Hay cok yasa. Evet bunu diyorum. Ben hizmet beklemiorum ondan. Cok yoruluosa cagirmasa da olur yani. Benim annem asla hakan kalk sunu yap demez.
Tandır gibi yani.Guvece kuzu parcasi atiolar kendi kendine iki saat pisio firinda. Icinde sogan domates biber vs yok sade et.
ha ha ha yaş 20 de olsa 40 da olsa 50 de olsa gelin her daim gelindir yaniiEee adı üstünde gelinsiniz ya kayınvalideye hizmet etmek şart.
kanka bu ara sen de pek atarlı giderli oldun relaxxxxx az biraz relaxxxxEvinde çayını demlesin bi zahmet. Ya da niye sen demliyorsun, oğluna buyursun?
Bizim kvlere gittiğimizde kadıncağız çayı hazır etmiş olur zaten, ben utlanırım girerim mutfağa o ayrı. Ama öyle emireri gibi davranılsa, uyuz da olurum yani. Basit bi çay demleme, sen de yaparsın ama madem çağırıyorsun dört başı mamur yap da gelinin zaten katılası varsa katılır. Ya da oğlun ketıla bi su koysun bassın tuşuna yani. Ne gerek var böylesi merasimlere.
Niye gıcık aldımsa şu an baya bi yükseldim
Benim arkadasim var bitane 24 yasinda dediki kaynanam 80 yasinda,babam yasinda abisi var,nisanlimin. Yakinda evlencek. Bende zannettim ki,iste kendi halinde burusmus bir cildi olan,esarpli tontis bi teyze anaaam bir baktim deri tayt kirmizi saclar gunes gözlüğü kadin haklari savunucusu falan faceini gösterdi. Amerika ya falan gidiyor kadin. Cok hosuma gitti. Istemeye geldiklerinde kızınızı istemiyorum alip.vermek kotu tabirler karşıyım demis:) :) ne guzel boyle kaynanalar. 50 yaşında olupta yobaz hizmet bekleyen art niyetli olan kaynanalar da varha ha ha yaş 20 de olsa 40 da olsa 50 de olsa gelin her daim gelindir yanii
kanka bu ara sen de pek atarlı giderli oldun relaxxxxx az biraz relaxxxx
sen daha yeni gelin sayılırsın canım çekti kalk bi kahve yap bana ha ha haBenim arkadasim var bitane 24 yasinda dediki kaynanam 80 yasinda,babam yasinda abisi var,nisanlimin. Yakinda evlencek. Bende zannettim ki,iste kendi halinde burusmus bir cildi olan,esarpli tontis bi teyze anaaam bir baktim deri tayt kirmizi saclar gunes gözlüğü kadin haklari savunucusu falan faceini gösterdi. Amerika ya falan gidiyor kadin. Cok hosuma gitti. Istemeye geldiklerinde kızınızı istemiyorum alip.vermek kotu tabirler karşıyım demis:) :) ne guzel boyle kaynanalar. 50 yaşında olupta yobaz hizmet bekleyen art niyetli olan kaynanalar da var
bende atarlıyım bu ara da burdakilere gıcık değilim burda yapmıyorum.reel hayatımda bir kaç arkadaşla gemileri yaktımm kurtuldummmRelaksım ben, bu relaks halim birkaç gündür. En relaks böyle şimdilik idare edin.
sen daha yeni gelin sayılırsın canım çekti kalk bi kahve yap bana ha ha ha
bende atarlıyım bu ara da burdakilere gıcık değilim burda yapmıyorum.reel hayatımda bir kaç arkadaşla gemileri yaktımm kurtuldummm
he valla sıkmayın canımızııııBen annemden fena uyuz kapmış durumdayım Ceycey; herkesi kırdım geçirdim; geçen konu da açtım bi de yarı yarıya linç yedim, açtırıp cevap bile yazasım yok. Reelde şu ara gezmelere-içmelere-mçmalara vurmuş haldeyim; kankeytolarımı kovaladım, eşime iki posta giydirdim, biraz da buradaki dertli kardeşlerime dert olanlara giydirmek istiyorum.
Dert açan herkes haklı.
Sıkmayın olm şu insanların canını, adam olun ülen, çayınızı kalkın demleyin buyuracağınıza. Hayret bişi.
Dedim ama kalk bi çay koy diyene kadar cayı koysa ocaga biride hayrına demler heraldeİyi kötü yemek yapılıyor yiyorsunuz,
Bi çay koymakta çok gelmesin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?