Kalk bi cay koy

Hay cok yasa. Evet bunu diyorum. Ben hizmet beklemiorum ondan. Cok yoruluosa cagirmasa da olur yani. Benim annem asla hakan kalk sunu yap demez.

Tipik cinsiyetçilik işte.
Kız kısmısı olmak böyle bir şey :)
"Gelin aldı"lar yani, aldıklarını da kullanacaklar(!)
Ne kadar modern takılırlarsa takılsınlar, bazı zihinler hala böyle işliyor maalesef.
Gülün geçin bence. Hani benim kvler cidden bana bırakmazlar fıldır fıldır döner kadın hatta, ben dayanamam dalarım mutfağa ama dediğim gibi bi emir olayı olsaydı "Bana ne, ben mi istedim bu sofrayı, kendin ne kadarını yapıyorsan o kadarını yapaydın; çayın da eksik kalıversin" düşüncesi ile bacak bacak üstüne atar "İçesi olan demlesin, benim o kadar içesim yok" der geçerdim.

Anlıyorum; fit de oluyorum. Feminizm damarlarım azdı vallahi.

Başka bir alıp veremediğiniz yoksa birbiriniz ile bence çok da ciddiye almayın.

Belli bir yaşı geçince insanlar değişik oluyor, genel gözlemim bu yönde..

bir bakıyorsun kadın hakları diye takılan teyzeler 65+ ya geçti mi bizim zamanımız da şöyle zordu böyle zordu, bunlar tembel, bunlar yapmadı falan diye saçmalamaya başlıyor.

Bence bununla kendinizi doldurmayın boşuna. Biraz delidir ne yapsa yeridir gibi takılın... 15 günde bir çekilmeyecek bir dert değil.

Sizin yaptığınız çayı beğeniyor olabilir. Ben cay hic sevmem. Kahveyi cok severim ve guzel yaparım. Kaynanamda bizi yemege aldığında bana sesleniyor kahveyi yapcanmi diye bende yapiyorum. Cok beğeniyor diye. Boyle birsey olamaz mi? Ama onun harici artist artist gelin iste yapsin tarzinda ise sinir bozucu.

kanka bu ara sen de pek atarlı giderli oldun relaxxxxx az biraz relaxxxx

ha ha ha yaş 20 de olsa 40 da olsa 50 de olsa gelin her daim gelindir yanii
Benim arkadasim var bitane 24 yasinda dediki kaynanam 80 yasinda,babam yasinda abisi var,nisanlimin. Yakinda evlencek. Bende zannettim ki,iste kendi halinde burusmus bir cildi olan,esarpli tontis bi teyze anaaam bir baktim deri tayt kirmizi saclar gunes gözlüğü kadin haklari savunucusu falan faceini gösterdi. Amerika ya falan gidiyor kadin. Cok hosuma gitti. Istemeye geldiklerinde kızınızı istemiyorum alip.vermek kotu tabirler karşıyım demis:) :) ne guzel boyle kaynanalar. 50 yaşında olupta yobaz hizmet bekleyen art niyetli olan kaynanalar da var

sen daha yeni gelin sayılırsın canım çekti kalk bi kahve yap bana ha ha ha

bende atarlıyım bu ara da burdakilere gıcık değilim burda yapmıyorum.reel hayatımda bir kaç arkadaşla gemileri yaktımm kurtuldummm

Ben annemden fena uyuz kapmış durumdayım Ceycey; herkesi kırdım geçirdim; geçen konu da açtım bi de yarı yarıya linç yedim, açtırıp cevap bile yazasım yok. Reelde şu ara gezmelere-içmelere-mçmalara vurmuş haldeyim; kankeytolarımı kovaladım, eşime iki posta giydirdim, biraz da buradaki dertli kardeşlerime dert olanlara giydirmek istiyorum.
Dert açan herkes haklı.
Sıkmayın olm şu insanların canını, adam olun ülen, çayınızı kalkın demleyin buyuracağınıza. Hayret bişi.

he valla sıkmayın canımızıııı

Ben 9 aylik tosbik karnimla 10 kisinin cay bulasigini falan yikardim kv evinde. Biswy yaomaya mutfaga gitse hemen peşinden dalarim mutfaga yapmam ama yardim ederim. Firsat buldukca yine de emirler verir.yani dinleneyim moduna hic girmedigim halde. Tek mesele buysa fazla da takilma uyar rahatsiz olduysan problem yapilacak bir konu degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…