Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim aslında doktorumla bir sorunum yok.zühtü bey çok samimi ve ilgili bir doktor.bu hafta tekrar kontrolüm var.buna mantıklı bir açıklama getirirse ya da ameliyatın başarısız olduğunu kabul ederse birlikte bir çözüm ararız.
ama şundan da korkuyorum.teyzem 5 ay kadar önce aynı hastaneden ünal şahine ameliyat oldu ve şu an burnu feci durumda.bizim sülalede var zaten eğrilik.onunki de eğriydi ve geçmedi, üstelik simetri bozukluğu burnun her yerinde yani direk eğri de değil yamuk yumuk.5 aylık olmasına rağmen bir burun deliği diğerinin 2 katı ki ameliyattan önce normaldi.hayata küstü resmen eski resimlerine bakıp bakıp ağlıyor aylardır ve doktor da revizyona pek yanaşmıyormuş anladığım kadarıyla.korkunç olan burnuna her gittiğinde süper olmuş afet olmuş falan diyip yolluyormuş.umarım ben de böyle bir tepkiyle karşılaşmam, bu resmen insanı aptal yerine koymak.
kıslar merhaba ben yeni üye oldum kk ya siz tecrübeli arkadaşlarıma sorularım var benm burnum 2 haftalık bgn bantlarım çıktı burun şekli profilden güzel gayet doğal ama önden çok şiş ucu fazla şiş değil ama yanları şiş bu halde dışarı çıkamam ama 10 gün sonra stajım başlıcak mecbur çıkıcm =( böyle sorun yaşayan oldu mu ne zaman iner bu şişlikler hemen tamamen insin demiyorum ama dışarıdan bakan da aaa ne olmuş bunun burnuna demesin tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirimm...
mrb, ayni sey benim de basima gelmisti:) benim de bandajalr ciktiktan bes gun sonra kursa baslamam gerekiyordu. Bandajlar ciktiginda daha yuzumdeki morluklar bile gecmemisti tam olarak, ustune yuzum de hala sisti, bandajdan kurtulan burnum da rahat durmayip sisti ve kocaman olmustu. Canim hemen inmiyor burun malesef ama bir haftada kendini toparlar o ilk bandajdan ciktigindaki gibi cok siskin hissetmezsin, su an muhtemelen yuzun de sistir ve onunla birlikte sisligi daha cok hissediyosundur. Ben bandajin cikmasindan 10 gun sonra doktor kontrolune gittigimde hala uu cok sis demisti ki benim burnuk bence hala ayni sekilde sis. Sisliklerden kolay kurtulmak istiyorsan mumkun odlugunca gunesten korunman ve kendini fazla yormaman lazim, ben mecburen de olsa bir saat bile guneste kalsam burnum o gunun aksamina acayip sismis oluyor. Umarim staj fazla yorucu olmaz ve rahat edersin. Su anki sisligin haftaya kadar pek kimsenin oyle ameliyat oldugunu filan anlamayacagi sekilde inmis olur ama sen hissediyor olacaksin malesef ve o sisliklerin tam anlamiyla inmesi uzun sure alacak(( herkes ayni dertten muzdarip
![]()
kalilacımm öncelikle yeni burnun hyrlı olsunn opuyorumnanaktan
eski halini ve ameliyet sonrası halini görebilcekmiyiz?
geçmiş olsun kalila. tatlım bende ünal şahine ameliyat olmayı düşünüyordum. teyzenin başına gelenler korkuttu beni. İnşallah ikinizin burnuda düzelir canım
teşekkür ederim kalila:) sevindim teyzenin sorunlarının geçmeye başlamasına. ben aslında zühtü beyi düşünüyordum ama onepe gittiğimde zühtü bey yoktu, ünal bey vardı bende onunla görüştüm. benimle çok ilgilendi açıkcası bana güven verdi. bende ünal beye karar verdim. senin burnun nasıl sorunların geçtimi canım? artık bende olsamda bu sıkıntıdan kurtulsam diyorum ama ameliyattan sonrada sorunlar bitmiyor gibi bilmiyorumkismile