• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Dizilerin şahı bence Friends. Son yıllarda severek izlediğim birkaç dizi;

Good place
Big bang theory
Young Sheoldon

Mini dizi olarak Türk yapım Kasaba isimli diziyi bitirdim bence güzeldi. Gerilim seven arkadaşlar bakabilir

Dizi olarak şu an Stranger Things izliyorum. Fantastik kurgu ve gerilim, korku sevenler için güzel bence. Üstelik diziyle beraber büyüdüm. Film olarak Where The Heart Is diye yabancı bir film yeni favorilerim arasına girdi.

Good American Family
Kısa dizi.... yanlış hatırlamıyorsam 8 bölümden oluşuyor. 8. bölümü izlediğim zaman gözlerim yaşlı bir şekilde Natalia Grace'den ÖZÜR DİLEDİM. İzlemek isteyen olur diye ayrıntı vermiyorum. Ama beni uzun zamandır ağlatan dizi/film olmamıştı

Kızlar ben de dizi arayışındayım
Bu başlığı unutmuşum 1-2 aydır 🙈

Bu arada Scarpetta izledim, Nicole kidman’ım adli tıpçıyı oynadığı mini dizi. Öneririm.
Chernobyl’i eşimle tekrar izledik.

Şu an polisiye ama aydınlık atmosferde geçen bir dizi arıyorum. Bulamadım bir türlü chatgpt cai vegas ve bones’ı önerdi ama emin olamadımm öneri var mı

Bir de bugün Harry Potter fragmanını izledim gözlerim dolu dolu oldu :KK61:

Harry potter aşığı olarak yeni dizisini çok da sevmem diye düşünüyordum ama o kadar özlemişim ki çakma diziyi bile şimdiden heyecanla bekliyorum

O privet drive 4 numaradaki teyzesinin evindeki sahneler beni 10 yaşıma götürdü resmen :oops:

Geçen gece rüyama bile giren yazın bir haftada bir sezonunu bitirdiğim Alrawabi School for Girls dizisi çok güzeldi Ürdün'de özel bir kız okulundaki kızların yaşadıklarını anlatıyor normalde Ortadoğu yapımları ilgimi çekmezdi ama buna bayıldım

son zamanlarda the potential izliyorum. fena halde sardı beni

Back
X