Mentalist mükemmeldi izlemiştim
From başladım 3.bölümdeyim

Asıl bomba bir diziye başladım Upload
Öldükten sonra dijital bir cennete yükleniyorsun ve hayatın orada devam ediyor
Çok çok beğendim akıyor resmen dizi🥰

Son düzenleme:
Mentalist mükemmeldi izlemiştim
From başladım 3.bölümdeyim

Asıl bomba bir diziye başladım Upload
Öldükten sonra dijital bir cennete yükleniyorsun ve hayatın orada devam ediyor
Çok çok beğendim akıyor resmen dizi🥰
Upload cok guzeldi gercekten mukemmeldi izledim bitirdim. Westworld izleniz mi? Tavsiye edebilirim oyuncu kadrosu harika ve inanilmaz kaliteli bir dizi.

Upload cok guzeldi gercekten mukemmeldi izledim bitirdim. Westworld izleniz mi? Tavsiye edebilirim oyuncu kadrosu harika ve inanilmaz kaliteli bir dizi.
Westworld çok kaliteli bir yapım

fakat şöyle düşünüyorum; aynı breaking bad'in yazarının ikinci dizisi "pluribus" dizisi gibi akışı yavaş bu kült dizilerin o yüzden üst üste 2-3 bölüm izlendiğinde hayatın durduğunu hissettiriyor boğaza ayva kaçmış gibi hisserebiliyor bana

fakat şöyle düşünüyorum; aynı breaking bad'in yazarının ikinci dizisi "pluribus" dizisi gibi akışı yavaş bu kült dizilerin o yüzden üst üste 2-3 bölüm izlendiğinde hayatın durduğunu hissettiriyor boğaza ayva kaçmış gibi hisserebiliyor bana
Westworld başladım ancak bir yerde tıkandım ilk sezonda

Dizi olayı bebeklerde ek gıdaya başlamak gibi benim için. Doğru zamanda tekrar tekrar denemek gerekiyor🤣

Westworld başladım ancak bir yerde tıkandım ilk sezonda

Dizi olayı bebeklerde ek gıdaya başlamak gibi benim için. Doğru zamanda tekrar tekrar denemek gerekiyor🤣
Eğer çok kaliteli oyuncular varsa ama nitro yavaşsa ; sadece 1 bölüm izlemeli ve 3 gün dinlenmelisin çünkü sindirimi zor ve ağır cidden 😂

Eğer çok kaliteli oyuncular varsa ama nitro yavaşsa ; sadece 1 bölüm izlemeli ve 3 gün dinlenmelisin çünkü sindirimi zor ve ağır cidden 😂
İşte benim sevdiğim her boş anımda hızlı hızlı izleyip bitirmek. Ağır aksak gidince bir yerde bırakıyorum maalesef😅

Bir haftadır netflix te Danimarka dizisi baby fever'ı izliyorum 37 yaşında bir kadın doğum doktoru Nana'nın yaşadıklarını anlatıyor bir bölümü yarım saat benim gibi upuzun bölümlü dizileri izleyemeyenler için mükemmel ve kadın oyuncuların hiçbiri şık giyimli estetikli ve aşırı makyajlı değil o da ilgimi çekti duyguları daha çok geçiyor izlerken

Bir haftadır netflix te Danimarka dizisi baby fever'ı izliyorum 37 yaşında bir kadın doğum doktoru Nana'nın yaşadıklarını anlatıyor bir bölümü yarım saat benim gibi upuzun bölümlü dizileri izleyemeyenler için mükemmel ve kadın oyuncuların hiçbiri şık giyimli estetikli ve aşırı makyajlı değil o da ilgimi çekti duyguları daha çok geçiyor izlerken
Evet çok güzeldi. İskandinavların nufüs arttırma üzerine algı yaptığını düşüneceğim bir olay örgüsü fakat yinede izlenir mi izlenir bence.

Cok guldum benzetmenize😄 agir bir konusu var o yuzden akiskan degil evet ara verip devam edilmesi gereken bir dizi ust uste izleyince bunyeye cidden agir geliyor. Bizde gunde 1 bolum seklinde bazen haftada 1 bolum seklinde ilerliyoruz kocambeyle. Araya film sokuşturarak tekrar izliyoruz. 😁

O platformda var. "Kadınlar kulübü" bir insan olsaydı bence "Rita" olurdu öyle bir vibe var. Dünyanın en özgür ülkesinde mesleki streslerini yöneten dobra dobra bir kadın.
O zaman mutlaka izleyeyim netflix ten fragmanına baktım güzelmiş konusu

Manifest diye bir dizi var. Tam odak vermeyerek izleseniz bile keyifli. Ayrıca adam çok duygusal bayıldım.

Eklentiler

• 1000016493.webp
    1000016493.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 9
Back
X