• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALIN BİR MEGA BİLEZİK Mİ YOKSA ORTA BOY İKİ BİLEZİK Mİ TAKARSINIZ

Takmam.
Özellikle düğünlerde o bileziklerini takıp gelenlere de aaa bu kadar az mı diyorum gülüyorum.

Bence yapmayın

Ne tuhaf isimleri var bunların (:
Mega,Ultra,Süper,Über
Size naçizane tavsiyem yatırım yapacaksanız iki ayrı bilezik almanız,Allah sattırmasın ama satmak zorunda kalırsanız en azından birini satarsınız.
Takacaksanız da.....Takmayın lütfen çok kötü görünüyor ve biz hep dalga geçiyoruz arkadaşlarla :/

yatırım amaçlı ise tam altın tarzı alın bence
altın çok yüksek şuan başka bişey de alabilirsiniz

Gunluk takmakda istiyorsam surekli singir singir ses yapmayi sevmem. O sebepten tek bilezik takarim hemde her kiyafetle heryerde takardim sanirim

Her türlü takarım. :anneadayı:
Kalın tek olanı sağ koluma,iki ortayı sol koluma takarım.:KK68:
Şıngır şıngır gezerim!!! :spor:
Çok ciddiyim...:KK37:
Ya ben takınca eşim yadırgadı beni , halbuki bi Erzurum burma bilezik takamaz mıyız biz ünv mezunu vs yiz diye şıkır şıkır gezemez miyiz :halay::halay:
Yanlış anlaşılmasın kültür farkı nedeniyle istemedi, kimseyi küçümsemek değil niyetim

Ya ben takınca eşim yadırgadı beni , halbuki bi Erzurum burma bilezik takamaz mıyız biz ünv mezunu vs yiz diye şıkır şıkır gezemez miyiz :halay::halay:
Yanlış anlaşılmasın kültür farkı nedeniyle istemedi, kimseyi küçümsemek değil niyetim
İzmir'i Erzurum'u bilmem ben.
Her türlü takarım. :dondurma:

Hırsızlar bu kadar çokken alıp bir kenara koyuluyor, ben saklıyorum.Yatırım yapmaksa amacınız işçiligi az olanı alın, bozdururken deger kaybetmez ve ayarı yirmi iki varsa yirmi dört olması deger kazandırır.

Back
X