Kalin bileklerimden sikayetciymis beyefendi!!!

Aman kimseye yaranılmaz zaten, benim kollarım da zafiyet geçiriyormuşum izlenimi veriyormuş herkese.
Bu erkeklerdeki kol bacak merakını anlamadım, anlayamayacağım. Ya biri yürümeye yarıyor, öteki tutmaya, bunların ince veya kalın olması neden bu kadar önemli?
Ayrıca 111 kilo birisi tutup da kendinden 40 kilo zayıf birisine kolun kalın derse ona ben bir tarafımla gülerim.
Sen de ona deseydin, senin de enin kalın onu ne yapacağız diye. :KK12:

Aboo kocamın baklavaları var, üçgen vücut, banyodan slow motion biskolata erkeği gibi çıkıyor, böyle rüzgarlar filan uçuşuyor. Bende bildiğin gülaaazer kıçı var. Göbek desen biraz daha büyüsün okula yazdırcam :KK70:
Bana laf etmiyor bu adamda seninki nerden bulmuş o laf edecek özgüveni.
Bir ara sor de ki şişkolar merak ediyor bu özgüvenin nerdenmiş onlarda alcaklarmış diye :KK70:
Dış görünüşe takan adamla zor ya :/ Ben yapamazdım.net
Müge böyle kocaları nereden alıyoruz, açıkla ya amme hizmeti niyetine :D
Ben de şişman değilim ama genetik miras, basen ve popo özerklik istiyor :D Az daha zorlarlarsa evi üzerlerine yapacağım :)

Sakın sözlunuz ne kadar kalın bilegin var derken gidecek olan bilezik parasını düşünüyor olmasın?

Hani bilek kalinsa bilezik daha geniş olacak ya o açıdan..
Neyse hiç bir şekilde hoş değil tabi..
İnsan önce kendine bakmalı bir laf ederken..

Müge böyle kocaları nereden alıyoruz, açıkla ya amme hizmeti niyetine :KK70:
Ben de şişman değilim ama genetik miras, basen ve popo özerklik istiyor :KK70: Az daha zorlarlarsa evi üzerlerine yapacağım :)

hahahah :D yavrum ya valla bende çok tesadüfen buldum peşinden çok koştum hiç iyi birşey değil, seninki seni bulsun inşallaahhh :D een en biskolatasından:D

hahahah :KK70: yavrum ya valla bende çok tesadüfen buldum peşinden çok koştum hiç iyi birşey değil, seninki seni bulsun inşallaahhh :KK70: een en biskolatasından:KK70:
İnşallah bel gamzesi olan biskolatacı erkek olsun :)
Lakin kassız pamuk kıvamındaki vücudumla ne cesaretle istiyorum orası da ayrı mesele tabi :)

Daha şimdiden iki taraf da kusur bulmaya ve zayıf noktaları deşmeye başlamış

Kendi zayıf olsa diycem ki sağlığını düşünmüş ama yanlış bir şekilde söylemiş. Ama kendisi boyuna göre daha kilolu. Sen zayıfla ve ona fil gibi olduğunu söyle :KK53:

İnşallah bel gamzesi olan biskolatacı erkek olsun :)
Lakin kassız pamuk kıvamındaki vücudumla ne cesaretle istiyorum orası da ayrı mesele tabi :)

Aşkın kasla alakası yok bence :D varsa da ben o tezi çürütüyorum zaten hahah :Dyalnız kocamın bana aşık olduğu konusundaki eminliğim takdire şayan değilde ne.... Raad ol ve iste, Allahım lütfen cancağzıma en biskolatasından bel gamzelisinden lütfen :D

Daha köprüyü gecmeden sana bu yakistirmayi yapip kalbini kiran adam (hoduk demek istiyorum kusura bakma) inan bana evlenince cok daha incitici seyler soyler artilarini eksilerini dogrularini yanlislarini iyice dusun kardesim 1 sene sonra burada evliyim cok mutsuzum diye bir konu basligi altinda bulusmaktansa düşün düşün düşün sadece.

Selam kizlar,
Bugun sozlum beni cok kirdi sizle de paylasmak istiyorum acaba cok mu abarttim diye fikir almak istiyorum...
Konuya gelecek olursak;
Biz dun ceyiz alisverisi icin bir ön fikir olmasi acisindan kuyumculara baktik.. Fiyat icin, bilezik modelleri icin vs.. Ve biz uzak iliski yasiyoruz 2ay sonra gorusebildik ancak. Kuyumcuda begendigim bileziklerin fotolarini cektik filan ciktik birkacina baktiktan sonra...
Neyse inceliyorken bana birden ne dese begenirsiniz; "askim bu fotolarda sadece ne goruyorum biliyor musun? Cok kalin olan el bileklerini.. Son zamanlarda kendine hic dikkat etmiyorsun kilo aldiginin farkinda misin?"
:KK57: Ben tabii hönkk!
Ve tabii cok kirildigimi soyledim.. 2ay sonra bulusmusuz agiz tadiyla alisveris yapiyoruz hevesimi kirmaya deger miydi?
Ben "cok yakisicak eminim askim sana" diyecegini beklerken boyle bir ifade ile karsilasinca cok moralim bozuldu...
Kizlar bu arada benim boy 1.67 kilo 70. Onunki de 111. Boyu ise 1.78... Ve kilodan dolayi askere alinmadi. Bana bunu diyen hunharca yiyen bir adam!!! Bana iste basladi soylenmeye... Kendine hic dikkat etmiyosun hastaliklarin cikti (tiroid, astim ve yumurtalik kistim var) hic spor yapmiyosun kendini cok saldin!!!!
Yahu dinime kufreden musluman olsa!!! Sen kendi kilonu gormuyor musun be adam!! Ayriyeten boyle dusunse bile bana bu isleri hallederken mi soylemesi gerekirdi? Hevesim kacti kizlar.... Hayir o zaman ince bilekli birinle sozlenseydin dimi gozun nereye bakiyordu 4yildir?
Onu ugurlarken ozur diledi beni dusundugundenmis!! Cevir yanmasin durumi yapti. Cok mu odun? Yoksa cok mu abartiyorum? Fikirlerinizi almak istedim sadece...
Tesekkurler..
Odun hafif kalır yontulmamis tomruk bence

Biraz kabalik yapmis. Kirilmanizi anliyorum. Ben de cok kirilirdim sanirim.

Bende son zamanlarda kilo aldim. Beraber diyet yapalim mi? :)

Bence senin bileklerine bilezigin eni genis olur da fazla para oderiz diye takmistir kol.nakadar inceyse okadar az oluyo eni grami bilmem neyi tabi nakadar iri.olursa kol e bilzeik gecemeyeck ebat buyuyecek para yukselecek...senin bu sozlun cok uyanik ha kilondan vurmus psikolojik baskiyla seni zayiflatip kara gececek

Selam kizlar,
Bugun sozlum beni cok kirdi sizle de paylasmak istiyorum acaba cok mu abarttim diye fikir almak istiyorum...
Konuya gelecek olursak;
Biz dun ceyiz alisverisi icin bir ön fikir olmasi acisindan kuyumculara baktik.. Fiyat icin, bilezik modelleri icin vs.. Ve biz uzak iliski yasiyoruz 2ay sonra gorusebildik ancak. Kuyumcuda begendigim bileziklerin fotolarini cektik filan ciktik birkacina baktiktan sonra...
Neyse inceliyorken bana birden ne dese begenirsiniz; "askim bu fotolarda sadece ne goruyorum biliyor musun? Cok kalin olan el bileklerini.. Son zamanlarda kendine hic dikkat etmiyorsun kilo aldiginin farkinda misin?"
:KK57: Ben tabii hönkk!
Ve tabii cok kirildigimi soyledim.. 2ay sonra bulusmusuz agiz tadiyla alisveris yapiyoruz hevesimi kirmaya deger miydi?
Ben "cok yakisicak eminim askim sana" diyecegini beklerken boyle bir ifade ile karsilasinca cok moralim bozuldu...
Kizlar bu arada benim boy 1.67 kilo 70. Onunki de 111. Boyu ise 1.78... Ve kilodan dolayi askere alinmadi. Bana bunu diyen hunharca yiyen bir adam!!! Bana iste basladi soylenmeye... Kendine hic dikkat etmiyosun hastaliklarin cikti (tiroid, astim ve yumurtalik kistim var) hic spor yapmiyosun kendini cok saldin!!!!
Yahu dinime kufreden musluman olsa!!! Sen kendi kilonu gormuyor musun be adam!! Ayriyeten boyle dusunse bile bana bu isleri hallederken mi soylemesi gerekirdi? Hevesim kacti kizlar.... Hayir o zaman ince bilekli birinle sozlenseydin dimi gozun nereye bakiyordu 4yildir?
Onu ugurlarken ozur diledi beni dusundugundenmis!! Cevir yanmasin durumi yapti. Cok mu odun? Yoksa cok mu abartiyorum? Fikirlerinizi almak istedim sadece...
Tesekkurler..
kendisi kilodan ötürü sağlık sıkıntıları yaşıyor gibi
ben samimi söylediğine inandım şahsen
gerçekten salmanızdan ve sıkıntı çekmenizden korkuyor olabilir

sözlün zayıf olsaydı yorumum farklı olurdu, çünkü yaklaşık 13 kg gibi bir fazlalığın var. ama ben senin yerinde olsam " bu kalın bileklerle senin o 111 kiloluk bedenini tarhana gibi yoğururum beni hasta etme" derdim

Sende ona " bende senin gozlerinden sikayetciyim" deseydin. 4 yildir gormemismi bileklerini de simdi farketmis. Nereye bakiyormus simdiye kadar :) buraya yazdiklarini keske yuzune soyleseydin. Sende filinta gibi delikanli degilsin" deseydin. Dinime sogen Musluman olsa deseydin. Deseydin de deseydin :)

Kendi fizigine, sporuna, yedigine ictigine dikkat eden, slim fit bir manken cakmasi olsa bile seninle neyi nerde nasil konusacagini bilmeli. İnsanda alisveris heyecani, hevesi mi kalir o an?.
Canim bence sen , onun icin degil kendin icin kilona dikkat et. Saglik icin kilo önemli biliyorsun.

Bir de bu erkekleri oldugu gibi kabul etmek, anlayisli olmak, onlara iyi kiz olmak bunlari iyice tepeye cikariyor gibi, burda okuduğum konulardan bunu anliyorum. Onlarin yaptigi gibi, surekli tenkit etmek gerek onlari galiba.
Bunu senin konun icin soylemiyorum temelde canim. Sen bilirsin nisanlini, nasil davranacagini sen bilirsin.
vallahi ben esine aynusini yapıyorum o bir söyler ben bin öyle yağma yok.erkekleri tepeye çıkarmayın.neyse o kocada kocaligini bilsin dimi hadsiz ligin lüzumu yok!!!

Kendini görmeden sana laf etmesi ne garip. . Bana laf edemesin diye (ki etmez aslında kendi psikolojim için tamamen ) hamileligimde itinayla eşime de 10 kilo aldırdım mutluyum kendimi daha iyi hissediyorum onun da fazlaliklari varken :D

Back
X