Kalinkaselin'in Diyet Günlüğü

kalinkaselin

sevgi herşeyi halleder:)
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
6.178
7.098
398
kızlar ben gelin olcam ben düğünüm 25 haziranda ve akşam tartıya çıktım tam tamına 83 kiloyum dilek olay ağlamamk için zor duruprum şu an karar verdim şu saatten itiaren diyettim 25 haziranda 60 kilo olarak taptaze bi gelin olcam ve sıkıldım anlarda buraya yazcam nolur bana destek olun ama beni kırmadan destek olun çünkü gerçekten vermek istiorum ve istedimde neler başarabildimi biliorum şu an vermeye deli gibi ihtiyacım var üzgünüm bedenime bunu yapmasaydım keşke

Canım vaktin var hazirana kadar sen bu kararlılıkla rahatça başarırsın hedefini Zaten mesele diyet yapmakta değil, zor olan diyet değil yani, diyet yapma kararını vermek ve azmetmektir zor olan. Sen %50 başardın şu anda.. Kolaylıklar dilerim.

allah kolaylık versin
inş hedefine ulaşırsın canım
peki nasıl başlamayı düşünüyorsun?

inşallah verirsin canım zmanında var panik yapmadan yavaş yavaş ver biliyorsun kilo vermek sabır işi çokta zor Allah kolaylık versin

allah kolaylık versin
inş hedefine ulaşırsın canım
peki nasıl başlamayı düşünüyorsun?

bunu aslında beynimde bitirdim:) beyinimle yapıcam çünkü egwr beynime komut verirsem yemiorum beynime komut verirsem hereket ediorum ve beynime komut verirsem orgnlarım harekete geçio bu üçüncü günüm

1.gün:kahvaltı
2 salatalık
2 domates
peynir

öğlen yemeği
2 elma
2 mandalina

akşam 5 te
bi göğüs haşlama
göbek salata

2. gün
sabah
2 salatalık
kibrit kutusu kadar peynir
şekersiz çay

öğlen
2 elma
2 mandalina

akşam
yeşil mercimek çorbası
kavun

üçüncü gün:
sabah
peynir
bir salatalık
şekersiz çay

öğlen
iki salatalık
bir bardak yoğurt
akşam dörttte bir saltalık daha

akşam mantar çorbası
bir kase beyaz leblebi
aslında beyaz leblebiyi yemicektim ama yemiş bulundum birinci günün sabahında tartıldım 84.2 geliodum bes dakka önce tartıldım yemekten sonra 82.1 geliorum ilk günler böle ödem atılırmış ama yinede çok mutluyum kızlar ya:)

2. Gün
sabah
2 salatalık
kibrit kutusu kadar peynir
şekersiz çay

öğlen
2 elma
2 mandalina

akşam
yeşil mercimek çorbası
kavun

canım benım ac kalarak zayıflayamazsın hayatından bazı seylerı cıkarınca rahatlıkla yaza kadar 20 kılo cıvarı verırsın listene baktım ınan bunları yıyınce halsız kalırsın ,vucudu dıyete gırdıgını hıssettırırsen vuvut kıtlık var gıbı enerjı harcamayı azaltır

Ayniiiii ben gibisiiinn bnde gelin olucam ve 83 kiloyum ! gel beraber birbirimize destek olalim:!)

tamam tatlım inşallah ben hep buraya yazıcam sende yaz olurmu az önce tartıya çıktım 82.1 gösteriodu çok mutlu oldum ben başladım ende başla hadi hatta varsan yarış yapalım:)

listeme ne eklim peki?

listeme ne eklim peki?

listene öğlen yemeklerine sulu sebzelı et yemeklerı ekle ve ayrıca meyveyı sadece oglenlerı 1porsıyon ye sabah kahvaltılarıda yumurta ekle cerez olarakta yemekle bırlıkte cevız badem fındık( yogurt yada peynırle yenılınce tam emılım oluyor ) yersen enerjınde yuksek olur kolesterolunde zayıflarken yukselmemıs olur

canım merhaba. öncelikle umarım hedefine ulaşırsın hatta hedefini geçersin
sana bi tavsiyem var. üniversiteden sınıf arkadaşım 6-7 ayda 15kilo verdi.
nasıl yaptı? şöyle;
sabah kalkınca salatalık domates tuzsuz beyaz peynir. ekmek hiç yok.
sonra 1 öğün yedi. 400 gr tavuk (haşlanmış veya kızarmış) yada 300 gr kırmızı et (haşlanmış veya kızarmış) yanında minik bi kase pilav ve sınırsız salata. (tuzsuz ve çok çok az zeytinyağlı)
sonrasında sınırsız bitki çayı (kesinlikle şekersiz)
sonuç şu oldu;
15 kilo verdi, güzelleşti, yüzü hatta elleri küçüldü. beli inceldi karnı düzleşti. fakat!!!! vücudu korkunç derecede deforme oldu, sarktı. şuan sıkılaşmak için, kilo vermek için harcadığı çabanın 10 katını harcıyor.
sana tavsiyem spor yapmayı asla ihmal etme. kilo verirsin o çok kolay. fakat ne yazıkki vücut sarkmalarının çözümü o kadar kolay değil.
sevgiler.

kızlar tartısu an 80.8 gösteri ay çok mutluyum yarıyo yarıyo işe yarıo inanmıorum 5. güne girdim şu an:)

inşallah hedefinize ulasırsınız :)
bende formumu korumak istiyorum :)

kızlar tartısu an 80.8 gösteri ay çok mutluyum yarıyo yarıyo işe yarıo inanmıorum 5. güne girdim şu an:)

tebrikler
insallah hedefine ulasirsin
bir kac onerm var
bazi ogunleri meyve ile atlatmissin sadece dogru degil
dogal seker de olsa meyveler insulinini yukseltir
her ogunune mutlaka protein koy
peynir yogurt et gibi

sabahlari zaten kolay peynirin zeytinin domates salataligin
aralara badem cev'z koy hem bir gelin adayi olarak cildine de ii gelir

oglenleri hic bi sey bulamiosan
ya da canin tatli cektiginde de yapabilirsin
yogurda elma rendele tarcin dok ustune

ogle ve aksam ogunlerinden birine mutlaka izgara ya da haslama et ve ya baklagil yemegi koymalisin

hc bi sey yapamiosan gunde 20 dk yuru ya da gun asiri 35er dk
20 kg verip sarkik gelin olmak istemezsin
ozellikle kollarin icin yarim ya da 1 kglik pet siselerle ya da dumble alarak mutlaka hareket yapmalisin
gelinlikle sarkmis kollar hic hos durmaz

kolay gelsin mutlaka basarirsin merak etme
65 e bir in ztn o 5 kg dugun oncesi kosturmacayla sen anlamadan gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…