Oğlundan da istiyor mu?
Annen istese yapmaz misin belki sizi kızı gibi görüyordur (Bi an kendimi Polyanna sandım)
Evleneli bir yila yaklasti. Kayinvalidemi ayda iki görüyorum ortalama. Basit bi yemek yapip çağırıyorlar o vesileyle. Yemekten sonra cay koysana hadi bize diyolar. Ve modern gecinen el opmesine karsi demokrat tipler bunu yazarken gulesim gelio valla. Onlar 60 ben de genc sayilmam 40 a geldim.
Ne biliyim ya 85 yasindaki babannem rahmetli anneme bir gun olsun kalk bana cay koy dememiştir. Annem kalksa otur ben koyarim sen yoruluosun calisiosun derdi. Bu sekil cay istemek lakayt degil mi sizce de? Cay koyamicak kadar yoruluosan cagirma en iyisi ne bileyim. .
Evinde çayını demlesin bi zahmet. Ya da niye sen demliyorsun, oğluna buyursun?
Bizim kvlere gittiğimizde kadıncağız çayı hazır etmiş olur zaten, ben utlanırım girerim mutfağa o ayrı. Ama öyle emireri gibi davranılsa, uyuz da olurum yani. Basit bi çay demleme, sen de yaparsın ama madem çağırıyorsun dört başı mamur yap da gelinin zaten katılası varsa katılır. Ya da oğlun ketıla bi su koysun bassın tuşuna yani. Ne gerek var böylesi merasimlere.
Niye gıcık aldımsa şu an baya bi yükseldim
Gelinden çay istemekle modern demokrat olmak arasındaki bağlantıyı bir anlatsanız da öğrensekEvleneli bir yila yaklasti. Kayinvalidemi ayda iki görüyorum ortalama. Basit bi yemek yapip çağırıyorlar o vesileyle. Yemekten sonra cay koysana hadi bize diyolar. Ve modern gecinen el opmesine karsi demokrat tipler bunu yazarken gulesim gelio valla. Onlar 60 ben de genc sayilmam 40 a geldim.
Ne biliyim ya 85 yasindaki babannem rahmetli anneme bir gun olsun kalk bana cay koy dememiştir. Annem kalksa otur ben koyarim sen yoruluosun calisiosun derdi. Bu sekil cay istemek lakayt degil mi sizce de? Cay koyamicak kadar yoruluosan cagirma en iyisi ne bileyim. .
Emri-vaki olarak söylemesi hiç hoş değil .
Gülerek “ya siz de modern geçiniyorsunuz ama içten içe nasıl ataerkilsiniz. Çayı sadece kadınlar demleyebiliyor sanki. İlahi sizi gidi sizi modernler” diyip kahkaha atın.
Cevap verdiklerinde de hiç kaale almayıp “ah bir de emir kipiyle derlermiş. Çok kibarsınız” deyip gülün.
Evleneli bir yila yaklasti. Kayinvalidemi ayda iki görüyorum ortalama. Basit bi yemek yapip çağırıyorlar o vesileyle. Yemekten sonra cay koysana hadi bize diyolar. Ve modern gecinen el opmesine karsi demokrat tipler bunu yazarken gulesim gelio valla. Onlar 60 ben de genc sayilmam 40 a geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?