Kalitesiz yumurta 5. Güne gider mi?

cadiprensesss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
1.725
912
108
Merhaba arkadaşlar ben cuma günü Opu oldum rezervim az olduğu için 6 yumurta toplanmıştı bunların 4 tanesi olgun çıkmış 4 taneninde 3 tanesi döllendi dün 3. Günüydü gittim hastaneye 3 yumurtadan 2 tane kalmış onlarında kalitesi iyi deilmis 5. Güne bekletcez eğer kalırsa 5. Gün tranfer yapcaz dedi embriyolog yani yarın, benim hiç umudum kalmadı ama yinede Allahtan ümit kesilmez diyorum yumurtası kalitesiz olup 5. Güne giden varmı aranızda?

Canım benimde senin gibiydi yumurta kalitesizliğim vardı 3. Denememde 3 ay öncesinden sabah aç karnına arı sütü coenzym q10 hap ve d vitamini içtim ve ilk defa 6 tane embriyom 5. Güne geldi 2 si transfer edildi ve ikiside tuttu şiddetle tavsiye ediyorum

Canım benimde senin gibiydi yumurta kalitesizliğim vardı 3. Denememde 3 ay öncesinden sabah aç karnına arı sütü coenzym q10 hap ve d vitamini içtim ve ilk defa 6 tane embriyom 5. Güne geldi 2 si transfer edildi ve ikiside tuttu şiddetle tavsiye ediyorum
Bugün 5. Gundu ama malesef devam edememişler tedavim iptal oldu,aktardan mi aldın canım eczaneden mi ?

Back
X