Kaliteli Hamile Elbisesi

SelinGunce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
4
2
1
37
Kızlar herkese selam

Hamileliğim için uygun ve kaliteli elbiseler arıyorum. Çok fazla hareket ediyorum. Biraz daha sportif ürünler arıyorum. Şuan şu 2 modeli çok beğendim. Hem kaliteli kullanışlı hem de ucuz.

Varsa başka önerileriniz bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
http://www.e-gebe.com/tr/ Buranın ürünleri gerçekten çok güzel , pahalı biraz ama verdiğin parayı sonuna kadar hakediyor , hamile kıyafetlerimin nerdeyse tamamına yakınını bu markadan aldım sadece sütyenini beğenmedim o kadar onu da iade ettim .. elbiseler falan kurtarıcım oldu

ben kışlık kaban tarzı bişi arıyorum karnımın en şiş olacağı dönem kışa geliyor ama bişi bulamadım çarşıda yok nette hiç yok

ben kışlık kaban tarzı bişi arıyorum karnımın en şiş olacağı dönem kışa geliyor ama bişi bulamadım çarşıda yok nette hiç yok
Panco yada pelerin al en kullanislisi.hem insan ömür boyu hamile kalmiyor o yüzden sadece hamilelikte giyeceğim şeyler alma bence.her zaman giyeceğim şeyler al ben likrali rahat şeyler aldım şimdi dogurdum hala aynı şeyleri giyiyorum

Panco yada pelerin al en kullanislisi.hem insan ömür boyu hamile kalmiyor o yüzden sadece hamilelikte giyeceğim şeyler alma bence.her zaman giyeceğim şeyler al ben likrali rahat şeyler aldım şimdi dogurdum hala aynı şeyleri giyiyorum
tek sorunum erzurumun kışı baya çetin beni koruyacak bişi lazım mont kaban vs. bulamıyorum.bende aynen öyle düşünüyom hamilelikten sonrada giymeliyim diktirsem mi diyorum

Bu pembe pantalonun lacivertini aldım çok rahat ve üstüne her tarzdan bluz uyuyor. Klasik de oluyor spor da. ayrıca çok rahat.tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Şükürler olsun bu sorunu tek yaşayan ben değilim.. neden hamile koyafetleri çirkin kalitesiz ya da pahalı? Resmen dayatma yapıyor markalar. Kızlar ben hep annemin büyük beden kıyafetlerini giyiyorum. Lcw nin hamile ürünlerne hayrandım hep ama hamile olana kdar. Üç tane pantolon aldım üçü de korkunç çıktı. Çorap gibi incecik kumaşları ve pahalı. E bebek i internetten takip edin. Düz uzun kollu tişörtler 8 tl ye düşüyor ve çok kaliteli kumaşı. Arada 20 liraya pantolon da buluyorsunuz. Mağzasında da aralara sıkışmış ucuz ürünler. Ama genellikle büyük beden normal kıyafetler giyiyorum..

Ben kafama gore bir sey bulamayinca esimin montunu kullanmistim:KK70:
Gayette iyi olmustu

• Beğen
Reactions: mnt
mont meselesi benim de sorunum eşim alalım diyor ama nerden baksan bir mont en az 150 tl, 3 ay için de değmez diyorum, çalışan da bir bayanım mecbur alıcaz galiba :anneadayı:

Kizlar bencede hamile kiyafetleri berbat. Hamile pantolon etek tamam ama diger ust kiyafetleri hamile bolumunden almaktansa normal zamanda da kulanabilecegim salas seyler almayi tercih ediyorum. Dis kaban mont icinsede bence panco pelerin tarzi seyler daha kullanisli. Bide bu sezon robadan tarzi elbiseler var bence kurtarici olabilir :)

Kızlar pelerin panço tarzında daha sonra da giyebileceğiniz yünlü şeyler alın derim..

Back
X