Kalın deri ameliyatı

kızlar çok merak ettim burunlarınızı ya işallah istediğiniz gbi olur herşey:KK37:ama bizimde merakımızı giderin lütfen resimlerinizi görmeyi çok istiyorum:dua::dua::dua: çok istiyorum ameliyat ama korkuyorum kalın derililer başarılı olmuyomuş muhabbeti beni korkutuyo
Korkma bana simdi genr ol deseler gene olurum morarma sisme domuzcuk burun ucu agri sizi nefes alamama hic birinj yasamadim sukur

Korkma bana simdi genr ol deseler gene olurum morarma sisme domuzcuk burun ucu agri sizi nefes alamama hic birinj yasamadim sukur

çok şanslısın :halay: işallah benimde öyle olur:skandal: ben eylülde düşünüyorum ama işte çekincelerim var çok uzun sürüyomuş iyileşmesi ve alcağımız sonuçda o kdr iyi olamayabiliyomuş:110::110:

Maalesef kalın deride sonuç güzel olmuyor. Tabii beklentilere bağlı. Çok küçük seviyorsanız küçülmesi zor . Ben öyle bir hekim bulamadım kalın derili burnu iyice küçülten.

Ben krndi doktorumda gordum 1 2 hastasini kalin ve yagli derilo gayetde dogal ve guzel burunlar siz girmediniz die yok demek deil bu demekki iyi doktoru bulamamissiniz

kızlar çok merak ettim burunlarınızı ya işallah istediğiniz gbi olur herşey:KK37:ama bizimde merakımızı giderin lütfen resimlerinizi görmeyi çok istiyorum:dua::dua::dua: çok istiyorum ameliyat ama korkuyorum kalın derililer başarılı olmuyomuş muhabbeti beni korkutuyo
Canım albümüme bakabilirsin

Benimkide cuneyt ozek ...bence ismi duyulmus sisirilmis doktorlari secmekde bi hata ...neyse ...

Revizyon olacam. Ünlü doktorlar 20 000 istiyor. En ucuzu 15.000 . Ünlü olmayan birisine olmaktan korkuyorum sonuçta revizyon 3 kere. 4 kere olmak istemiyorum.

Revizyon olacam. Ünlü doktorlar 20 000 istiyor. En ucuzu 15.000 . Ünlü olmayan birisine olmaktan korkuyorum sonuçta revizyon 3 kere. 4 kere olmak istemiyorum.
Bence 10 bin verip olcağınıza para biriktirin bekleyin ne kadar zaman olursa.ama randevuyu erken alın ki bide onu beklemeyin. tabi benim fikrim

Canım albümüme bakabilirsin
Yaa gerçekten mükemmel olmuş burnun canım Bn emre ilhana muayene için randevu aldım şuan marta verdiler düşün ben o zaman bırakırsam yapamam eylül ekim gbi yaptırmak istiyorum nasıl olcak bilmiyorum ama emre ilhanı çk merak ediyorum herkes çk ii diyo ama

Bence 10 bin verip olcağınıza para biriktirin bekleyin ne kadar zaman olursa.ama randevuyu erken alın ki bide onu beklemeyin. tabi benim fikrim

Canım senin eski burnunu çok merak ettim öncesi nasıldı acaba çnkü çok büyük bir burun bu hale geldiyse kesinlikle emre ilanı bekliyim yani

Yaa gerçekten mükemmel olmuş burnun canım Bn emre ilhana muayene için randevu aldım şuan marta verdiler düşün ben o zaman bırakırsam yapamam eylül ekim gbi yaptırmak istiyorum nasıl olcak bilmiyorum ama emre ilhanı çk merak ediyorum herkes çk ii diyo ama
Çok teşekkür ederim canım :) benim burnum büyüktü ama çok aşırı değildi yani yüzüme göre büyüktü delikleri falan.kemerim yok gibiydi ama deviasyon da vardı.ifadem baya değişti ameliyattan sonra beklediğine değceğini düşünüyorum senin de.

Çok teşekkür ederim canım :) benim burnum büyüktü ama çok aşırı değildi yani yüzüme göre büyüktü delikleri falan.kemerim yok gibiydi ama deviasyon da vardı.ifadem baya değişti ameliyattan sonra beklediğine değceğini düşünüyorum senin de.
Bekle diosun yani ya gerçekten kafam karışıktı bu konuda seni görünce niyeyse beklemem gerek diye düşündüm bnde

Çok beğendim valla burnunu maşallah nazar değmesin

arkadaşlar merhaba :) ben de burnumdan şikayetçiyim. 1 yıl önce kemik eğriliği nedeniyle ameliyat oldum ama burnum eskisinden daha eğri hale geldi. Doktor araştırdım ve en iyi denilen doktorlardan biriyle görüştüm fakat burnumun derisi kalın olduğu için küçülmeyeceğini, kemik eğriliğinin de düzelme ihtimalinin %80 olduğunu söyledi. kısacası ameliyat yapma taraftarı olmadı. benim de moralim çok bozuldu doğal olarak. hem yüklü bir ücret vereceğim hem burnum şu anki haliyle aynı kalabilir. ne karar vereceğimi şaşırdım. hem revizyon, hem kalın deri hem de kemik eğriliğinde iyi olan doktor varsa isimlerini söyleyebilir misin? gerçekten çok zor durumdayım :(

Back
X