Gelinden çay istemekle modern demokrat olmak arasındaki bağlantıyı bir anlatsanız da öğrensek
Tabikii yanlış. .Bende hiç hoşlanmam mesela. Annem bile bana o sekilde hitap etmez. Benim kv de ayni çok tartıştık bu konuda ,ama düzelmiyor malesef .. Ama ben alıştım galiba.Onceden çok takardım daha takmıyorum..Ben de bunu soruorum bu yanlis degil mi. Rica etmiyor is buyuruyor. Vala hic gitmeyip kendim yemek yapsam daha az yorulurum.
Canim sorun orda zaten ben buyuk insanlar bana hizmet etsin die oturmam bi kenarda. Ozellikle soyleyince kıl oluyorum. Kendiligimden yaparim. Ama bu sekilde soyleyince inatlasiorum. "ben cay sevmiorum icmiorum hakan size de kendine de koysun" dedim sonuncusunda ve koymadim.
Ben anladim sizi.benim kayinvalidem de ayni sekilde soyledigi icin asiri uyuz oluyorum.bazen duymazdan geliyorum bazen gec kalkip koyuyorum bazen de aman cahil bu yastan sonra degisecek hali yok deyip koyuyorum cayi.
Sorun cayi koymak degil soyleyis tarzi...
Elimize yapisacak degil ama emri vakileri kimse sevmez...
Basit yemek nedir
İyi demişsin. Ben de sevmem emir verilmesini. Zaten gönlümden geçer ben kalkar yaparım denmesine gerek yok. Ama denince şey gibi oluyor nasıl denir, sanki Maho aga ırgatlarına buyuruyor da sen mecburmuşsun gibi bi hava estiriyor. Mecbur değilsin kendi çocukları dururken. Güzelce rica etsinler o da ayrı, ama "Kalk kız suvan doğra" der gibi, anam buyurmaz bana öyle, sen kimsin der insan. Anlıyorum.
Durumunu anlamam imkansız şahsen benim de kv gayet moderndir ve el öpmeyi bırak yanaktan öpmeyi sarılmayı da sevmez (olayla ne alakası varsa) ama yemeğe çağırdığında hiçbir zaman bana bi çay koy da içelim demedi. Çünkü ben kendim hemen teklif ederim ben de çayı koyayım diye. Esim de atilir sehpa ceker seker getirir bisey yapar. Gördüğün gibi gayet demokrat bir aileyizModernim diye gecinen insan gelin illa bisey yapmalı diye dusunmemeli diyorum neyini anlamadin?
Nasıl bunda ne var ki? Oğluna söylesin bu kadar basit bir şeyse...Yoksa oğlunun bu kadar basit bir şeyi bile yapamayacağını mi dusunuyor? Hanımlar bunun gelinlikle alakası yok sırf cinsiyetten dolayı böyle söylüyor o kv. Ben olsam aha oğlun orda bak evi daha iyi bilir derim
Çorba makarna tavuk gibi kısa zamanda fazla emek istemeyen yemek diye tahmin ettim. Sahi ne acaba?Basit yemek nedir
Durumunu anlamam imkansız şahsen benim de kv gayet moderndir ve el öpmeyi bırak yanaktan öpmeyi sarılmayı da sevmez (olayla ne alakası varsa) ama yemeğe çağırdığında hiçbir zaman bana bi çay koy da içelim demedi. Çünkü ben kendim hemen teklif ederim ben de çayı koyayım diye. Esim de atilir sehpa ceker seker getirir bisey yapar. Gördüğün gibi gayet demokrat bir aileyiz
Derler. Oğullarına kiyamazlar onlar. Benim kv de öyle. 20 yaşındaki oglunun odasına kahvaltı yemek kola vs taşır. Gelip masaya oturmaz çünkü. Eşim nasıl çıkmış aralarından böyle bilmiyorum. Neyse ki bana bir şey demiyor. Herhalde anladı cazgır olabilirim yeri gelirseAynen ya hakan yapsin o calismio daha az yoruluo gun icinde ben aksam 8e kadar is yerindeyim dedim. A a a bu cocuklar cok tembel demez mi bi de.
Çorba makarna tavuk gibi kısa zamanda fazla emek istemeyen yemek diye tahmin ettim. Sahi ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?