Kalın Deri çözüm??

perihelist

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2022
52
3
1
30
Burun derim cok kalın diye amelıyat olsam da sonuç almayacağım söylendi. Aynı zamanda çok fazla siyah nokta da var. İnceltmek ıcın uygulanan bir yöntem var mı bıldıgınız veya yaptırdıgınız?

Hayır. Maalesef. Çok da bir değişim olmaz.

Cok kalın derili olup degısım olanları goruyorum ama o nasıl oluyor
Ameliyat fotolarına aldanmayın ya da belli açılardan çekilmiş olanlara. Kuzenimin ameliyat masasında sivri olan burnu, bandajlar açıldıktan sonra pinpon topu olmuştu. 4 sene oldu, hala pinpon topu. Kalın deri iyi anlamda iyleşmeyebilir. Deri kendini salıyor, ameliyat sonrası skar doku artışı olabiliyor, deri bildiğini okuyor. Değişim de minimal olur. İstenilen şekle gelmez ama o minimal değişim herkesin harcı değildir. Çok iyi bir doktor, iyi bir teknik lazım.

Bir de ben de tipplasti oldum, bir değişiklik olmadı. Çok da kalın derili olmamama rağmen. İstediğim sivrilik olmadı, doktor ekstra kıkırdak koyacak şimdi.

Amelıyat fotoları değil ya videolardan gordum birebir evrim geçırmış baya küçülmüş cok kalın derili burun

Amelıyat fotoları değil ya videolardan gordum birebir evrim geçırmış baya küçülmüş cok kalın derili burun
Bayağı küçülmüyor, proporsiyon olarak kıkırdaklarla daha küçükmüş gibi gösteriyorlar. Burun dolgusunda da aynı mantık var.

Bakın iskelet olarak küçültülen, kıkırdakların alındığı yani küçültülen burun ne olur biliyor musunuz? Deri laçka gibi kalır, pinpon topu gibi yuvarlaklaşır ve adapte olmaz; et fazlalığını elinizle sıkabileceğiniz duruma gelir. İnce deri adapte olur;ama kalın deri olmaz. Fazlalık olarak kalır.İnce deri çarşafken, kalın deri yorgandır diyeyim

Evet kalın deriyi daha ufakmış gibi gösterebilirler, ekstra kıkırdaklarla gerginleştirilir, sivriltilir. Biraz yağ doku da çıkarabiliyorlar ama sonra kendini yenileme ihtimali var, bir de kortizonlarla kontrol altına almaya çalışıyorlar. Bunlar normal kalınlıktaki deriyi adapte ediyor ama çok kalın deri bildiğini okuyor. İlle de olacam diyorsanız iyi bir doktor bulun sonuçlarını beğendiğiniz ve olun. Ama sonuç sizi tam olarak tatmin etmeyebilir, beklentinizi yüksek tutmayın.

Bir de kilonuz çok varsa, kilo vermenizi tavsiye ederim. Deri altındaki yağ doku biraz azalır.

Çok kalın derili burun asla küçülmez aksine büyütülerek şekil alır. Çok kalın deriliyse küçülmeden çok şekil vermeye odaklanilir. Videolara ve fotolara inanmayın. Elinizle tutmadan derinin cinsini anlayamazsınız. Kimi burunları büyük ve kaba gösteren ıçindeki kemik ve kıkırdak olabiliyor. Kıkırdagınız sert ve sağlamsa,derinizde fazla kalın değilse sonuç alırsınız. Kalin derili burunlarda kendi arasinda gruplara ayrılıyor. Çok kalın,orta kalın,sadece ucu kalın. Buna göre de sonuç değişiyor. Burun estetiğinde sadece kemik ve kıkırdaga müdahale edilir,deri yine sizin mevcut derinizdir bu değişmez. Deri tıraşlama var ama işe yaramadığı için çoğu doktor yapmıyor,deri zamanla kendi halini alıyor çünkü. Roa.bir sivilce ilacı var kimi doktor deriyi incelemek için bunu kullandırıyor fakat zararları olan ve halen tartışilan bir ilaç. Size burnunuzu süper küçülürüm derler 1 yıla kalmaz burnunuz çoker... eğer çok kalın deriliyseniz bunu bilerek ve sonucları göze alarak girmeniz gerekecek. Siz doktorla görüştünüz mü kalın derili olduğunuza kendiniz mi kanaat getirdiniz

"Gaga burun deformitesi" bunun en güzel örneği... Çok kalın derili bir burnun iskeleti kucultulurse deri toplanır. Sarkık,yayık,uzun,biçimsiz olur. Asla begeneceginiz bir şekil olmaz fakat burnu küçültmeden şekil verebilirler bu da daha çok dikleştirme ile oluyor. En az 3 4 doktorla görüşün dürüst olan her doktor bunları söyleyecektir.

Istanbulda bildiğiniz doktor var mı kalın deride başarılı olan

Benim burnumu ameliyat eden doktorumun burnu cok büyük yüzünü kapliyor bildigin. Ben sordum siz neden hic ameliyat olmadiniz diye. Cok kalin derili ve büyük burnum var bana hic bi doktor yardimci olamaz ameliyatla daha kötü deforme olur demişti. Bi bildigi var demekki yapmiyor cünkü gercekten burnu cok kötü

Benım burun derim cok kalından az kalına indi ufak bir cilt bakımıyla meger deri kalın değil pismiş biraz daha devam etsem ince olacak

Nasıl sonuç alınamıyor anlamadım bende sonuç alındı gayet güzel oldu. Ben memnunum. Ben ameliyat olmadan önce çok araştırdım fazla bi beklenti oluşmasn dendi ama ben anlamadım burnum gayet güzel oldu. Özelikle ınstagram'dan bı doktora mesaj attım Burnumun fotoğrafını attım dediki küçülür ama fazla küçültulmez bende ameliyat olmayayim mi yani dedim bana dedi ki küçük burnu ne ypcksin yüzüne yakışacak mi peki? gerçekten ameliyat oldum burnum biraz kısaldı kemeri gitti ucu biçimli oldu. Kehdime bugüne kadar yaptığım en büyük iyilik burun ameliyatı olmaktı...

Şunu da söyleyeyim yani bütün olarak bakın şu burnu istiyorum vs demedim hiçbir zaman sadece büyük burnum biraz küçük biçimli olsun istedim ve kesinlikle yüz ifademi çok değiştirdi. Kendimi inanılmaz mutlu hissediyorum

Merhaba , benimde aynı şekilde burun derim kalın ameliyat olmayı çok istiyorum ama şuanki halinden daha büyük görünmesinden çok korkuyorum. Sizin süreciniz nasıl ilerledi? Ameliyat olalı ne kadar süre geçti? Ödemleriniz ne kadar sürede indi? Kusura bakmayın soru bombardımanına tuttum ama kalın derili olup ameliyatından memnun olan ilk sizi gördüm.

Arkadaşıma doktoru ameliyat olmadan 6 ay öncesinden roaccutane kullanmasını önermişti. Ne kadar doğru bir tavsiye bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…