Kalkikligi inermi peki deliricem asla uyuyamiyorum düşünmekten doktor iner diye kalkik yaptım dio ama güvenim kalmadikalın derili burunların iyileşme süreci uzun oluyor. minimum 6 ay da şişlik iner 1 yılda da şekli oturacaktır. sabırlı olman gerekiyor
Fotoğraf var mı cnmKalkikligi inermi peki deliricem asla uyuyamiyorum düşünmekten doktor iner diye kalkik yaptım dio ama güvenim kalmadi
Fotoğraf var mı cnm
Fotoğraf var mı cnm
Çok kalkık değil bence gayet güzel neyi taktınız bu kadar ?
Eski burnunuz biraz bombeli şekil bozukluğu varmıs gibi ama simdi gayet güzel düz forma kavusmus. Takmayın.Gercektwnmi saolun bana aşırı kalkik ve iğrenç geliyor
Herkes eski burnunda bisi yoktu diyince delirdim antidepresanla ayaktayım çok pişman oldum sizce eski burnum kötüymüş dimi ihtiyacı varmış yani ahhh hiç iyi degilimEski burnunuz biraz bombeli şekil bozukluğu varmıs gibi ama simdi gayet güzel düz forma kavusmus. Takmayın.
Yani insanlar neden estetiğe bu kadar karsı anlamıyorum. Yaptırmanız iyi olmus benceHerkes eski burnunda bisi yoktu diyince delirdim antidepresanla ayaktayım çok pişman oldum sizce eski burnum kötüymüş dimi ihtiyacı varmış yani ahhh hiç iyi degilim
Saolun biraz moral oldu gercektenTabiri caizse okka gibi denen burunlardan yapmış doktorunuz.Evet küçük ve kalkık ama bi süre sonra bu kalkiklik biraz inicek.Havali diye tabir edilen burunlardan olmus eski burnunuzdan da çok çok daha güzel.Gule güle kullanın.
Banada hiç.yakismadi iner diyo doktor ama korkuyorum inmezse die bir buçuk ay olduburun güzel ama herkese gitmeyecek cinsten arkadaşların söylediği gibi havalı hokka burun yapmış,şahsen ben böyle istemem çünkü bana yakışmaz eğer size uyduysa sorun etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?