Kalın topuklu çizme (Resimli) ?

deri mi istiodn ki sennn ben de dün aldım bi tanee foto koycam begenırsen gıt al ama hala beklıorm yollamasını fotoyu

Son düzenleme:
bende geçen kış bunu almıştım çok seviyorum giyerken mutlu oluyorumm ayakta çok şık duruyo özellikle dar paça kotla

Son düzenleme:
deri mi istiodn ki sennn ben de dün aldım bi tanee foto koycam begenırsen gıt al ama hala beklıorm yollamasını fotoyu
Parlak değil ,mat deri istiyorum :) ayyyyyy heyecanla bekliyorum fot.yu.Sen nerden almıştın ?
bende geçen kış bunu almıştım çok seviyorum giyerken mutlu oluyorumm ayakta çok şık duruyo özellikle dar paça kotla

Eki Görüntüle 541451

Tatlım çok güzel dolgu topukları çokkkkkkk severim ,inanılmaz rahat oluyorlar .Deichmann'da aynısından görüşmüstüm

teşekkür ederim canım benimm bende ordan almıştım zaatteennn

Klasik bottan vazgeçip bende bu sene böyle bir şey alıcam karar verdim. Hiç dolgu topuklu bi ayakkabım yoktu iyi olur hem.

benm aldıgım deri degil canım süet ve kalın topuklu foto ekleyemıorm neden acaba

Son düzenleme:
Klasik bottan vazgeçip bende bu sene böyle bir şey alıcam karar verdim. Hiç dolgu topuklu bi ayakkabım yoktu iyi olur hem.
Evet mutlaka al canım :) çok şık duruyor dolgu topuklar ayakta.
teşekkür ederim canım benimm bende ordan almıştım zaatteennn

Benim de geçen sene aldığım dolgu topuklu bir tek bunu var hemen fot. çektim ben de Deichmann'dan almıştım ,çok kirlenmiş duruyor çünkü bugün ayağımdaydı .

Bu tarz bişey mi aradığın?

ya da bu olabilir mi acaba?

Bunlara bayıldımmmm.
Nerden bulabiliriz ki acaba? Çok istiyorum böyle topuk botlardan ama rastlamadım hiç. (

İstediğim ayakkabıyı bugun buldum ve hemen kaptım :) demin fot. çektim nasılllllllllllllllll sizce?
Topuğu kalın değil pek ama napalım bulamadım öyle

Eki Görüntüle 541437

Güzelmiş bu da.

Benim favorim bu tarz geçen yıldan beri kısalık bakımından.
Ama dolgu topuk her daim favorim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…