Kalın topuklu ayakkabıları begeniyormusunuz

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul
son zamanlarda cogu yerde kalın topuklu ayakkabılara rastlıyorum ilk basta hic hosuma gitmedi ama bugun bir magazada gordugum ayakkabıya adeta carpıldım siz severmisiniz bu tarz ayakkabılar gorunus olarak ayakda durusu olarak fikir almak istedim

ben bir türlü alışamadım şahsen hiç sevmiyorum kalın topuklu ayakkabıları ya ama tabi zevk meselesi herkesin zevki de farklıdır giyen kişilere de saygı duymak gerekir

ya aynen bende sevmiyordum ama bugun flo magazasında gordum kahve rengi cok hos geldi gozume alıp almamakda tereddut ettim ama yarın eger numarası varsa alıcam resimi koyarım

ya aynen bende sevmiyordum ama bugun flo magazasında gordum kahve rengi cok hos geldi gozume alıp almamakda tereddut ettim ama yarın eger numarası varsa alıcam resimi koyarım

beğendiysen o halde canım içinde kalmaısn yani alıp giy tabi :)

ben dolgu topuklu olanları da kaba buluyorum kalın topuklular da keza öyle...ancak daha rahat oldukları kesin, neden güzel olan her şey rahatsız etmek zorunda ki?
düzgün yürümeyi başarırsam:122: stiletto tercih ederim

Senin koyduğun modelleri beğenmedim ama genelde beğeniyorum güzel oluyo bazı modellerde canım mesela ;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…