kalın derililerde burun ameliyatı YARDIM

kızlar selam, ben emre ilhana muayene oldum ve kalın derili bir burnum oldugunu ogrendim. eylule evlenicem kısmetse oncesinde biraz derli toplu bir burnum olsun istiyordum ama kolay kolay iyileşmeyecek gibi gozukuyor anladıgım kadarıyla. benım burnumda kemik yok sadece genıs ve gulunce dahai , fazla genıslıyor. 12 nisana ikinci randevu için gun aldım , simdi sizden ricam bana ameliyat olanlar foto gonderebilir mi veya fotograflarınızı gorebilir miyim yardımcı olursanız cok sevinirim :)
 
benim hem kikirdagim cok sert hemde burun etim oldukca kalin, hatta doktorum bile dedi hastalarimdan en etli buruna sahip olanlardansin diye, benim burnum hem genis hem büyük hem etliydi, Emre Ilhan hem burnumun köprüsünü aldi, hem kücültü, hem icteki yamuklugu düzeltti, hemde burnum cok genisti, yanlardan daraltti, ne dikis izi var ne birsey, cokta memnunum, bende ilk tereddüt ettim, etim kalin illa dikisler görünür diye ama allahtan eser yok, Emre beyin ellerine saglik, süper bir doktor tavsiye ederim.

su100 merhaba,

yazdıklarına cok sevindim senden ricam benımle foto paylaşabilir misin,cunku bende insallah emre beye ameliyat olucam. yardımını rica ediyorum.
 
bizim asla ince uzun veya atiyorum findik burnumuz olmayacak, zaten ben öyle birsey asla istemedim, kalin derili burunlardan da cok güzel burunlar oluyor, ben burnumu gören herkes cok güzel olmus, iyiki yaptirmissin, hatta kilo mu verdin dedi! Yüzüm daha zarif ve ince duruyormus. "Sadece" burnumu yaptirdim, yüzümde ondan baska bir islem yapilmadi. Daha resim yükleme firsatim olmadi. Bence o kadar kanaatkar olman gerekmiyor, tabi seninde ne istedigine de bagli, ben sonuctan cok memnunum.

sen kime olmuştun ameliyatı? ben de bu deri yüzünden ümitsizliğe ha kapıldım ha kapılıcam :43:

demiştim ki emre ilhan yazdığını okudum :) hayır nickini hatırlıyorum ama bu kadar çok okuyunca kim kime olmuştu unutuyor insan
 
Son düzenleme:
Merhaba bayanlar, o kadar cok üye yaziyor ki, bazen bende takip etmekte zorlaniyorum. ben Emre
Ilhan´a ameliyat oldum, bende kalin derili bir buruna sahibim, en kisa zamanda size resim gönderecegim, burnumun ucu hala biraz sis. yavas yavas sekil almaya basliyor.
 
benim doktorumda bana kalın derilisin dedi yok olmaz dedi cart dedi curt dedi tabi ameliyattan sonra dedi öncesinde demedi bunları kötü oldu burun tabi 6ay oldu şişmi değilmi anlamıyorum ben artık ama burnum kötü yaniii ameliyat gözüküyor bana roucataona kullanmasam 2.yi çoktan olmuştum
 
Slm ladymonster, ilk önce hangi doktora ameliyat oldun merak ettim, normalde en bastan seni bilgilendirmesi gerekmiyormu? Benim burnum nerdeyse 3 aylik olacak ve burun ucum hala sis, ellediginde burnunun etinde bir sertlik ve de etini ellediginde tuhaf bir baski hissediyorsun, sabret onun düzelmesi 1 sene sürüyormus, sana bu kadarini söyleyebilirim, bende cok sabirsizim, kalin derililerin nerdeyse 2 kati zaman aliyormus sisliklerin inmesi icin. Moralini yüksek tut derim, daha burun hatlari 6 aydan sonra belli oluyormus, benim daha burun kanatlarim tam ortaya cikmadi, ucu inince burun kanatlarim da belirginlesecekmis.
 
ben de kalin derliyim ve bir bucuk sene önce ameliyat oldum, cok zor bi ameliyat oldu doktorun dediine göre nefes darligi da cekiodum hepsini bi arada halledelim dedik...formu deisti evet memnundum basta da ama sonradan büyüklügü ayni kaldiini farkettim.evet zamanla kücülüo ve yüzle uyumlu hale girio ama zamanla asimetrilik olustu bende ve 3 gün önce tekrar ameliyat oldum...simdi sabirsizlikla bunun sonucunu bekliorum umarim bu son olur :(
 
benim derim ince sen daha çabuk iyileşirsin dediler benden birgün önce ameliyat olan arkadaşımın derisi çok kalındı riskli vs dendi aramzda öyle konuştk ben çok emindm yani ve şuanda onun ödemi indi benimkisi hala şiş 3 ay oldu bence bünye etkiliyor bilmiyrm deri yapısı nasıl etki ediyooor
 
salam necesiniz. men azerbaycandan mesaj yaziram. Benimde burnum orta kalin derili. Bende korkuyorum turkiyede yaptirmak istiyorum kime yaptirsam acaba? yardimci olurmusunuz?
 
Yani daha cevaplaman icin belki cok erken ama suanki ameliyattan sonraki halinden, az cok hani burnunun seklinden memnunmusun? Ne kadar ödedin 2. ameliyat icin?
 
benimki de kalın derili üstelik burun ucu kıkırdağım yumusak, ama doktorum bunu soru etmedi, onun kendine benimde ona güvenim tam, temmuzda ameliyatım sonucu yazarım
 
Sabirsizlikla bekliyorum cicolat, insallah agrisiz sizisiz gecer ameliyatin ve sonrasi, hersey istedigin gibi olur ve ameliyattan önce sonra süreci cok cabuk atlatirsin canim.
 
Bende deri ince olursa iyileşme zor olur diye düşünmüştüm... Yaptırmak istiyordum burun estetiği; ama korkuttular beni...Burnum kalkık ama büyük :) zor olurmuş dediklerine göre
 
Phileo "normal" kalinlikta derili burunlar hem doktorlari zorlamiyor hemde cabuk iyilesiyor, ödemler daha cabuk gidiyor. Eger fazla ince olursan derin, doktorun cok ince ve titiz calismasi gerekiyor, altan yani kikirdak veya kemikte olasi bir engebe veya cikinti görünmemesi icin. Eger ama cildin cok kalinsa hem burnun cok kücük yani findik burnu olmuyor vede doktor icin ona form vermesi ve ameliyat esnasinda dikmesi vs. zorlasiyor. En iyisi ne fazla ince ne da fazla kalin, orta kalinlik en iyisi, hem doktor hemde hasta acisindan.
 
Back
X