Evettttttt ne yazık ki bulamadımblotothla yoluorm bıraz gec yolluo yaa sen kalın topklu mu ıstıordun
bende geçen kış bunu almıştım çok seviyorum giyerken mutlu oluyorummayakta çok şık duruyo özellikle dar paça kotla
Eki Görüntüle 541451
bende geçen kış bunu almıştım çok seviyorum giyerken mutlu oluyorummayakta çok şık duruyo özellikle dar paça kotla
Eki Görüntüle 541451
Ben de bu sene böyle bir şey istiyorum ama tam da bilemiyorum. :26:
evet ya bu çok güzelmiş dolgu topuk hastasıyım zaten ben hem böyle hemde bunun kalın topuk modelide aklımda oda çok güzel olur diye düşünüyorum
Parlak değil ,mat deri istiyorum :) ayyyyyy heyecanla bekliyorum fot.yu.Sen nerden almıştın ?deri mi istiodn ki sennn ben de dün aldım bi tanee foto koycam begenırsen gıt al ama hala beklıorm yollamasını fotoyu
Eki Görüntüle 541451
Parlak değil ,mat deri istiyorum :) ayyyyyy heyecanla bekliyorum fot.yu.Sen nerden almıştın ?
Tatlım çok güzeldolgu topukları çokkkkkkk severim ,inanılmaz rahat oluyorlar .Deichmann'da aynısından görüşmüstüm
Evet mutlaka al canım :) çok şık duruyor dolgu topuklar ayakta.Klasik bottan vazgeçip bende bu sene böyle bir şey alıcam karar verdim. Hiç dolgu topuklu bi ayakkabım yoktu iyi olur hem.
teşekkür ederim canım benimm bende ordan almıştım zaatteennn
benm aldıgım deri degil canım süet ve kalın topuklu foto ekleyemıorm neden acaba
Evet mutlaka al canım :) çok şık duruyor dolgu topuklar ayakta.
Benim de geçen sene aldığım dolgu topuklu bir tek bunu varhemen fot. çektim ben de Deichmann'dan almıştım ,çok kirlenmiş duruyor çünkü bugün ayağımdaydı .
Eki Görüntüle 541463
Eki Görüntüle 541464 sanırım sımdı ekledım
çok hoş maritsa güle güle giy tatlım
Ayyyyy gerçekten çok güzelmişNerden almıştın canım :44: İzmir'de bulabilir miyim ki ?
bulursun canım ktondan aldım su an her magazasında var ama bı hfta sora bulamayabılrsn
Bu tarz bişey mi aradığın?
ya da bu olabilir mi acaba?
İstediğim ayakkabıyı bugun buldum ve hemen kaptım :) demin fot. çektimnasılllllllllllllllll sizce?
Topuğu kalın değil pek ama napalım bulamadım öyle
Eki Görüntüle 541437
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?