Kalın derili burunlar burayaaa!!!

fullestetikli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
20
0
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben 2 sene önce burun estetiği oldum fakat burnumun derisi çok kalın olduğu için sadece kemer giderilebildi kısmen...Fakat burnumun ucu hala top gibi ve şiş...Çok kaba duruyor...
...Ama ne yapacağıma hala karar veremedim:S Sizlerin bu konudaki tecrübelerini alabilir miyim?

canım benimde kalındı ama böyle bi sorun yaşamadım benim burun ameliyatım kapalı sistemde oldu bide bu deri kalınlığından yada inceleğinden olan bişey olduğunu sanmıyorum burun altındanmıydı kesin ondan olmuş olabilir cünki bi kaç yerde gördüğüm kadarıyla bundanda olabiliyomuş iyilşeme süreside kapalıya göre daha uzun zamanda oluyor başkada neden olmuş olabilir acaba bilemiyecem doktorun açıklaması nedir yada o derinden dolayımı böyle söylüyor cok enteresan bi durum gibi geldi bana cok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda düzelir

Estetik ameliyatlarında burnun dersinin çok önemli olduğunu söylemişti görüştüğüm doktor ince derili burunlara nazaran iyileşmenin ve operasyonun daha sıkıntılı olduğu..Benimde burun kimi doktora göre kalın kimine göre ideal kim doğru bilemiyorum..Geçmiş olsun

bana da bı doktor burun derın kalın ,baska bı doktor kalın degıl dedı,doktorlara gorede degısıyor sanırım:)

arkadaşım ben de 2 defa burun ameliyatı oldum kbb ciye ilkinde kemer gitti fakat burnum düşüktü.ikincisinde de burnumu kaldırmış fakat burun kanat kıkırdaklarım inceymiş onu içerden aldığı kıkırdaklarla desteklemiş filan filan sonucu söyleyim tarifine uygun ucu top gibi şişko bir burnum var 3.revizyonudüşünüyorum.

Benimde burnumun ucunu kaldırmak için kıkırdak yerleştirdi. Ameliyat olalı 12 hafta oldu...Benimde sanki top gibi ve çok sert... Burun ucu en zor iyileşen bölümmüş... Bu sertlik ne kadar sürede geçiyor?

hadi ya bende amelıyat düşünüyordum benım sorunda aynı ark. teklifi gonderdım kanul edermısın estetıklı halın nasıl merak ettım.

Burun derisini inceltmek için roaccutane öneriyorlar...kullanmak istiyorum eylül ayında başlıcam ama depresyon yan etkisinden korkuyorum:S

off eylül ayında bende ameliyat olacağım ama ya bu deri konusu benimde kafamı karıstırıyor. umarım doktor muayene sırasında böyle bişey söylemez. bütün moralim sıfıra iner :26:

ya kalın derili burunlar gerçekten problem çkarıolar benimde öle sanırsam doktor unucu inceltcem ddedi ama ben dibi kalın ucu ince olur dye korktum yapmayıon dedim şimdi şiş durusa dye düşünyorm nolcak bilmiorm :S

ben amelıyat olalı 33 gun oldu benımde doktorum burun ucumun derısı kalın oldugundan dolayı oradaki şişliklerımın daha gec ınecegını söylüyor bakalım ne zamn ıncek

ben amelıyat olalı 33 gun oldu benımde doktorum burun ucumun derısı kalın oldugundan dolayı oradaki şişliklerımın daha gec ınecegını söylüyor bakalım ne zamn ıncek

benım gorustugum doktor da aynısını soyledı. 1 sene hatta ıkı senede tamamen ıner ucundakı şişlik dedi... sen hangı doktora gıttın acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…