kalkık burun nasıl iner

Bakıyorum milletin burnuna kayık gibi yapıyolar destek noktalarını yok ediyorlar yahu sen bir estetikcisin bir burnun destek noktasını nasıl alırsın her burun kendine özgü bir yapısı olmazmı Allah aşkına bunlar nasıl doktor nasıl okul okumuşlar kör cahil gibiler. Burun ucu top olan birine kavis yapamazsın çünkü ağırlık merkezi zaten ucu taşımaz ve düşer lolipop gibi olur ve berbat görüntü çıkar. Üst kısmı içte olan birine ise uzun ince burun yapamazsın çünkü onun ağırlık merkezide üsttedir taşıma noktalarına göre yaparsın. Bütün verileri tartmak ve buna göre çalışma yapmalısın. Babam hep doktor olmamı isterdi bende yapamayacağım bir meslek dayanamam diye olmadım. Keşke olsaydım keşke böyle aptal cahil tasarımdan haberi olmayan yeteneği olmayan cahil doktorları gördükçe isyan ediyorum ya. Estetik cerrahısın sen tasarım bilmek zorundasın buna yeteneğin olmalı bunun tasarım yeteneği sınavlarına tabi olmamalılar. Sonuçta bir eser ortaya çıkarıyorsun. Terbiyesizler.

Keşke bu doktorlara bir yaptırım ceza gelse insanların hayatlarını mahvediyolar. Yani ben bu doktorların yargılanmasını istiyorum. Ne münasebet kötü bir uygulama yaparsın böyle birşeye hakkı yok para almayı biliyorsan doğru düzgün yapmak zorundasın bu bir zorunluluk o imzalattığı kağıtların hiçbir anlamı yok sadece insanların psikolojisi okadar bozuluyorki uğraşmak istemiyor. Bende insanlar birleşip dava etmeli imza toplanmalı.
Bide insana köpek muamelesi yapıyorlar Sen öyle bir burun istedin ama ben böyle yapmayı uygun gördüm diyor bide bana gelde çıldırma şimdi

Bakıyorum milletin burnuna kayık gibi yapıyolar destek noktalarını yok ediyorlar yahu sen bir estetikcisin bir burnun destek noktasını nasıl alırsın her burun kendine özgü bir yapısı olmazmı Allah aşkına bunlar nasıl doktor nasıl okul okumuşlar kör cahil gibiler. Burun ucu top olan birine kavis yapamazsın çünkü ağırlık merkezi zaten ucu taşımaz ve düşer lolipop gibi olur ve berbat görüntü çıkar. Üst kısmı içte olan birine ise uzun ince burun yapamazsın çünkü onun ağırlık merkezide üsttedir taşıma noktalarına göre yaparsın. Bütün verileri tartmak ve buna göre çalışma yapmalısın. Babam hep doktor olmamı isterdi bende yapamayacağım bir meslek dayanamam diye olmadım. Keşke olsaydım keşke böyle aptal cahil tasarımdan haberi olmayan yeteneği olmayan cahil doktorları gördükçe isyan ediyorum ya. Estetik cerrahısın sen tasarım bilmek zorundasın buna yeteneğin olmalı bunun tasarım yeteneği sınavlarına tabi olmamalılar. Sonuçta bir eser ortaya çıkarıyorsun. Terbiyesizler.
Bide insana köpek muamelesi yapıyorlar Sen öyle bir burun istedin ama ben böyle yapmayı uygun gördüm diyor bide bana gelde çıldırma şimdi
Ömür boyu o burunla biz yaşayacağız nasıl bir vebal alıyorlar ya

Bu konuda o kadar haklısın ki. Kavisli istemememe rağmen kavisli oldu. Hem kavis yaparak burnun direğini de almış oluyorsun.

Doktorlar instada yandan profil paylaşıyor önden görünüm göremiyoruz. Nasıl buna kanarım 1 yıldır istediğim bir şeydi. Gerçekten bu trende uyduğuma pişman oldum. Herkes yaptırıyor diye her şey güzel iyi zannettim. Eski burnumu özledim böyle bir şey olamaz. Meğerse neler varmış..

Keşke bu doktorlara bir yaptırım ceza gelse insanların hayatlarını mahvediyolar. Yani ben bu doktorların yargılanmasını istiyorum. Ne münasebet kötü bir uygulama yaparsın böyle birşeye hakkı yok para almayı biliyorsan doğru düzgün yapmak zorundasın bu bir zorunluluk o imzalattığı kağıtların hiçbir anlamı yok sadece insanların psikolojisi okadar bozuluyorki uğraşmak istemiyor. Bende insanlar birleşip dava etmeli imza toplanmalı.

Ömür boyu o burunla biz yaşayacağız nasıl bir vebal alıyorlar ya
sizin sorununuz nedir benimki kadar kötü değildir umarım
düz burnum tamamen yamultuldu kaldırıldı küçültüldü oysaki küçük bir kemer alma işlemi diye yattık o masaya yatmaz olaydık 7 aydır ağzım açık yatıyorum mimik desen yok eski gülüş yok rezil bir burun ve kendi keyfi istedi diye bana bu şeyi yaşattı başka diyecek birşeyim yok .

düz burnum tamamen yamultuldu kaldırıldı küçültüldü oysaki küçük bir kemer alma işlemi diye yattık o masaya yatmaz olaydık 7 aydır ağzım açık yatıyorum mimik desen yok eski gülüş yok rezil bir burun ve kendi keyfi istedi diye bana bu şeyi yaşattı başka diyecek birşeyim yok .
yandan uzun burnum vardır, doktor burun sırtımdan almış, kavis vermiş burun ucum büyüktür zaten yandan garip bir görüntü var. Önden bakıldığı zaman ise burun ucum yukarıda arkasında boşluk gözüküyor, boşluk ise kavisin boşluğuna ait. Çok saçma bir burun oldu

bu arada bende ağzım açık yatıyorum. daha doğrusu uyumaya çalışırken kapalı oluyor ama uyandığımda bir bakmışım ağzım açılmış..

Bende de durum ayyni özelden fotoğraf atarmisin

Benim Allahtanki çok büyük uzun bir burnum yoktu bunun için şükrediyorum yoksa gerçekten çok vahim bir görüntü ortaya çıkabilirdi ona rağmen olmadı sadece şuna dua ediyorum birazda olsa burnum normal ebatlarda eğer çok küçük yapsaydı dönüşümü nasıl olurdu bilmiyorum yada daha fazla kavis verseydi bununla kendimi teselli edip şükrediyorum. Herkes eski burnumun daha yakıştığını söylüyor çoğuda olmamış keşke yapmasaydın birşey değişmemiş diyolar. Ama benim burnumda problemlerim vardı eğriliğim vardı burun ucum topuzdu benim tek problemim eğrilik gitsin idi. Çünkü ben kemer seviyorum bayanları çekici gösterdiğini düşünüyorum. Beyfendi kemerimi almış burun eğriliğimi düzeltmemiş yani hiçbir kusurları düzeltmeden kemeri almış bırakmış. Aşağıda kavisvermiş neyseki üstten verememiş onada hata yapmışım burdanda verecektim diyince dalgamı geçiyorsunuz siz dedim siz kim oluyosunuzda benim istemediğim birşeyi bana yaparsınız dedim hala şişliklerim var ama olmadı yani açıkcası psikolojim bozuldu 8 kilo aldım. O yetmedi dışarı çıkmak istemiyorum giymiyorum kendime bakmıyorum. Tam bir hayal kırıklığı yaşadım sadece sevdiğim insanların bana verdiği tesellilerle moralimi düzeltmeye çalışıyorum. Öyle yani nedenebilirki. Tekrar olsam korkuyorum. Belki dolguyla çözerim o kavisi diye düşünüyorum. Araştırıyorum.

Benim Allahtanki çok büyük uzun bir burnum yoktu bunun için şükrediyorum yoksa gerçekten çok vahim bir görüntü ortaya çıkabilirdi ona rağmen olmadı sadece şuna dua ediyorum birazda olsa burnum normal ebatlarda eğer çok küçük yapsaydı dönüşümü nasıl olurdu bilmiyorum yada daha fazla kavis verseydi bununla kendimi teselli edip şükrediyorum. Herkes eski burnumun daha yakıştığını söylüyor çoğuda olmamış keşke yapmasaydın birşey değişmemiş diyolar. Ama benim burnumda problemlerim vardı eğriliğim vardı burun ucum topuzdu benim tek problemim eğrilik gitsin idi. Çünkü ben kemer seviyorum bayanları çekici gösterdiğini düşünüyorum. Beyfendi kemerimi almış burun eğriliğimi düzeltmemiş yani hiçbir kusurları düzeltmeden kemeri almış bırakmış. Aşağıda kavisvermiş neyseki üstten verememiş onada hata yapmışım burdanda verecektim diyince dalgamı geçiyorsunuz siz dedim siz kim oluyosunuzda benim istemediğim birşeyi bana yaparsınız dedim hala şişliklerim var ama olmadı yani açıkcası psikolojim bozuldu 8 kilo aldım. O yetmedi dışarı çıkmak istemiyorum giymiyorum kendime bakmıyorum. Tam bir hayal kırıklığı yaşadım sadece sevdiğim insanların bana verdiği tesellilerle moralimi düzeltmeye çalışıyorum. Öyle yani nedenebilirki. Tekrar olsam korkuyorum. Belki dolguyla çözerim o kavisi diye düşünüyorum. Araştırıyorum.
Bende aynı durumdayım zorunlu olmadıkça dışarı bile çıkmıyorum Peki doktorunuz ne diyor bu duruma ikinci ameliyat istedinizmi ondan nasıl bi tepki verdi size

Bende aynı durumdayım zorunlu olmadıkça dışarı bile çıkmıyorum Peki doktorunuz ne diyor bu duruma ikinci ameliyat istedinizmi ondan nasıl bi tepki verdi size
İşte 2.cisini yapalım üst kısmı biraz yontalım falan ben daha gider miyim ona. 2.kere hata yapmış olurum. Söylediğimde de biz canlı dokuyla çalışıyoruz bazen istediklerimiz olmaz falan. Ya belli bir noktadan sonra konuşmak bile istemiyorsun diyeceğimi dedim ama adamla yüzsüzler olan olmuş makyaj değilki siliyim geçsin. Doktor araştırıyorum ama böyle revizyonda iyi olması yeterli değilde çene cerahı vb tarzda en iyi onlar beceriyor sağlamlık açısından yüze uyumu açısından daha yetenekliler ben sağlam bir burnum olsun istiyorum çünkü ilerleyen yaşlarda burunlar daha düşüyor inceliyor erime oluyor estetik burunlarda. Bir ikitane buldum 1senem dolsun gidicem kıkırdak ekletmek istiyorum ve mevcut eğriliğin düzelmesini burnumun ebatının biraz büyütülmesini istiyorum.

canım burun 1-1.5 senede değişiyor. bende burun estetiği oldum 4 sene falan oldu. benimde herseyi çok iyi, önden bakınca pek kalkık değil düz bir burun gibi yandan ise kalkık, ilginç ama ben beğeniyorum. kısacası burnun o kadar değişecek ki, benimde ilkte baya kalkıktı sevinmiştim falan şimdi ise düz :) ama eskiye göre çok çok iyi burnum var :) hiç takılma emin ol çok değişicek :)

canım burun 1-1.5 senede değişiyor. bende burun estetiği oldum 4 sene falan oldu. benimde herseyi çok iyi, önden bakınca pek kalkık değil düz bir burun gibi yandan ise kalkık, ilginç ama ben beğeniyorum. kısacası burnun o kadar değişecek ki, benimde ilkte baya kalkıktı sevinmiştim falan şimdi ise düz :) ama eskiye göre çok çok iyi burnum var :) hiç takılma emin ol çok değişicek :)
Bana özelde fotoğraf atarmisin bide ucu yumusadimi artık kendi burunun gibi hissediyormusun. Ben çok rahatsızım hiç benden değil hayatim karardı gibi. Bide sizde kanatlara kıkırdak kondumu

yok hayır kanatlara dokunulmadı benim. pp bana ait , müsait olduğumda özelden de atarım :) o burun ucu sertliği bir tık gidiyor, kendi burun ucumuz gibi olmuyor malesef, hala bi tık sert mesela burun ucum, artık hassasiyet oluştu psikolojik olarak peçeteyle falan öyle yukarı doğru silmiyorum.

Ya aynı durumdayım 2 ay oldu. Bi milim inmedi. Kafayı yiycem. Bide kısalmış ve top olmuş ucu benim. Eskisi uzun ve ucu sivriydi. Aynaya bakamıyorum. İnmesi umudum da yok. Doktora sordum diyo ucunu indiririz ama çok kötü durur. Bundan kötü olamaz herhalde. İndirmesini söylicem ☹️
İner hiç merak etme benim 5-6.ayda inmeye başladı bende hiç inmicek sanıyordum bazen herkesin yapısı bir olmuyor bende yorum okuyup moralim bozuluyordu ama bu konuda herkesin dokusu farklı onu söyleyebilirim. Üstelik halada iniyo ml ml ilk çok kısa ve inanılmaz kalkıktı kardeşim bakamıyorum Ceylana dönmüşsün diyordu :D şimdi neyseki o halinden eser kalmadı 9 ay oldu bu arada ilk 4ay şimdi ise kalkıklığı gitti tamamen oysa biraz kalkık olmasını isterdim. Çok fazla indi kısalıkta gitti herkes çok kısa burunun diyodu şimdi ise çok normal Y boydan bahsediyorum

yok hayır kanatlara dokunulmadı benim. pp bana ait , müsait olduğumda özelden de atarım :) o burun ucu sertliği bir tık gidiyor, kendi burun ucumuz gibi olmuyor malesef, hala bi tık sert mesela burun ucum, artık hassasiyet oluştu psikolojik olarak peçeteyle falan öyle yukarı doğru silmiyorum.
Benim burun ucuma hiç dokunmamis yani sadece yukarı kaldırmış ama eskisinin aynısı uç kısmi o yüzden belki yumuşar diye Umut ediyorum

İner hiç merak etme benim 5-6.ayda inmeye başladı bende hiç inmicek sanıyordum bazen herkesin yapısı bir olmuyor bende yorum okuyup moralim bozuluyordu ama bu konuda herkesin dokusu farklı onu söyleyebilirim. Üstelik halada iniyo ml ml ilk çok kısa ve inanılmaz kalkıktı kardeşim bakamıyorum Ceylana dönmüşsün diyordu :KK70: şimdi neyseki o halinden eser kalmadı 9 ay oldu bu arada ilk 4ay şimdi ise kalkıklığı gitti tamamen oysa biraz kalkık olmasını isterdim. Çok fazla indi kısalıkta gitti herkes çok kısa burunun diyodu şimdi ise çok normal Y boydan bahsediyorum
Yaa inşallah benimki de iner 😔 3. Ay olacak ama hala aynı. Biraz ümitlendim mesajinizdan sonra çok teşekkür ederim. Kalkık ve inmis hali resimleriniz varsa rica etsem özelden görebilir miyim

Merhaba ben de perşembe günü septoplasti oldum. Doktoruma özellikle burnumun şekli değişmesin kaldırmayın dedim. Ama burnum çok kalkık duruyor. Moralim aşırı bozuldu. İnecek diyo ama sanmıyorum yani yandan bakınca ucu baya yukarıya doğru bakıyor. Özelikle söylememe rağmen burnumu kaldırmış. İstediğiniz gibi yaptım diyo bir de ben kalkık burun istemedim hiç hoşlanmıyorum ama şu an burnum çok kalkık. Moralim çok bozuk inşallah iner benim de 😔

Merhaba ben de perşembe günü septoplasti oldum. Doktoruma özellikle burnumun şekli değişmesin kaldırmayın dedim. Ama burnum çok kalkık duruyor. Moralim aşırı bozuldu. İnecek diyo ama sanmıyorum yani yandan bakınca ucu baya yukarıya doğru bakıyor. Özelikle söylememe rağmen burnumu kaldırmış. İstediğiniz gibi yaptım diyo bir de ben kalkık burun istemedim hiç hoşlanmıyorum ama şu an burnum çok kalkık. Moralim çok bozuk inşallah iner benim de 😔
Aynı durumdayız gibi Bende önden burnumu seviyorum değiştirmeyin dememe rağmen tamamen burnumun şeklini değiştirdi eskiden güzel olan yüzüm şu an berbat halde Sadece kemer için yattım ameliyat masasına ama hayatım mahvolmuş bir şekilde uyandım

Kalkık burunun inmesi için napabilirim masaj falan yada bşka birşey yardımcı olabilecek varmı ?
Revizyon harici inemez sanırım. Kendi doktoruma sormuştum. Dolguyla filan da olmuyor.
Son zamanlarda beğenilmeyen burun ameliyatlarına çok sayıda revizyon ameliyatı görüyorum. Özel hastanelerde burun estetiği olup devletin hastanelerinde revizyona geliniyor.

Öyle bir yazmışsın ki sanki bu konuda eğitimin var. Sırtı şöyle olmalı ucu böyle olmalı taşımaz bilmemne. O insanlar en iyi okullarda okumuş üstüne yıllarca ihtisas yapmış üstüne hergün bu ameliyata giriyorlar sen kimsin de böyle genelleme yapıyorsun. Zaten bir eser anlaşması var anormal sonuç alan dava edebiliyor. Madem babacığın uygun gördü al eline neşteri aynanın karşısında yap tövbe est. Kusura bakmayın ama mesleği ne olursa olsun artık okumuş insanlara bu şekilde hakaret edilmesine katlanamıyorum.

Back
X