Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KALIN BİR MEGA BİLEZİK Mİ YOKSA ORTA BOY İKİ BİLEZİK Mİ TAKARSINIZ
Ne tuhaf isimleri var bunların
Mega,Ultra,Süper,Über
Size naçizane tavsiyem yatırım yapacaksanız iki ayrı bilezik almanız,Allah sattırmasın ama satmak zorunda kalırsanız en azından birini satarsınız.
Takacaksanız da.....Takmayın lütfen çok kötü görünüyor ve biz hep dalga geçiyoruz arkadaşlarla :/
Ya ben takınca eşim yadırgadı beni , halbuki bi Erzurum burma bilezik takamaz mıyız biz ünv mezunu vs yiz diye şıkır şıkır gezemez miyiz
Yanlış anlaşılmasın kültür farkı nedeniyle istemedi, kimseyi küçümsemek değil niyetim
Ya ben takınca eşim yadırgadı beni , halbuki bi Erzurum burma bilezik takamaz mıyız biz ünv mezunu vs yiz diye şıkır şıkır gezemez miyiz
Yanlış anlaşılmasın kültür farkı nedeniyle istemedi, kimseyi küçümsemek değil niyetim
Hırsızlar bu kadar çokken alıp bir kenara koyuluyor, ben saklıyorum.Yatırım yapmaksa amacınız işçiligi az olanı alın, bozdururken deger kaybetmez ve ayarı yirmi iki varsa yirmi dört olması deger kazandırır.