Elektrikli Süpürgeler Kaliteli kablosuz süpürge önerisi

Xaomi mijaa 1c var, elim ayağım çok memnunum, çocuklu evler için lüks değil ihtiyaç, ama notmal süpürge de büyük temizlik için mıtlaka olmalı

Bu arada haftalar önce Xiaomi ile bir reklam anlaşması yaptık daha doğrusu yapacaktık. 3 üyemize bu robotlardan yollayacaklardı (hani şu süper zeki, kendi kendine dolaşan, yuvarlak olan var ya - tembel avrat robotu-) sonra 3 üyemizde bu ürünü değerlendirme yapıp yazacaktı. Her şey güzel gitti gitti en sonunda demezler mi 1 ay sonra ürünleri geri alacağız. Biz doğru site değiliz hedef kitleniz bizde yok diyip anlaşmayı iptal ettim. Aynı dengesiz teklifi Huawei telefonda yapmıştı.

Bu arada haftalar önce Xiaomi ile bir reklam anlaşması yaptık daha doğrusu yapacaktık. 3 üyemize bu robotlardan yollayacaklardı (hani şu süper zeki, kendi kendine dolaşan, yuvarlak olan var ya - tembel avrat robotu-) sonra 3 üyemizde bu ürünü değerlendirme yapıp yazacaktı. Her şey güzel gitti gitti en sonunda demezler mi 1 ay sonra ürünleri geri alacağız. Biz doğru site değiliz hedef kitleniz bizde yok diyip anlaşmayı iptal ettim.
Reis olaki vazgeçerlerse. İlk talip benim yorum analiz değerlendirme herşeyi yazarım 😂

Bu arada haftalar önce Xiaomi ile bir reklam anlaşması yaptık daha doğrusu yapacaktık. 3 üyemize bu robotlardan yollayacaklardı (hani şu süper zeki, kendi kendine dolaşan, yuvarlak olan var ya - tembel avrat robotu-) sonra 3 üyemizde bu ürünü değerlendirme yapıp yazacaktı. Her şey güzel gitti gitti en sonunda demezler mi 1 ay sonra ürünleri geri alacağız. Biz doğru site değiliz hedef kitleniz bizde yok diyip anlaşmayı iptal ettim. Aynı dengesiz teklifi Huawei telefonda yapmıştı.
🤣🤣

Benim süpürge ile yeni nesil süpürgeyi kapıştıralım benim ki 80 TL ama fark atar

Dyson V10 kullanıyorum.
Memnunum.
7-8 ay oldu, henüz şarj sorunumuz yok. ( Hergün tüm ev süpürülüyor.)
Daha önce de Türkiye'de satışı olmayan bir kablosuz süpürgemiz vardı.
Dyson alırken, öncekini aratır mı acaba dedim, şu ana kadar aratmadı.

Bir de Arçelik var, onu mutfağa sabitledik, anlık, kırıntı ıvır zıvır için kullanıyoruz. İkisi mukayese kabul etmez tabii.

Dyson torbasız.
Eğer uzun saçlı ve saçlarını savura savura gezen biri varsa evde, o saçlar haznede bir yere birikebiliyor, parmağınızı sokup sıyırıp almak gerekiyor. Hazneyi hop diye çöp kutusuna dökmekle bitmiyor yani.
Önceki torbalıydı, böyle sorunumuz olmuyordu.

Hoover HFREE100 Single Cyclone Dikey Şarjlı Süpürge 👍

2 hız ayarı var, çekiş gücü çok başarılı. Tutuşu rahat, ışıklı. Çabuk şarj oluyor ve şarjı 45 dakika kadar gidiyor. ♥️ artık kabloluyu açmıyorum bile. 7-8 aydır kullaniyorum.

Haznesi de küçük değil. Ben çok memnunum. 🌸

1 senedir dyson v11 absolute kullanıyorum çok çok memnunum.Agırlık konusunda bana agır gelmese de ablamin bilegini yormuştu.Ona da v 10 aldık.Her ikisi de tavsiyedir😊

Ben 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürler :)
Dyson v7 kullanıyorum hafifligi kullanimi vs harika ama max modda 8 dakika çalışıyor. Diger modu da fantomdan farksiz 30 dk çalışıyor. Ben 2400 e aldim xiaomi alinca daha üstünü almak istemedim ama şimdiki aklım olsa v8 alirim cunku süresi az olduğu için birde nilfisk one almak durumunda kaldik biz kablolu 600 tl ye. Dyson v7 de 2400 dü. Şimdi 100 tl zam gelmis media markta.

13 yıllık ilk cikan rowenta silence force süpürgem var canavar gibi ama ben değilim. boynum artık daha rahat kullanabileceğim bir süpürge arıyor. bende hem deli çeksin hem beni yormasın modundayim(Bir supurgeden daha ne isteyebilirsem🤣🤣) sarjlilari çok araştırıyorum ama 2 3 yıl sonra batarya değiştirmek açıkçası canımı sıkıyor. Bu aralar bosch un çift bataryalı bir modeline bakıyorum ama deneyemedim kullanan varsa ağırlığı nasıldır. Boyun fıtığı olan şu vatandaşa da bir tavsiye lütfen

Gönlüm dyson 'dan yanaydı ama pahalı oldukları için alamadım. Philips speedpro max aldım memnunum şimdilik. Ama nedense bu tarz ürünlerin çok uzun yıllar kullanılmayacağını düşünüyorum. Derin temizliğe yinede eski yöntem ama günlüğe veya arada yorgunum idare ediversin hesabına makinemden memnunum.

Ben 2 defa kablosuz süpürge aldım uygun fiyatlıydı ikiside ama çok çabuk arızalandılar paraya kıyıp yeni süpürge alıcam yine kablosuz süpürge istiyorum,kullandığınız kaliteli kablosuz süpürgeleri önerirseniz bende araştırıcam şimdiden teşekkürler :)
Ben roidmi x30 kullanıyorum verdiğim paranın kuruşuna kadar hakediyo filtreleme sistemi çok güzel diğer süpürgeler ağzından tozu çekiyo filtre yerinden geri çıkarıyo bu süpürgeyi aldığımdan beri evim mis gibi 👍🏻

Electrolux EER77SSM Ergorapido 18VHD 45dk Dikey Şarjlı Süpürge 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum büyük süpürgeyle süpürdükten sonra tekrar onla süpürünce topladığı tozları görünce insan hayret ediyor.

Xiaomi 1c robotum her gün supuruyor ve her gun haznesinin yarısı toz topağı doluyor. Gerekli gördüğüm zaman ben kiyi kenar supuruyorum normal supurgeyle.

Bende roidmi x20 var özellikleri çok güzel,çekim gücü kuvvetli eve ilk aldığım zaman halıyı bi süpüriyim dedim çıkan toza inanamıştım bide
1-2 saat önce eski süpürgemle süpürdüğüm halde çıkmıştı okadar toz
Roidmi süpürgeyi geçende gösterdi kardeşim bana bende alıcam galiba paspas da yapıyo dimi bu süpürge o özelliğinden memnun musun?

Back
X