Hangi doktorlarla görüştünüz ve ilk izlenimleriniz nelerdir?Benim burnumda kalın derili birkaç doktordan randevu ayarladım. Görüştüklerim oldu . Görüşeceklerim de var . Zor bir burun olduğu için doktor çok önemli. O yüzden iyi bir doktora yaptırmak lazım diye düşünüyorum. Sonrasında revizyonla falan uğraşmak istemem . Ama şunu bilin kalın derili burunlar kısıtlı olarak şekillendirilebiliyor . Ucu sivri küçük bir burun bizim için zor maalesef.O yüzden doktorunuza yapabileceklerinden çok yapamayacaklarını sorun bence .
Önce-sonra fotoğraflarınızı görebilme şansım var mı? Bir de tabi hangi doktora ameliyat oldunuz? :)Ben de kalın deriliyim sizin burnunuz çok güzel olmuş benim 4 ay oldu ama böyle güzel değil sizce daha küçülür mü çok mutsuzum
Tabi özelden atayım sizeÖnce-sonra fotoğraflarınızı görebilme şansım var mı? Bir de tabi hangi doktora ameliyat oldunuz? :)
Siz bana mesaj atar mısınızÖnce-sonra fotoğraflarınızı görebilme şansım var mı? Bir de tabi hangi doktora ameliyat oldunuz? :)
Sedat Avşar, Ozan Luay ve Muhittin Eski ile görüştüm. Sedat Avşar biraz daha farklı değerlendirdi burnumu. Kalın derili olmasına falan takılmadı. İstediğim şeylerin çok zor olmadığını söyledi. Ama bana çok gerçek dışı göründü. Çünkü bazı doktorlar doku çıkartması falan yapıyorlarmış kalın derili burunların küçük olması için. O da sonradan burunda çökme falan yapıyormuş. Araştırırken öğrendim. Sedat Avşar’ı eledim. Ozan Luay ve Muhittin Eski benzer şeyler söyledi. Ozan Luay bu tip burunlarda fındık gibi bir burun elde edilemeyeceğini deriden doku çıkartmak yerine deri ve iskeleti uyumla hale getirmek falan dedi. Ben Ozan Luay’ın yaklaşımı ve ilgisini çok beğendim. Çok gerçekçi konuştu. Ama yaptığı burunlardan örnek göstermedi. İnstagram sayfasında var birkaç tane onlarda zor burunlar değil . Zor bir burun tipi olmasa gözü kapalı yaptırırdım. Muhittin Eski de özel bir teknik kullanacağından bahsetti. Önce benim ne istediğimi sordu. Sonra bunların yapılabilirliğinden bahsetti. Ama bütçemi aştığı için onu da eledim. Sırada Serdar Yüce, Ozan Bitik , Tural Fatuyallev ve Orhan Aydın ile görüşmelerim var . Sizin de doktor önerileriniz varsa alabilirimHangi doktorlarla görüştünüz ve ilk izlenimleriniz nelerdir?
Muhammet Dilber ve Ali Mezdeği ile görüştüm.Muhammet Dilber kalın derili olduğum için ameliyatı onaylamadı.Ali bey burun estetiği ve yüze komple yağ dolgusu önerdi.Ancak bilgisayarda tasarım yapmıyor,yüzüne uyumlu doğal bir burun yapacağım dedi.Biraz daha araştırdıktan sonra kendisinde karar kılabilirim sanırım.Sedat Avşar, Ozan Luay ve Muhittin Eski ile görüştüm. Sedat Avşar biraz daha farklı değerlendirdi burnumu. Kalın derili olmasına falan takılmadı. İstediğim şeylerin çok zor olmadığını söyledi. Ama bana çok gerçek dışı göründü. Çünkü bazı doktorlar doku çıkartması falan yapıyorlarmış kalın derili burunların küçük olması için. O da sonradan burunda çökme falan yapıyormuş. Araştırırken öğrendim. Sedat Avşar’ı eledim. Ozan Luay ve Muhittin Eski benzer şeyler söyledi. Ozan Luay bu tip burunlarda fındık gibi bir burun elde edilemeyeceğini deriden doku çıkartmak yerine deri ve iskeleti uyumla hale getirmek falan dedi. Ben Ozan Luay’ın yaklaşımı ve ilgisini çok beğendim. Çok gerçekçi konuştu. Ama yaptığı burunlardan örnek göstermedi. İnstagram sayfasında var birkaç tane onlarda zor burunlar değil . Zor bir burun tipi olmasa gözü kapalı yaptırırdım. Muhittin Eski de özel bir teknik kullanacağından bahsetti. Önce benim ne istediğimi sordu. Sonra bunların yapılabilirliğinden bahsetti. Ama bütçemi aştığı için onu da eledim. Sırada Serdar Yüce, Ozan Bitik , Tural Fatuyallev ve Orhan Aydın ile görüşmelerim var . Sizin de doktor önerileriniz varsa alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?