Kalın Deri

xxzyx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2020
25
5
1
25
Arkadaşlar bu işten anlayanlar varsa estetik olmak istiyorum ama burnum çok kalın derili Özelden resim atacağım sizce olmamak daha mı iyi doktorlar çok küçülemeyeceğini söylüyor burnumun çok mutsuzum

Kalın deride burun çok küçülemiyor zaten yüzünüze yakışan bir burun olsun bence en iyisi küçülmesi şart mı ki

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim Benim yüzüm küçük şu an burnum hem eğri hem de büyük yüzümde ilk burnum dikkat çekiyor o yüzden küçülmesini istiyorum

Benim burnumda kalın derili birkaç doktordan randevu ayarladım. Görüştüklerim oldu . Görüşeceklerim de var . Zor bir burun olduğu için doktor çok önemli. O yüzden iyi bir doktora yaptırmak lazım diye düşünüyorum. Sonrasında revizyonla falan uğraşmak istemem . Ama şunu bilin kalın derili burunlar kısıtlı olarak şekillendirilebiliyor . Ucu sivri küçük bir burun bizim için zor maalesef.O yüzden doktorunuza yapabileceklerinden çok yapamayacaklarını sorun bence .

Ben de kalın deriliyim 4 ay oldu ameliyat olalım bana fotoğraf atarsan yardımcı olabilirim belki çok küçülmedi maalesef benim burnum

benim de kalın derili, ameliyat olalı 5,5 ay oldu, eskisine göre daha küçük, çünkü burun kanatlarım da küçültüldü ama tabi ki hokka gibi bi burun asla beklemeyin. bu forumda ay ay kendi fotolarımı paylaşıyorum, isterseniz öncesi ve sonrası fotolarıma bakarak bi fikir edinebilirsiniz :)

Ben de kalın deriliyim sizin burnunuz çok güzel olmuş benim 4 ay oldu ama böyle güzel değil sizce daha küçülür mü çok mutsuzum

Hangi doktorlarla görüştünüz ve ilk izlenimleriniz nelerdir?

Ben de kalın deriliyim sizin burnunuz çok güzel olmuş benim 4 ay oldu ama böyle güzel değil sizce daha küçülür mü çok mutsuzum
Önce-sonra fotoğraflarınızı görebilme şansım var mı? Bir de tabi hangi doktora ameliyat oldunuz? :)

Hangi doktorlarla görüştünüz ve ilk izlenimleriniz nelerdir?
Sedat Avşar, Ozan Luay ve Muhittin Eski ile görüştüm. Sedat Avşar biraz daha farklı değerlendirdi burnumu. Kalın derili olmasına falan takılmadı. İstediğim şeylerin çok zor olmadığını söyledi. Ama bana çok gerçek dışı göründü. Çünkü bazı doktorlar doku çıkartması falan yapıyorlarmış kalın derili burunların küçük olması için. O da sonradan burunda çökme falan yapıyormuş. Araştırırken öğrendim. Sedat Avşar’ı eledim. Ozan Luay ve Muhittin Eski benzer şeyler söyledi. Ozan Luay bu tip burunlarda fındık gibi bir burun elde edilemeyeceğini deriden doku çıkartmak yerine deri ve iskeleti uyumla hale getirmek falan dedi. Ben Ozan Luay’ın yaklaşımı ve ilgisini çok beğendim. Çok gerçekçi konuştu. Ama yaptığı burunlardan örnek göstermedi. İnstagram sayfasında var birkaç tane onlarda zor burunlar değil . Zor bir burun tipi olmasa gözü kapalı yaptırırdım. Muhittin Eski de özel bir teknik kullanacağından bahsetti. Önce benim ne istediğimi sordu. Sonra bunların yapılabilirliğinden bahsetti. Ama bütçemi aştığı için onu da eledim. Sırada Serdar Yüce, Ozan Bitik , Tural Fatuyallev ve Orhan Aydın ile görüşmelerim var . Sizin de doktor önerileriniz varsa alabilirim

Muhammet Dilber ve Ali Mezdeği ile görüştüm.Muhammet Dilber kalın derili olduğum için ameliyatı onaylamadı.Ali bey burun estetiği ve yüze komple yağ dolgusu önerdi.Ancak bilgisayarda tasarım yapmıyor,yüzüne uyumlu doğal bir burun yapacağım dedi.Biraz daha araştırdıktan sonra kendisinde karar kılabilirim sanırım.

Merhaba ben de kalın deriliyim 1.5 sene önce ameliyat oldum. Yanlardan alındığı için biraz küçüldü ama şahsen beklentimi karşılamadı. Beni gören insanların bazıları farkına bile varmadı. Yine de buna şükür diyorum en azından şeklini bozmadı veya çökme vs gibi olumsuz birşey yaşamadım

Kalın derili burun estetiği ince derili burun estetiğine göre biraz daha zor. Fakat iyi bir doktor seçimi yaparsan bu konuda da oldukça başarılı olan doktorlar var.

Kalın deri ne ya ,ilk kez böyle bir terim duydum.

Ben de kalın deriliyim 50 gün önce ameliyat oldum. Şuan hala aşırı odemli , tam gülemiyorum bile, nefes sorunum pek yokken şuan pek iyi nefes alamıyorum gerçi daha erken diyorlar ama. Burun estetiği zaten zor bir süreç birde kalın derili olunca işler daha da zor oluyor. Bunları bilerek düşünün lütfen. Ciddi bir psikoloji gerektiriyor bence. Şuan pandemi olduğu için pek kimseye görünmedim ama eğer bu durum olmasaydı böyle toplum içine karışmak bana daha zor gelirdi. Sonuç olarak iyi araştirin çok istiyorsanız olun derim ama iyi düşunün lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…