Kalin bileklerimden sikayetciymis beyefendi!!!

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Selam kizlar,
Bugun sozlum beni cok kirdi sizle de paylasmak istiyorum acaba cok mu abarttim diye fikir almak istiyorum...
Konuya gelecek olursak;
Biz dun ceyiz alisverisi icin bir ön fikir olmasi acisindan kuyumculara baktik.. Fiyat icin, bilezik modelleri icin vs.. Ve biz uzak iliski yasiyoruz 2ay sonra gorusebildik ancak. Kuyumcuda begendigim bileziklerin fotolarini cektik filan ciktik birkacina baktiktan sonra...
Neyse inceliyorken bana birden ne dese begenirsiniz; "askim bu fotolarda sadece ne goruyorum biliyor musun? Cok kalin olan el bileklerini.. Son zamanlarda kendine hic dikkat etmiyorsun kilo aldiginin farkinda misin?"
:KK57: Ben tabii hönkk!
Ve tabii cok kirildigimi soyledim.. 2ay sonra bulusmusuz agiz tadiyla alisveris yapiyoruz hevesimi kirmaya deger miydi?
Ben "cok yakisicak eminim askim sana" diyecegini beklerken boyle bir ifade ile karsilasinca cok moralim bozuldu...
Kizlar bu arada benim boy 1.67 kilo 70. Onunki de 111. Boyu ise 1.78... Ve kilodan dolayi askere alinmadi. Bana bunu diyen hunharca yiyen bir adam!!! Bana iste basladi soylenmeye... Kendine hic dikkat etmiyosun hastaliklarin cikti (tiroid, astim ve yumurtalik kistim var) hic spor yapmiyosun kendini cok saldin!!!!
Yahu dinime kufreden musluman olsa!!! Sen kendi kilonu gormuyor musun be adam!! Ayriyeten boyle dusunse bile bana bu isleri hallederken mi soylemesi gerekirdi? Hevesim kacti kizlar.... Hayir o zaman ince bilekli birinle sozlenseydin dimi gozun nereye bakiyordu 4yildir?
Onu ugurlarken ozur diledi beni dusundugundenmis!! Cevir yanmasin durumi yapti. Cok mu odun? Yoksa cok mu abartiyorum? Fikirlerinizi almak istedim sadece...
Tesekkurler..

Adam odun orasi kesin, bu sekilde soylemesi gercekten ayip
Hele bir donsun de aynaya baksin 111 kiloyla kare bir adam bu yani
Ama senin de kendine dikkat etmen lazim o boya o kilo gercekten fazla, bunu dillendiren sozlun icin demiyorum senin sagligin icin onemli canim

Adam odun orasi kesin, bu sekilde soylemesi gercekten ayip
Hele bir donsun de aynaya baksin 111 kiloyla kare bir adam bu yani
Ama senin de kendine dikkat etmen lazim o boya o kilo gercekten fazla, bunu dillendiren sozlun icin demiyorum senin sagligin icin onemli canim
Tesekkur ederim canim.. Erkekler kendilerine bakmadan niye bizi hemen yaftalarlar ki? Ve bu adam o kadar romantikti ki eskiden... Ne yaparsam yapayim hep guzel olacagimi dusundurdu...
Simdi gelinen noktaya cok uzuluyorum.

Tesekkur ederim canim.. Erkekler kendilerine bakmadan niye bizi hemen yaftalarlar ki? Ve bu adam o kadar romantikti ki eskiden... Ne yaparsam yapayim hep guzel olacagimi dusundurdu...
Simdi gelinen noktaya cok uzuluyorum.
Evlenince daha beter oluyorlar genelde ;) ama uzme kendini, sen sadece kendine bak biz erkeklerin uzerine dustukce daha kotuye gidiyor hayat, birak o yesin ve kare olmaya devam etsin, sen zayifla fistik gibi ol ondan sonra da ona dersin " caniiiiim seni gordukce aklima geometri dersleri geliyor, eskenar dortgen olsun, kare olsun, paralelkenar olsun,silindir olsun, ne guzel alan hesaplamalari vardi okulda ogrenmistik sayende bilgilerim hep taze unutmuyorum Allah razi olsun" diye ;)

Evlenince daha beter oluyorlar genelde :KK66: ama uzme kendini, sen sadece kendine bak biz erkeklerin uzerine dustukce daha kotuye gidiyor hayat, birak o yesin ve kare olmaya devam etsin, sen zayifla fistik gibi ol ondan sonra da ona dersin " caniiiiim seni gordukce aklima geometri dersleri geliyor, eskenar dortgen olsun, kare olsun, paralelkenar olsun,silindir olsun, ne guzel alan hesaplamalari vardi okulda ogrenmistik sayende bilgilerim hep taze unutmuyorum Allah razi olsun" diye :KK66:
:)))))))
Hay aklinla bin yasa bunu yazdim bir kenara :))))))

Daha evlenmeden kusur bulmaya baslamis. Agzinin payini verseydiniz ya hos insan sok olur oda ayri.....kendisinde yapamadiginiz sizdemi ariyor once kendi versin...ama ama kadin zarif incecik olacak erkek nasil olursa olsun erkek ya ne olacak...yani ne diyeyim ki size ben dis guzellik meraklisi erkeklerden nefret ederim ki buyuk kismi boyledit bunlarin kadin versiyonunuda hic sevmem...iyiliginize bile soylemis olsaa ki zayiflamanizi istemis de yerinde soyleseydi ya da kibarca iyiydi

Selam kizlar,
Bugun sozlum beni cok kirdi sizle de paylasmak istiyorum acaba cok mu abarttim diye fikir almak istiyorum...
Konuya gelecek olursak;
Biz dun ceyiz alisverisi icin bir ön fikir olmasi acisindan kuyumculara baktik.. Fiyat icin, bilezik modelleri icin vs.. Ve biz uzak iliski yasiyoruz 2ay sonra gorusebildik ancak. Kuyumcuda begendigim bileziklerin fotolarini cektik filan ciktik birkacina baktiktan sonra...
Neyse inceliyorken bana birden ne dese begenirsiniz; "askim bu fotolarda sadece ne goruyorum biliyor musun? Cok kalin olan el bileklerini.. Son zamanlarda kendine hic dikkat etmiyorsun kilo aldiginin farkinda misin?"
:KK57: Ben tabii hönkk!
Ve tabii cok kirildigimi soyledim.. 2ay sonra bulusmusuz agiz tadiyla alisveris yapiyoruz hevesimi kirmaya deger miydi?
Ben "cok yakisicak eminim askim sana" diyecegini beklerken boyle bir ifade ile karsilasinca cok moralim bozuldu...
Kizlar bu arada benim boy 1.67 kilo 70. Onunki de 111. Boyu ise 1.78... Ve kilodan dolayi askere alinmadi. Bana bunu diyen hunharca yiyen bir adam!!! Bana iste basladi soylenmeye... Kendine hic dikkat etmiyosun hastaliklarin cikti (tiroid, astim ve yumurtalik kistim var) hic spor yapmiyosun kendini cok saldin!!!!
Yahu dinime kufreden musluman olsa!!! Sen kendi kilonu gormuyor musun be adam!! Ayriyeten boyle dusunse bile bana bu isleri hallederken mi soylemesi gerekirdi? Hevesim kacti kizlar.... Hayir o zaman ince bilekli birinle sozlenseydin dimi gozun nereye bakiyordu 4yildir?
Onu ugurlarken ozur diledi beni dusundugundenmis!! Cevir yanmasin durumi yapti. Cok mu odun? Yoksa cok mu abartiyorum? Fikirlerinizi almak istedim sadece...
Tesekkurler..
Yani ben olsam. Sen kilodan dolayı askere alinmadin farkında mısın derdim. Biraz zamand gecsin de ona söyle aynısını:-)

Kendi fizigine, sporuna, yedigine ictigine dikkat eden, slim fit bir manken cakmasi olsa bile seninle neyi nerde nasil konusacagini bilmeli. İnsanda alisveris heyecani, hevesi mi kalir o an?.
Canim bence sen , onun icin degil kendin icin kilona dikkat et. Saglik icin kilo önemli biliyorsun.

Bir de bu erkekleri oldugu gibi kabul etmek, anlayisli olmak, onlara iyi kiz olmak bunlari iyice tepeye cikariyor gibi, burda okuduğum konulardan bunu anliyorum. Onlarin yaptigi gibi, surekli tenkit etmek gerek onlari galiba.
Bunu senin konun icin soylemiyorum temelde canim. Sen bilirsin nisanlini, nasil davranacagini sen bilirsin.

Siz onun yaptigini yapmayin derim karsilikli catismaya donmesin tamam karsiligini verin ama asagilamadan kilosuyla dalga gecmeyin bu cok cirkin olur takintiliysa sogur sizden
Oda boyle yaptiginda soylediginde sogumaniza sebep oldugunu soyleyin toparlasin kendini ...savasa donmesin zamanla yipratir sizi

Soylemez olur muyum... İcimde hic tutamiyorum hic..
Sen kendi kilondan dolayi askere alinmadin benim bileklerim mi batti sana dedim. Madem begenmiyorsun ince bilekli birini bulucaktin vakit var halen dedim. Kendi son 1kac aydir spor yapiyor vermis birkac kilo..
Simarmis. Ayni seyi bekliyor.. Cok sinirlendim cok.... Olsa dalyan gibi delikanli amenna da.. Sac sakal geziyor gorseniz ama tarzi buymus beyfendinin.... Yakisikli olsa icim yanmayacak istedigi kadar kulp taksin ama cok ayip ettigi kesin.

Sen kendi kilondan dolayi askere alinmadin benim bileklerim mi batti sana dedim. Madem begenmiyorsun ince bilekli birini bulucaktin vakit var halen dedim. Kendi son 1kac aydir spor yapiyor vermis birkac kilo..
Simarmis. Ayni seyi bekliyor.. Cok sinirlendim cok.... Olsa dalyan gibi delikanli amenna da.. Sac sakal geziyor gorseniz ama tarzi buymus beyfendinin.... Yakisikli olsa icim yanmayacak istedigi kadar kulp taksin ama cok ayip ettigi kesin.
Birkaç kilo verince böyle yapıyorsa, 10 kilo verse Allah bilir ne kusurlar bulur sizde..

Evleneceğiniz adam için "yakışıklı olsa içim yanmayacak" mı diyorsunuz ? Ohooooo yol yakınken dönün hanımefendi sizde de nişanlınızda da aşk kalmamış. Şimdi ikinizin de birbirinizi dünyanın en güzeli / yakışıklısı olarak görmeniz gerekirdi.

Bir bakima dpgru soylemis ama lafa girdigi yer yanlis.
Sana tavsiyem.
Spor yap ve kilo ver.
Bunu evlenince cocuk sahibi olmak istediginde doktorun soyleyecek.Kistim var diyorsun.

Canım sen de evlenecek bir kadinsin 70 kilo çok fazla. Tamam nisanlinin söyleme tarzı kötü ama sende oldukça kilolusun spor ve diyet sart

yanı onun yanına minyon bir bayan da yakışmazdı zaten.
ayrıca tiplerimiz hemen hemen aynı. öyle şişman durduğumu düşünmüyorum.
bildiğin odun.. cezasını ver yani. burnundan fitil fitil getir tüm şişmandaşlarım adına :D
bir de kendi fit olsa içim yanmaz..

alakasız olcak belki ama, aklıma bununla ilgili fikra geldi.
Birazcık tombik olan gelinle damatın düğününe gelen nine takıyı taktıktan sonra söylediği söz. : Allah ikisini bir yastıkta kocatsın tabi sığarsa.
herkes utancından nereye bakacagını bilemez. :)

amaan boşver. sende ona askerliğini sor nası gidior kilo verdinse gönderelim mi seni vatani göreve de. :KK53:

Back
X