Dizilerin şahı bence Friends. Son yıllarda severek izlediğim birkaç dizi;

Good place
Big bang theory
Young Sheoldon

Mini dizi olarak Türk yapım Kasaba isimli diziyi bitirdim bence güzeldi. Gerilim seven arkadaşlar bakabilir

Dizi olarak şu an Stranger Things izliyorum. Fantastik kurgu ve gerilim, korku sevenler için güzel bence. Üstelik diziyle beraber büyüdüm. Film olarak Where The Heart Is diye yabancı bir film yeni favorilerim arasına girdi.

Good American Family
Kısa dizi.... yanlış hatırlamıyorsam 8 bölümden oluşuyor. 8. bölümü izlediğim zaman gözlerim yaşlı bir şekilde Natalia Grace'den ÖZÜR DİLEDİM. İzlemek isteyen olur diye ayrıntı vermiyorum. Ama beni uzun zamandır ağlatan dizi/film olmamıştı

Kızlar ben de dizi arayışındayım
Bu başlığı unutmuşum 1-2 aydır 🙈

Bu arada Scarpetta izledim, Nicole kidman’ım adli tıpçıyı oynadığı mini dizi. Öneririm.
Chernobyl’i eşimle tekrar izledik.

Şu an polisiye ama aydınlık atmosferde geçen bir dizi arıyorum. Bulamadım bir türlü chatgpt cai vegas ve bones’ı önerdi ama emin olamadımm öneri var mı

Bir de bugün Harry Potter fragmanını izledim gözlerim dolu dolu oldu :KK61:

Harry potter aşığı olarak yeni dizisini çok da sevmem diye düşünüyordum ama o kadar özlemişim ki çakma diziyi bile şimdiden heyecanla bekliyorum

O privet drive 4 numaradaki teyzesinin evindeki sahneler beni 10 yaşıma götürdü resmen :oops:

Geçen gece rüyama bile giren yazın bir haftada bir sezonunu bitirdiğim Alrawabi School for Girls dizisi çok güzeldi Ürdün'de özel bir kız okulundaki kızların yaşadıklarını anlatıyor normalde Ortadoğu yapımları ilgimi çekmezdi ama buna bayıldım

Ayy bu başlığı yeni keşfettim. Bizi de uzun süre sonra aşırı saran bir dizi var. Ben de onu yazayım.

🎬 From
⭐ IMDb: 7.8
📺 4 sezon yayınlandı. 5. ve final sezonu: 2027

İnsanlar arabayla seyahat ederken bir kasabaya giriyorlar ve ne yaparlarsa yapsınlar çıkamıyorlar. Geceleri de insan gibi görünen ve insanları avlayan yaratıklar ortaya çıkıyor. Kasabadakiler hem hayatta kalmaya hem de buranın ne olduğunu çözmeye çalışıyor.

Dizi gizem-gerilim ağırlıklı, biraz korku da var. Biz sevdik ki eşimle ortak bir dizi zevkimiz var diyemem😂 Lost’tan sonra sürekli teori ürettiğimiz bir dizi oldu ama itiraf ediyorum From da Lost gibi zaman zaman çok bozdu😂 Yine de final sezonunu heyecanla bekliyorum 🫠

Şimdi de Elle’yi izliyoruz. Legally Blonde’un öncesini anlatıyor. Uçlarda yaşamayı seviyoruz😂

Ayy bu başlığı yeni keşfettim. Bizi de uzun süre sonra aşırı saran bir dizi var. Ben de onu yazayım.

🎬 From
⭐ IMDb: 7.8
📺 4 sezon yayınlandı. 5. ve final sezonu: 2027

İnsanlar arabayla seyahat ederken bir kasabaya giriyorlar ve ne yaparlarsa yapsınlar çıkamıyorlar. Geceleri de insan gibi görünen ve insanları avlayan yaratıklar ortaya çıkıyor. Kasabadakiler hem hayatta kalmaya hem de buranın ne olduğunu çözmeye çalışıyor.

Dizi gizem-gerilim ağırlıklı, biraz korku da var. Biz sevdik ki eşimle ortak bir dizi zevkimiz var diyemem😂 Lost’tan sonra sürekli teori ürettiğimiz bir dizi oldu ama itiraf ediyorum From da Lost gibi zaman zaman çok bozdu😂 Yine de final sezonunu heyecanla bekliyorum 🫠

Şimdi de Elle’yi izliyoruz. Legally Blonde’un öncesini anlatıyor. Uçlarda yaşamayı seviyoruz😂
Merhaba dediğiniz diziyi çok duydum bu aralar.

Aslında bu başlıkta konu tıkandı ve bu beni çok üzüyor.

Birbirlerimize tavsiye ettiğimiz dizileri izlemedik.

Keşke tavsiye yerine bilgilendirme olanak ilerleseydil. Sizin yaptığınız gibi duygu ve düşüncelerimizi yazıp birbirimize izleyeceğimize dair taahütler vermeseydik en azından keşke ben böyle birşey yapmasaydım.

Bundan sonra sizin gibi yapıp spoiler vermeden sadece bilgilendirme yaparak ilerleme şeklinde bu başlığı devam ettirmek istiyorum tekrardan hoş geldiniz.

"The Middle" bu aile dizisi hakkında düşüncelerim;
-Aile ile izlenebilir
-Küfür yok
-Destekleyici bir aile kızları tüm yarışmaları , becerileri deniyor evet hergün yenisini
-Yeri geliyor kızları için 4 işte birden çalışıyorlar
-200 dolarlık yanlış alışveriş sonucu o ay 2'şer işte yine çalışmak zorunda kalıyorlar
-Amerikanın en güzel yıllarında geçiyor ve bende 2000lerin o huzurlu yapısını hatırlatıyor
-Hiç bitmesin diye dua ediyoruz
-Mizahı 10 üzerinden 8 puan benim için. Kalitesiz bir mizahı yok ve zorla güldürmeye çalışan diziler gibi değil.
1000010936.webp

mentalist dizisini izliyorum bir süredir, galiba 3. sezonun sonundayım. az kanlı polisiye diyebilirim. insanları iyi okuyabilen bi abi var, faili meçhul cinayetleri çözüyor. derdi derya.

Merhaba dediğiniz diziyi çok duydum bu aralar.

Aslında bu başlıkta konu tıkandı ve bu beni çok üzüyor.

Birbirlerimize tavsiye ettiğimiz dizileri izlemedik.

Keşke tavsiye yerine bilgilendirme olanak ilerleseydil. Sizin yaptığınız gibi duygu ve düşüncelerimizi yazıp birbirimize izleyeceğimize dair taahütler vermeseydik en azından keşke ben böyle birşey yapmasaydım.

Bundan sonra sizin gibi yapıp spoiler vermeden sadece bilgilendirme yaparak ilerleme şeklinde bu başlığı devam ettirmek istiyorum tekrardan hoş geldiniz.
Umarım tekrar canlanır ya. Gerçekten bazen doğru diziyi bulana kadar bütün geceyi televizyon başında geçiriyoruz. Ben de gözüme başlıktan birkaç dizi kestirdim bakalım😍
Bu arada korku, gerilim, gizem sosuna batırılmış mistik önerileriniz varsa alırım bi dal.
Hoşbuldum bu arada 🌸

mentalist dizisini izliyorum bir süredir, galiba 3. sezonun sonundayım. az kanlı polisiye diyebilirim. insanları iyi okuyabilen bi abi var, faili meçhul cinayetleri çözüyor. derdi derya.
Bugün öğlen ilk bölümünü izledik.

Yakışıklı, Sherlokla Holmes'e benzeyen yetenekleriyle ve içgörü benzeri mistik yeteneği olan karizmatik bir beyefendi bizi hayran bıraktı kendine; dibimizi düşürdü ilk bölümde.

İçinde psikolojik tespitler gördüm ; bu ilerleyen bölümlerde de mevcut mu çünkü bayılıyorum psikolojik tespitlere.

Misal katiller hakkında " üzgün çocuk" açıklaması çok hoşuma gitti .

Bugün öğlen ilk bölümünü izledik.

Yakışıklı, Sherlokla Holmes'e benzeyen yetenekleriyle ve içgörü benzeri mistik yeteneği olan karizmatik bir beyefendi bizi hayran bıraktı kendine; dibimizi düşürdü ilk bölümde.

İçinde psikolojik tespitler gördüm ; bu ilerleyen bölümlerde de mevcut mu çünkü bayılıyorum psikolojik tespitlere.

Misal katiller hakkında " üzgün çocuk" açıklaması çok hoşuma gitti .
oooo hem de nasıl, zaten olay onun tespitleri etrafında dönüyor hep. patrick reise ilk bölümden hayran kaldıysanız birinci sezon sonunda körkütük aşık olursunuz hahaha

Umarım tekrar canlanır ya. Gerçekten bazen doğru diziyi bulana kadar bütün geceyi televizyon başında geçiriyoruz. Ben de gözüme başlıktan birkaç dizi kestirdim bakalım😍
Bu arada korku, gerilim, gizem sosuna batırılmış mistik önerileriniz varsa alırım bi dal.
Hoşbuldum bu arada 🌸
İnşallah 💐
Bahsettiğiniz kategorilerde kaliteli içerikler hakkında duygu ve düşüncelerimi paylaşacağım ilerleyen zamanlarda.

Sizden de her zaman bekliyorum 💐💖

Son düzenleme:
Back
X