Durumum aynı. Ve benimde konuşmam sadece sırtına törpü şeklindeydi. O da doktorun ısrarı. Şekliyle ilgli şikayetim yoktu ve ameliyattan önce hiç araştırmadım o yüzden. Şimdi yüzümde bambaşka ve yüzümle yüzümün oranlarıyla uyumsuz bir burun. Ne ben ne çevrem yüzüme bakamıyoruz. Burnumun ucunda bir parça vardı ve benim beğendiğim bir görüntüdeydi. Kendince
estetik bakışını konuşturan doktorum kesmiş o ucu. Burnum kırpılmış gibi önden ve o kadar arastırdım ki bu geri dönüşü olabilecek bir işlem de değil. Doktoru şikayet etme süründürme gibi bir enerjim asla yok ki evden bile çıkamaz aldum zaten. Hiç bir şeyim eski yüzümü geri getiremeyeceğinin de idrakına vardım. Olduğum ruh hali gerçekten hiç iyi değil ve bu savaşı kazanamayacağım gibi görünüyor. 3 ay önceye kadar Kendiyle barışık enerjik pozitif bir insanken şuan yaşam enerjisi kalmamış biri oldum. Kendi ile barışık kendini seven ve beğenilen bir insanken dışarı çıkamaz kendine bakamaz oldum. Sürekli ağlıyorum, profesyonel destek düşünsem de bunun bişeyi değiştirmeyeceğini biliyorum. İlaçlarda ayakta duran enerjisiz bir ruh olmaktansa kendimi tamamen yok etmek istiyorum