kalın derililerde burun ameliyatı YARDIM

Benimde cildim yagli ve kalin deriliyim burun ucum genisti 17 ay once emre beye ameliyat oldum sonuctan cok memnunum cok kibar oldu burnum gorenler inanamiyor :) ki cogu doktor benim burnumu istedigim gibi yapamayacaklarini soylemisti gezmedigim dr kalmamisti:) emre bey her deriye uygun teknik kullaniyor o yuzden sonuclar hep cok iyi kardesm ve annemde emre beye oldu bir cok tanidigimda oldu hepsi sonuctan cok memnun emre bey dogru tercih:)

cok tesekkür ederim,keske en basından Emre beye ameliyat olsaymısım..

arkadaşlar ben de baya kalın etli ve yağlı derili olanlardanım.. salı günü 3. ameliyatımı oldum maalesef.. ikinci ameliyatımda doktorum istediğim herşeyi yapabileceğini söyledi fakat aeliyat sonrası çok başarısız oldugunu söylediğimde derin kalın daha fazlasını yapamam dedi ama bunu ameliyattan sonra söyledi tabii. şimdi 3. ameliyatımı oldum ve doktoruma bütün bu olanları anlattım ve bana yeterli güven verdi.. şimdi alçılı ama çok umutluyum ucunu ve şeklini az çok görebiliyorum.. burnumdan epey bir yağ çıkardığını ve kanatlarını epey daralttığını ucunu sivrilttiiğini söyledi.. yani arkadaşlara tavsiyem kimse umutsuzluğa kapılmasın.. kalın derili burunlarda gayet iyi şekil alabilir, yağı çıkarılabilir deri inceltilip sivriltilebilir.. :) salı günü alçım alınacak ve fotoğraf koyacağim.. benim inancım tam ve hızla iyileşiyorum.. merak edenler için doktorum prof. fuat yüksel dir. öyle fahiş fiyatlarla da çalışmaz, çok kibar anlayan dinleyen uygulayan bir doktor.. iyi ki tanışmışım kendisiyle ki yaptığı birkaç burunu görme fırsatım olduğu için de güvendim zaten..herkese mutlu günler..

mrb, ben daha önce dr ziya ılgın da ameliyat olmuştum başarısız bir ameliyat geçirdim şimdi başka bir doktorla görüştüm ve burnumun etli olduğunu derisini inceltmek gerektiğini söyledi ama korkularım var deri inceltme, iyileşme süreci nasıl hemen toparlanabilir miyim yanma oluyor mu siz daha önce yaptrmıssınız sanırım biraz bilgi verebilirmisniz?

bnm de derim kalınmış o yüzden burun ucum istediğim gibi olmayabilirmiş.. ama şimdiki kdr da kocaman olmazmış

Zazten bakıldığı zaman derinin kalın olduğu anlaşılır bide burnunda aşırı yağlanma varsa burunun kalın derili olduğunu soylüyolar

bahsettiğin bakmak eyleminin içinde dokunmak da olmalı.
kişisel deneyimlerimiz derimizin kalınlığı hakkında ipucu verebiliriz bizlere. sir'de derinin hemen soyulması, kopabilmesi gibi...
burundaki yağlanmanın da hormonal olduğunu düşünmekteyim.

bnm de derim kalınmış o yüzden burun ucum istediğim gibi olmayabilirmiş.. ama şimdiki kdr da kocaman olmazmış

Ben yaklaşık 10 ay önce ameliyat oldum etli kalın bir burnum vardı boy olarak küçüldü ama bakıldığı zaman hala etli oyusden uç kısmı geniş duruyor. burununuz etliyse ne kadar küçülürse küçülsün hep geniş durucak taki içerden derinizi inceltmeyene kadar mesela 1 ay sonra tekrar ameliyat olcam şimdi burnumn içindeki deriyi inceltcekler ozamn daha doğru oluyormuş

bahsettiğin bakmak eyleminin içinde dokunmak da olmalı.
kişisel deneyimlerimiz derimizin kalınlığı hakkında ipucu verebiliriz bizlere. sir'de derinin hemen soyulması, kopabilmesi gibi...
burundaki yağlanmanın da hormonal olduğunu düşünmekteyim.

aslında cildin yağlıysa burnunda ameliyat olduktan sonra pul pul olup dökülüyor soyuluyor benm 1 sene olmadı ameliyat olalı ama 3 4 ay burnum aşırı yağlandı yüzüme göre ve çok soyuldu

soyulmalar lekelenmeye de neden olur mu acaba?

Yok hayır leke olarak kalmıyor hafif bir keseyle masaj şeklinde 1 2 gün idare ediyosun sonra tekrar soyuluyor mesela ben ameliyatımdan 2 ay sonra tatile gittim güneşte çok kaldığım için ödemlerimi atmam daha uzun zaman oldu şişlik daha geç indi yazın olmamaya dikkat edilmeli bence

Yok hayır leke olarak kalmıyor hafif bir keseyle masaj şeklinde 1 2 gün idare ediyosun sonra tekrar soyuluyor mesela ben ameliyatımdan 2 ay sonra tatile gittim güneşte çok kaldığım için ödemlerimi atmam daha uzun zaman oldu şişlik daha geç indi yazın olmamaya dikkat edilmeli bence

mecburen yazın olacağım. il dışındayım ve çalışıyorum. sağol yanıt için :)

Ben yaklaşık 10 ay önce ameliyat oldum etli kalın bir burnum vardı boy olarak küçüldü ama bakıldığı zaman hala etli oyusden uç kısmı geniş duruyor. burununuz etliyse ne kadar küçülürse küçülsün hep geniş durucak taki içerden derinizi inceltmeyene kadar mesela 1 ay sonra tekrar ameliyat olcam şimdi burnumn içindeki deriyi inceltcekler ozamn daha doğru oluyormuş

Sanırım epey tecrübelisin, ben bu yolda yeniyim. Beni arkadaş olarak ekleyebilir misin? Benim de burnumun derisi kalın. Ameliyat düşünüyorum ama korkuyorum da sonuç kötü olursa diye.

Sanırım epey tecrübelisin, ben bu yolda yeniyim. Beni arkadaş olarak ekleyebilir misin? Benim de burnumun derisi kalın. Ameliyat düşünüyorum ama korkuyorum da sonuç kötü olursa diye.

eklerim tabi...ilk ameliyat olduğum zaman pek fazla bilgim yoktu iç araştırmadım hiç beğenmediğim için tekrar ameliyat olmak istiyorum 2. ameliyatlar daha riskli olduğu için çok araştırdım çok doktor gezdim oyusden baya bilgi alışverişi yaptım:) hiç korkma inan herşey gibi oda geçiyor sadece sabırlı olman lazım bide iyi doktor bulman lazım. yani benm ilk ameliyat olduğum zamanki halim 3 ay sonra bile değişti şimdi 10 ay 11.aya giriyorum daha da değişiyor tek şikayetim kalkık oldu burnum bide yanlardan daraltıldığı için nefes alma alanım zorlaştı

eklerim tabi...ilk ameliyat olduğum zaman pek fazla bilgim yoktu iç araştırmadım hiç beğenmediğim için tekrar ameliyat olmak istiyorum 2. ameliyatlar daha riskli olduğu için çok araştırdım çok doktor gezdim oyusden baya bilgi alışverişi yaptım:) hiç korkma inan herşey gibi oda geçiyor sadece sabırlı olman lazım bide iyi doktor bulman lazım. yani benm ilk ameliyat olduğum zamanki halim 3 ay sonra bile değişti şimdi 10 ay 11.aya giriyorum daha da değişiyor tek şikayetim kalkık oldu burnum bide yanlardan daraltıldığı için nefes alma alanım zorlaştı

burun deriniz kalınsa, bekleme süreniz artar... ödemleriniz geç iner...

ince derililer atel çıkışında aşağı yukarı burunlarının neye benzeyeceğini anlar ama bizler burnumuzun son halini atel çıktığında asla tahmin edemeyiz...

çok sabırlı olun ve doktorunuzu çok iyi seçin...

ameliyatın uzun sürmesi, doktorun burunda pek çok yeri mıncıklaması morarmaların, aşırı ödemin ve geç iyileşme sürecinin ana nedenidir...

usta bir doktor, gereksiz hiçbir yeri kurcalamaz, işlemi çabuk yapar... sonuçta hızlı bir iyileşme, az morarma ve minimum ödem olur...

bütün iş doktorda bitiyor... :47:

burun deriniz kalınsa, bekleme süreniz artar... ödemleriniz geç iner...

ince derililer atel çıkışında aşağı yukarı burunlarının neye benzeyeceğini anlar ama bizler burnumuzun son halini atel çıktığında asla tahmin edemeyiz...

çok sabırlı olun ve doktorunuzu çok iyi seçin...

ameliyatın uzun sürmesi, doktorun burunda pek çok yeri mıncıklaması morarmaların, aşırı ödemin ve geç iyileşme sürecinin ana nedenidir...

usta bir doktor, gereksiz hiçbir yeri kurcalamaz, işlemi çabuk yapar... sonuçta hızlı bir iyileşme, az morarma ve minimum ödem olur...

bütün iş doktorda bitiyor... :47:

Senin ameliyatın kaç saat sürmüştü? benimki 2 saat kadar sürecekmiş, kemik kırılacak deri inceltilecek. en son öyle demişti doktorum, yarın bir görüşmem daha var, daha ayrıntılı bilgi alıcam doktorumdan.

Senin ameliyatın kaç saat sürmüştü? benimki 2 saat kadar sürecekmiş, kemik kırılacak deri inceltilecek. en son öyle demişti doktorum, yarın bir görüşmem daha var, daha ayrıntılı bilgi alıcam doktorumdan.

benim sadece burun değildi...

burun, üst gözkapağı ve dudaklara kendi yağımdan dolgu yapıldı.... toplam 5 saat ameliyat masasında kalmışım...

birde beni ameliyat yapan üniversite hastanesinde hocaydı... sanırım bazı kısımları asistanlara devretti... bu şekilde de ameliyat iyice uzadı...

sen doktorunla konuş, aklına takılanları....

deri inceltilecekse çok iyi, yoksa kalın derinin inip yapılan işin ortaya çıkması çok uzun sürüyor ve bu sırada hastanın psikolojisi perişan oluyor...

Back
X