Kalın Deri

Görüşleriniz için teşekkürler .25temmuzda odum ameliyat bende. sanırım bünyeden bünyeye değişiyor benim ameliyattan iki hafta sonra Baya toparladı ya. tabiiki Şu anda çok şiş o kalın derinin kaderi ama iki hafta geçtikten sonra normal gülebiliyordum dikişlerim de üç hafta sonunda gitmişti. şimdilik memnunum zaten çol değişmesini istememiştim benim burnum eğriydi eskisinden çok farkı yok şu anda o yüzden alışmam da kolay oldu ödemler gittikçe daha oturacak. buna da şükür diyorum eğrilik gititği için memnunum ama Doktor önerisi isteyenlere Ankarada Mesut KAYA hocaya oldum bende tıp fakültesinde öğrenciyim ve hocamı rahatça önerebilirim tabi bu işler birazda şans

Bu arada şunu da eklemeden duramayacağım gerçekten ilk zamanlar psikolojik açıdan çok çok zor geçiyorrr

Sizin adınıza çok sevindim. Benim 2 haftada anca bandajlar çıktı öyle diyim. Gülme olayınızda erken düzelmiş. Aynen bünyeden bünyeye değişiyor. Hakkımızda hayirlısi olsun. Kesinlikle odem inince daha iyi olur. Çabucak iyileşmeniz dileğiyle

3 ay önce rinoplasi oldum. Burnum çok kalın derili, yayvandı ve birazda eğrilik vardı. 3 tane doktora göründüm ve burnumun kesinlikle estetik ameliyata uygun olmadığını söylediler ve hiç elletmemem gerektiğini, eskisinden de kötü olabileceğini söylediler. Sonra Emre İlhan'ın kalın derili burunlarla ilgili konuşmasını duydum ve defteri tekrar açtım. Emre İlhan'a ameliyat olmuşbir arkadaşım vardı, kalın derili ve 5 sene geçmiş üzerinden. Burnu gayet iyi görünüyordu fakat bildiğiniz üzere ücreti çok yüksek. Sonra Avicenna Hastanesi'nde tesadüfen Doç. Dr. İsa Özbay'a denk geldim, muayene oldum. Beklentimi mininmumda tutmam halinde yapabileceğini söyledi. Burun kemiğimi hiç törpülemedi yoksa burnum düşecekti. Neyse ameliyatı oldum 3 ay geçti üzerinden. Gerçekten burnum toparlandı fakat yan profilde aman aman bir değişim olmadı. Zaten bu şekilde konuşmuştuk. Yani diyeceğim o ki kalın derili burunlarda beklentiniz yüksek olmasın, okkagibi bir burun çıkamıyor ortaya. Ama evet, bir miktar toparlandı.

Ben de kalın deriliyim sizin burnunuz çok güzel olmuş benim 4 ay oldu ama böyle güzel değil sizce daha küçülür mü çok mutsuzum
merhaba ne zaman ameliyat oldunuz
Mz08771347

Ben de kalın deriliyim sizin burnunuz çok güzel olmuş benim 4 ay oldu ama böyle güzel değil sizce daha küçülür mü çok mutsuzum
Merhaba benimde 2 ay oldu ama burun sırtım inmedi. Sizin düzeldimi

Merhaba benimde 2 ay oldu ama burun sırtım inmedi. Sizin düzeldimi
6 ay oldu.. şişliklerim çok indi evet ama kemik sorunum vardı o düzelmedi ve istediğim kadar küçülmedi hala özelden foto atarsanız daha iyi anlayabilirim

Merhaba bende yeni ameliyat oldum ilk ayım, yan profil istediğim gibi ama önden çok kalın duruyor . Kalın derili ne demek bunu nasıl anlıyoruz. Acaba benim sorunum da mı bu

Merhaba bnde 2 ay önce isa beye rinoplasti ameliyatı oldum. Bnm burnumunda kalın derilii olduğunu söyledi. yandan bakınca kemer vardı ztn kemerden rahatsz olduğm için düzelttirmek istedim. Ama 2 ay geçti yandan bakınca hala bi çıkıntı var. İsa beye muayne oldum geçende hala ödem var ve kalın derilisiniz siz bu 2 yıl sürer inmesi dedi. Ztn bnde okka gibi burnum olmasını istemiorm kemer gitsin yeterli dedim ama morelim bozuluo yan profilimi gördükçe.. Sizin burnunuz nasıl şuan

6 ay oldu.. şişliklerim çok indi evet ama kemik sorunum vardı o düzelmedi ve istediğim kadar küçülmedi hala özelden foto atarsanız daha iyi anlayabilirim

Eklentiler

• IMG_20200826_131617.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 437
Bende 2 ay önce ameliyat oldum kalın deriliyim cok pismanim bi kuculme yok ve kocaman bi burunla kaldim kimseye gorunmuyorum bu maske olmasa ben ne yapicaktim

Ben de kalın deriliyim burnum yağlıdır maalesef. Küçültmek için oldum deri hakkında pek bilgim yoktu yoksa daha çok doktor gezerdim. İstedgm gibi olmadı. Üzgünüm 1 senede doldu bu arada. Özelden foto atar msnz

Ailemden bazılarına söylemedim onlar dahi fark etmedi ben de bunu yaşadım. Yandan iyi ama önden eskisinden bir fark yok parama acıdım çektiğim acıya degdi mi diyorum

Herkesinki törpüleniyor bişi olmuyo bizimki mi düşüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…