kalkık burun nasıl iner

aleyna677

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2022
94
30
8
26
Arkadaşlar burun kemerim var diye ameliyat oldum doktora önden burnum degişmesin dedim ama kendi kafasına göre değiştirmiş burnumu. Eski burnum aşağı doğru düşüktü şu an kalkık düşer demeyin düşmedi 7.ayımdayım Kalkık burunun inmesi için napabilirim masaj falan yada bşka birşey yardımcı olabilecek varmı ?

Ya aynı durumdayım 2 ay oldu. Bi milim inmedi. Kafayı yiycem. Bide kısalmış ve top olmuş ucu benim. Eskisi uzun ve ucu sivriydi. Aynaya bakamıyorum. İnmesi umudum da yok. Doktora sordum diyo ucunu indiririz ama çok kötü durur. Bundan kötü olamaz herhalde. İndirmesini söylicem

Nasıl indirecek, 1 yıl dolmadan işlem yaptırmayın.Ayni doktordan yana şansınızı hiç kullanmayın. Revizyon ile burun tekrar uzatılabilir (kıkırdak eklenir) kikirdaksiz o burnu uzatamaz,uzatırsa yayik durur,biçimsiz olur. Henüz çok yeni,burnunuz daha degisecek

Ne zaman yapılır diye sordum. Asistanı hala dönüş yapmadı. 6 aydan önce yapmaz büyük ihtimalle. Normalde iyi bir doktor benim baktsizligim mi bu inanın anlayamadım. Ameliyat ettiği hastalara ulaştım konuştum ameliyattan önce. Herkes çok memnun du. Ve gayet doğal burun lar yapıyor. Benim neden böyle oldu bilmiyorum. Ki kendisine sadece nefes problemi ve hafif burun sırtı törpüsü için gittim. Fakat bambaşka bir burun yapmış

Bir kaç santim öne doğru sivriltme işlemi yapsa eski burun ucum gibi olur ve delikler de görünmez en azından. Sosyal hayatım kalmadı gercekten

On profil nasıl duruyor, kendi burnunuz nasildi

7 aydır hiç mi inme değişme olmadı? Şu an ben de aynı durumdayim herkes iner diyor çok endişelendim

7 aydır hiç mi inme değişme olmadı? Şu an ben de aynı durumdayim herkes iner diyor çok endişelendim
İlk 2 ay indi indi yoksa daha inmiyor malesef ödemler geçtikçe kalkıklık daha görünür hale geliyor kendimden biliyorum bu arada sizin kaçıncı ayınız

İlk 2 ay indi indi yoksa daha inmiyor malesef ödemler geçtikçe kalkıklık daha görünür hale geliyor kendimden biliyorum bu arada sizin kaçıncı ayı

İlk 2 ay indi indi yoksa daha inmiyor malesef ödemler geçtikçe kalkıklık daha görünür hale geliyor kendimden biliyorum bu arada sizin kaçıncı ayınız
İnce derili misiniz

Milletin doktoru hasta kalkık istediği halde kaldırmıyor burnu doğal dursun diye ben değişmesin kalkık olmasın dememe rağmen dediğimin tam tersini yaptı adam Eski güzelliğim gitti yerine kötü bir yüz geldi doktoruma burdan teşekkür ediyorum psikolojimi mahvettiği içinn

çok geçmiş olsun benimki de kalkık , günler geçtikçe şiliğim azalıyor kalkıklık kendini belli ediyor. sağdan soldan bakıyorum burnum bi garip ya

Aynı durumdayım

Yaşam enerjim kalmadı. Kendime bakamıyorum ve burnum inmiyor inmezde daha. İkinci ameliyat daha beter olabilir. Dünya başıma yıkılmış gibi gercekten

Fotoğraf atabilirmisin özelden belki çok kalkık değil sen öyle hissediyor olamazmisin bide bazılarına gerçekten çok yakışıyor

Fotoğraf atabilirmisin özelden belki çok kalkık değil sen öyle hissediyor olamazmisin bide bazılarına gerçekten çok yakışıyor
Hayır kesinlikle yakışmıyor dıştan gelen yorumlarda aynı şekilde Ayrıca yakışsa bile hastanın isteği dışında yapmaması gerekiyor burnu sonuçta o burnu doktor değil hasta kullanacak Güzelim burnumu mahvetti hem düz burnumu yamulltu hemde kaldırdı işini düzgün yapmıyanlara hakkım helal değildirr .

Yaşam enerjim kalmadı. Kendime bakamıyorum ve burnum inmiyor inmezde daha. İkinci ameliyat daha beter olabilir. Dünya başıma yıkılmış gibi gercekten
Evet bnde ikinci ameliyat istiyorum ama daha beter olmiyacağı ne malum Herkes okadar mutlu ki estetik sonrası bi bizmi bu durumdayız hayatımda hiç bu kadar pişman olmamıştım gören çok değişmissin diyor eski halimi mumla arıyorum düz bir burnu nasıl yamultur bi doktor ya şaka gibii değilmi cidden çıldırmak üzereyim artık

Benimde berabert oldu en azından sizin sadece distan sorun benim kanada kıkırdak koymuş batıyor resmen burun ucum havada burun kanadimin alt kısmı felçli gibi hissettimiyorum burnumu düz istedim güya kavismi vermiş napmis kambur duruyor

Keşke bu doktorlara bir yaptırım ceza gelse insanların hayatlarını mahvediyolar. Yani ben bu doktorların yargılanmasını istiyorum. Ne münasebet kötü bir uygulama yaparsın böyle birşeye hakkı yok para almayı biliyorsan doğru düzgün yapmak zorundasın bu bir zorunluluk o imzalattığı kağıtların hiçbir anlamı yok sadece insanların psikolojisi okadar bozuluyorki uğraşmak istemiyor. Bende insanlar birleşip dava etmeli imza toplanmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…