Kalın derili olup memnun kalan?

Tenebre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
89
22
98
İzmir
Merhaba arkadaşlar, ben 2 kez ameliyat oldum, burnumun şekli istediğim gibi oldu ama boyutu! :( geniş duruyor özellikle de gülümseyince.. çok moralim bozuluyor, son ameliyatımın üzerinden 5 ay geçti, ne kadar zamanda oturur acaba? Ve aradaki fark 5 ay ve 1 sene arası yani, belli olur mu? Vee kalın derili olup da ameliyat olan, burnu daralan var mı acaba? Varsa doktor-fiyat yazarsanız çok sevinirim, İzmir'deyim ama iyi bir doktor olduktan sonra neresi olsa giderim şimdiden çok teşekkürelr

benim de burnum kaln derili ve geniş hiç ameliyT olmadım arayıştayım en son aklıma yatan alparslan yıldırım ve volkan kahya instagramdan bakabilirsin

Benim de genişti ve kalın deriliydi şuan küçük yani daraldi ve 2 ay olmasına rağmen eski burnumun yarısı kadar hemde nefes alıyorum. Nefes sorunum da düzeldi. İnstagramdan bakın Dr betul cengiz. Emre ilhan in asistan doktoru idi kendisi 6000 liraya oldum. Hatta instagram sayfasında benim öncemi ve sonramı da görebilirsiniz. Kübra benim ismim. Tek Kübra olan hastası benim zaten

Kalın derili nasıl oluyor, doktor mu söylüyor kalın derin diye.
Ben de ameliyat oldum, doktoruma sorsam mı, bu nasıl anlaşılır?

benim de burnum kaln derili ve geniş hiç ameliyT olmadım arayıştayım en son aklıma yatan alparslan yıldırım ve volkan kahya instagramdan bakabilirsin
Neredeler ve fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba?

Benim de genişti ve kalın deriliydi şuan küçük yani daraldi ve 2 ay olmasına rağmen eski burnumun yarısı kadar hemde nefes alıyorum. Nefes sorunum da düzeldi. İnstagramdan bakın Dr betul cengiz. Emre ilhan in asistan doktoru idi kendisi 6000 liraya oldum. Hatta instagram sayfasında benim öncemi ve sonramı da görebilirsiniz. Kübra benim ismim. Tek Kübra olan hastası benim zaten
Fotolara baktım çok güzel ama ilk ameliyatınız mı? Ben 2 kez oldum 2sinde de 2-3 ay çok güzeldi ufacıktı ama sonra yavas yavas eski halini almaya basladı :(

Kalın derili nasıl oluyor, doktor mu söylüyor kalın derin diye.
Ben de ameliyat oldum, doktoruma sorsam mı, bu nasıl anlaşılır?
Evet doktor kontrol edip söylüyor gerçi elle de anlaşılıyor, hafif şişkinlik/yumuşaklık olursa kalın derilidir :)

Barış Çakır'a ameliyat olan var mı? (Kalın derili olup tabii..) Çünkü bir yazısını gördüm, kalın derililerde ameliyat sırasında deriyi içerden inceltiyormuş

Neredeler ve fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba?

Fotolara baktım çok güzel ama ilk ameliyatınız mı? Ben 2 kez oldum 2sinde de 2-3 ay çok güzeldi ufacıktı ama sonra yavas yavas eski halini almaya basladı :KK43:

Evet doktor kontrol edip söylüyor gerçi elle de anlaşılıyor, hafif şişkinlik/yumuşaklık olursa kalın derilidir :)

Barış Çakır'a ameliyat olan var mı? (Kalın derili olup tabii..) Çünkü bir yazısını gördüm, kalın derililerde ameliyat sırasında deriyi içerden inceltiyormuş
istanbuldalar, ben geçen sene sırmuştum ilk ameliyat için 5-6 bin demişlerdi, şimdi bilmiyorum

benimde kalın derili. daha önce 2 kere ameliyat olmuştum. 3. kez ameliyat oldum şekli ve boyutundan çok çok memnunum. bariz küçüldü :)

ay arkadaşım tam benliksin . benim derim çok kalın ve iki kere ameliyat oldum hala kalın duruyor iyice küçültebilecek hekim arıyorum 4 sene oldu araştırıyorum burda ismi çok geçen meşhur cerrahlar benden zaten vazgeçti. Çok zor bir vaka

benimde kalın derili. daha önce 2 kere ameliyat olmuştum. 3. kez ameliyat oldum şekli ve boyutundan çok çok memnunum. bariz küçüldü :)
geçmiş olsun adınıza çok sevindim, kime oldunuz acaba?

ay arkadaşım tam benliksin . benim derim çok kalın ve iki kere ameliyat oldum hala kalın duruyor iyice küçültebilecek hekim arıyorum 4 sene oldu araştırıyorum burda ismi çok geçen meşhur cerrahlar benden zaten vazgeçti. Çok zor bir vaka
ne olcak bizim bu halimiz :( A vitaminli krem kullanımı burun derisini inceltiyormuş. Barış Çakır da kalın derili burunlarin derisini içerden inceltiyormuş ama 10-15 bin liradar bahsediliyor :S çok pahalı geldi

Bende kalin deriliyim ve cok memnunum hala odemlerim var ama sonuctan memnunum ... on kismi hala hassas sislikler var 5. Ay olmasina ragmen ama ben bol bol eski fotolarima bakiyorm ve boyle sis kalsa bile bunu seviorummmm

Bende kalin deriliyim ve cok memnunum hala odemlerim var ama sonuctan memnunum ... on kismi hala hassas sislikler var 5. Ay olmasina ragmen ama ben bol bol eski fotolarima bakiyorm ve boyle sis kalsa bile bunu seviorummmm
size de geçmiş olsun, çok güzel, kime oldunuz acaba? bir de fiyat nedir?

size de geçmiş olsun, çok güzel, kime oldunuz acaba? bir de fiyat nedir?
Canim ben cuneyt ozek e oldum izmirde cokta memnunum kendisi cok ilgili ve babacan bir adam cekinmeden herseyi sorabilecegin biri ve paragoz deil hastasina insan gibi davranior en azindan...

geçmiş olsun adınıza çok sevindim, kime oldunuz acaba?

ne olcak bizim bu halimiz :KK43: A vitaminli krem kullanımı burun derisini inceltiyormuş. Barış Çakır da kalın derili burunlarin derisini içerden inceltiyormuş ama 10-15 bin liradar bahsediliyor :S çok pahalı geldi
10-15 bin iyi ya 22 bin diye söyledi asistanı barış çakır kalın derili de iyi mi bilgisi olan var mı

10-15 bin iyi ya 22 bin diye söyledi asistanı barış çakır kalın derili de iyi mi bilgisi olan var mı
valla barış çakıra 2012 resimlerimi gönderdim kalın derilisin ameliyata uygun değilsin yazdı belki şimdi artık inceltebiliyor. ben ondan vazgeçtim. randevuyu seneye veriyor zaten bende o kadar bekleyemem . 10-15 bu çok iyi fiyat ve bildiğim kadar 20 yapıyor. seneye artar galiba

Kızlar Barış Çakır a ameliyat oldum ve kalın deriliyim.
Sonucun kusursuz olması kalın derililer için zor diye uyarıyor sadece dürüstçe.
Yoksa sonuçtan çok memnunum.

valla barış çakıra 2012 resimlerimi gönderdim kalın derilisin ameliyata uygun değilsin yazdı belki şimdi artık inceltebiliyor. ben ondan vazgeçtim. randevuyu seneye veriyor zaten bende o kadar bekleyemem . 10-15 bu çok iyi fiyat ve bildiğim kadar 20 yapıyor. seneye artar galiba
nerden gönderdiniz ben mail le gönderdim asistanı görüşerek anlayabliriz dedi 22 bin lira isteniyor revizyon olacak benim az bir para değil iyi düşünmek lazım

benimde burnun kalın derili ameliyat olalı 3 ay oluyor. Doktorum muayeneye gittiğimde burnunun ucunda fazla bi küçülme olmayacağını söylemişti öyle de oldu şimdilik ön profilden güzel fakat yandan burnumun şeklini çok beğenmiyorum. hem büyük duruyor hemde biraz biçimsiz. ameliyatım 4 saat sürdü doktorumun söylediğine göre çok fazla deri çıkarmış burnumdan zorlu bir burun olduğunu söyledi. en son çıkan bantlardan sonra burun çatımın ortasında bir şişlik oluştu o henüz geçmedi. eğer geçmezse doktorum enjeksiyon yapacagını söyledi . Enjeksiyondan kastı dolgu mu acaba.

Ben volkan beye oldum hic memnun degilim. Burnum yamuktu yamukluk kaldi hatta eski.burnumda olmayan sislik ameliyat sonrasi olustu ve kalici halde 1 yili gecti. Doktorda hic bi sorumlulugu ustlenmiyor. Ikinci ameliyat planlariz istersen dedi.ama yine ucret alacak ve %60 cokme olur dedi. Onden bakinca eski burnumdan hic fark yok zaten. Kesinlikle volkan kahyayi onermiyorum

Back
X