- 5 Mart 2022
- 52
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi perihelist
-
Cok kalın derili olup degısım olanları goruyorum ama o nasıl oluyorHayır. Maalesef. Çok da bir değişim olmaz.
Ameliyat fotolarına aldanmayın ya da belli açılardan çekilmiş olanlara. Kuzenimin ameliyat masasında sivri olan burnu, bandajlar açıldıktan sonra pinpon topu olmuştu. 4 sene oldu, hala pinpon topu. Kalın deri iyi anlamda iyleşmeyebilir. Deri kendini salıyor, ameliyat sonrası skar doku artışı olabiliyor, deri bildiğini okuyor. Değişim de minimal olur. İstenilen şekle gelmez ama o minimal değişim herkesin harcı değildir. Çok iyi bir doktor, iyi bir teknik lazım.Cok kalın derili olup degısım olanları goruyorum ama o nasıl oluyor
Bayağı küçülmüyor, proporsiyon olarak kıkırdaklarla daha küçükmüş gibi gösteriyorlar. Burun dolgusunda da aynı mantık var.Amelıyat fotoları değil ya videolardan gordum birebir evrim geçırmış baya küçülmüş cok kalın derili burun
Önüne kıkırdak koymuşlarBayağı küçülmüyor, proporsiyon olarak kıkırdaklarla daha küçükmüş gibi gösteriyorlar. Burun dolgusunda da aynı mantık var.
Çok kalın derili burun asla küçülmez aksine büyütülerek şekil alır. Çok kalın deriliyse küçülmeden çok şekil vermeye odaklanilir. Videolara ve fotolara inanmayın. Elinizle tutmadan derinin cinsini anlayamazsınız. Kimi burunları büyük ve kaba gösteren ıçindeki kemik ve kıkırdak olabiliyor. Kıkırdagınız sert ve sağlamsa,derinizde fazla kalın değilse sonuç alırsınız. Kalin derili burunlarda kendi arasinda gruplara ayrılıyor. Çok kalın,orta kalın,sadece ucu kalın. Buna göre de sonuç değişiyor. Burun estetiğinde sadece kemik ve kıkırdaga müdahale edilir,deri yine sizin mevcut derinizdir bu değişmez. Deri tıraşlama var ama işe yaramadığı için çoğu doktor yapmıyor,deri zamanla kendi halini alıyor çünkü. Roa.bir sivilce ilacı var kimi doktor deriyi incelemek için bunu kullandırıyor fakat zararları olan ve halen tartışilan bir ilaç. Size burnunuzu süper küçülürüm derler 1 yıla kalmaz burnunuz çoker... eğer çok kalın deriliyseniz bunu bilerek ve sonucları göze alarak girmeniz gerekecek. Siz doktorla görüştünüz mü kalın derili olduğunuza kendiniz mi kanaat getirdinizBurun derim cok kalın diye amelıyat olsam da sonuç almayacağım söylendi. Aynı zamanda çok fazla siyah nokta da var. İnceltmek ıcın uygulanan bir yöntem var mı bıldıgınız veya yaptırdıgınız?
Istanbulda bildiğiniz doktor var mı kalın deride başarılı olan"Gaga burun deformitesi" bunun en güzel örneği... Çok kalın derili bir burnun iskeleti kucultulurse deri toplanır. Sarkık,yayık,uzun,biçimsiz olur. Asla begeneceginiz bir şekil olmaz fakat burnu küçültmeden şekil verebilirler bu da daha çok dikleştirme ile oluyor. En az 3 4 doktorla görüşün dürüst olan her doktor bunları söyleyecektir.
Bende doktor arıyorum, burun ucum kalın fakat kalın deride doktorlarda %100 bir sey diyemiyorlar. Öneremiyorum o yuzden gidip gorusup,karar vermeniz en sagliklisi.Istanbulda bildiğiniz doktor var mı kalın deride başarılı olan
Benım burun derim cok kalından az kalına indi ufak bir cilt bakımıyla meger deri kalın değil pismişBenim burnumu ameliyat eden doktorumun burnu cok büyük yüzünü kapliyor bildigin. Ben sordum siz neden hic ameliyat olmadiniz diye. Cok kalin derili ve büyük burnum var bana hic bi doktor yardimci olamaz ameliyatla daha kötü deforme olur demişti. Bi bildigi var demekki yapmiyor cünkü gercekten burnu cok kötü
Şunu da söyleyeyim yani bütün olarak bakın şu burnu istiyorum vs demedim hiçbir zaman sadece büyük burnum biraz küçük biçimli olsun istedim ve kesinlikle yüz ifademi çok değiştirdi. Kendimi inanılmaz mutlu hissediyorum
Benım burun derim cok kalından az kalına indi ufak bir cilt bakımıyla meger deri kalın değil pismişbiraz daha devam etsem ince olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?