar vermiyor genede

Hiç araştırma yapmadım emelyat konusunda, zaten bulunduğum bölgede pek ünlü doktorlar bulunduğu söylenemez . . Estetik pek tercih edilmiyor , birtane özel hastane var o da çok iyi doktorların bulunduğu bir yer değil lise mezunu hemşirelerin asgari ücret ile çalıştığı hastane.
O yüzden korkuyorum şekil bozukluğu olmasından .
Masaj yapmaktan çok çekiniyorum zaten ağrı da oluyor.

Merhaba kızlar benim de 9.günüm.
Ben aşırı su içiyorum yuzumdeki odemlerimin çoğu geçti. Normalde çok su içen biri değilim deli gibi cay icerdim ama ameliyat sonrası bolca su içmeye başladım. En basitinden Suyu ihmal etmeyin.

doktorun masaj önermediyse yapma. bize önerdi yaoıyoruz 3 kez. 30 ar kez bi hareket aşağıdan yukarıya kafana göre masaj yapma

Kızlar , 15 gün önce ameliyat oldum ama maalesef avatar görünümün deyim hala ,dün kuaför de bi kız masaj yapıyor musun dedi .
Benim 2.amelyatım olduğu için yapmıyorum, şekil kaygım dan ötürü .
Ama ödemler hiç geçmez kalıcı olur dedi kız .
Gerçekten öyle birşey var mı ?
Siz masajınızı yapıyor musunuz? ?
Kaç dakika yapılması gerekiyor?
merhaba,
Ben ameliyat olalı tam 2 ay oldu. Banada doktorum şeklini kendi alsın diyerek masaj vermedi hala şişlikler var ama günler geçtikçe şişliklerin indiğini görebiliyorum.

Back
X