Kalin derili burnum cok kalkik oldu

Ben burnunuzu Masallah cok begendim, eskisinden cok daha güzel de oldu. Yillarca eski burun ile yasamissiniz tabikide ona alismissiniz o yüzden size bu burun cok degisik geldi.
Gercekten burnunuz cok güzel oldu.

Ben burnunuzu Masallah cok begendim, eskisinden cok daha güzel de oldu. Yillarca eski burun ile yasamissiniz tabikide ona alismissiniz o yüzden size bu burun cok degisik geldi.
Gercekten burnunuz cok güzel oldu.
Çok saolun ufak bisey için ameliyat oldum çok pişmanım ama umarım bu süreci atlatirim

Kendinizi boşuna yipratiyorsunuz. Evet biraz kalkik duruyor ama daha cok yeni 1 senwye kadar kesinlikle inecektir üzülmeyin ve kimseleri de takmayın. Eski burnunuzun kendinizce ihtiyaci varmis ama yenisi daha inmemis zamana ihtiyaci var.

Kendinizi boşuna yipratiyorsunuz. Evet biraz kalkik duruyor ama daha cok yeni 1 senwye kadar kesinlikle inecektir üzülmeyin ve kimseleri de takmayın. Eski burnunuzun kendinizce ihtiyaci varmis ama yenisi daha inmemis zamana ihtiyaci var.
Bir buçuk ay oldu daha inmez die korkuyorum

^^ ah ben cok begendım sahsen ^^ kalkık ısteyen de sonradan ındı odem gıdınce dıye uzuluyor ^^ demekkı degısecek daha ama boyle dursa da olur :))

allah affetsin ama eski burnun çok etli ve kalın derili
oturması biraz uzun sürer ama çok güzel olmuş burnun

herkes seni sevdiğinden konuşmaz kıskançlıgından konuşanda çok

Çok hoş bir burun. Tabiki inecek. Burnumun kalkiklığı indi diye üzülen arkadaş vardı bu forumda. Zamanla iniyor aylar içinde.

Kalın derili burun olmasına rağmen burun ucu güzel olmuş. Evet, fazla kalkık şu anda ama zamanla biraz iner biraz ve çok daha iyi görünür.

Zevkler değişir tabii, herkes farklı bir şey diyebilir. Kesin olan bir şey varsa o da psikoloji bozup ilaç kullanacak bir durum yok bence ortada bu burunda

Herkes eski burnunda bisi yoktu diyince delirdim antidepresanla ayaktayım çok pişman oldum sizce eski burnum kötüymüş dimi ihtiyacı varmış yani ahhh hiç iyi degilim
Canım bana da öyle diyorlar. Ama şundan emin ol eskisinden iyi en azından.

Ben doktor değilim tabii ki ama gördüğüm, bildiğime göre bu kadar kalkık bir burnun tamamen düz olması mümkün değil. Bunu sizi üzmek için değil, boşuna umut etmemeniz için söylüyorum. Ayrıca daha önce dediğim gibi ucu çok güzel olmuş. Biraz da kalkıklık inince daha güzel görünecektir. Siz de beğenirsiniz.

Ben doktor değilim tabii ki ama gördüğüm, bildiğime göre bu kadar kalkık bir burnun tamamen düz olması mümkün değil. Bunu sizi üzmek için değil, boşuna umut etmemeniz için söylüyorum. Ayrıca daha önce dediğim gibi ucu çok güzel olmuş. Biraz da kalkıklık inince daha güzel görünecektir. Siz de beğenirsiniz.
Doktorumla tekrar konuştum kalın derilerde bu kalkiklik normalmiş ve duzelecekmis tesekkr ederim

Nerdeyse burnumun aynısı e(ski hali)😊 bende burnunun üzerinde ki şiş kısımdan şikayetçiyim kaldırmak yerine etli kısmı aldirsaniz yeterliymis ama böyle iyi duruyor burnunuz.

Nerdeyse burnumun aynısı e(ski hali)😊 bende burnunun üzerinde ki şiş kısımdan şikayetçiyim kaldırmak yerine etli kısmı aldirsaniz yeterliymis ama böyle iyi duruyor burnunuz.
Bende sadece onu istedim doktor böyle yaptı özellikle kalkik kavis olmasın demistim

Back
X