kalkık burun nasıl iner

Yaşam enerjim kalmadı. Kendime bakamıyorum ve burnum inmiyor inmezde daha. İkinci ameliyat daha beter olabilir. Dünya başıma yıkılmış gibi gercekten
Merhaba yorumunuzu okudum bunu sakin dert etmeyin çoğu hastalar ameliyat sonrası burun ucu düşüyor diye ikinci revizyon oluyorlar ben de dahil merak etmeyin 1 yıl içinde çok cok değişiyor burun. Benim de ilk ameliyatimda kalkikti 1 yılda resmen düştü hic ameliyat estetik olmamışım gibi olmuştu zamanla düşecektir muhtemelen çünkü doktorlar kaldırırken dusme payını da düşünerek kaldiriyorlarmis

Merhaba yorumunuzu okudum bunu sakin dert etmeyin çoğu hastalar ameliyat sonrası burun ucu düşüyor diye ikinci revizyon oluyorlar ben de dahil merak etmeyin 1 yıl içinde çok cok değişiyor burun. Benim de ilk ameliyatimda kalkikti 1 yılda resmen düştü hic ameliyat estetik olmamışım gibi olmuştu zamanla düşecektir muhtemelen çünkü doktorlar kaldırırken dusme payını da düşünerek kaldiriyorlarmis
Kaçıncı ayda düşüyor ben 3 ayı bitirdim zerre düşme yok

Teşekkür ederim yorumunuz için 🌼 ama 3 ay olacak kalkıklık hiç farketmedi. Ve ek olarak burnum daha kötü şimdi. Önden ne ben ne tanıdıklarım yüzüme bakamıyoruz. Burnum makasla kesilmiş gibi. Sanırım doktor ucunu kesmiş. Kısalığın tek sebebi kalkıklık değil. Bilmiyorum bunu söylemek burda doğru değil ama belki biri görür ve bu duruma gelmesinin önüne geçer onu vaz geçirir diye söylüyorum. Böyle yasayamayacagimi düşündürecek kadar mahfetti hayatımı bu ameliyat. Lütfen olmak isteyenler her olasılığı göze alsın ve doktorlara hemen güvenip o masaya yatmasın 😔

Son zamanlarda beğenilmeyen burun ameliyatlarına çok sayıda revizyon ameliyatı görüyorum. Özel hastanelerde burun estetiği olup devletin hastanelerinde revizyona geliniyor.
Devlette kim revizyona giriyor. Tecrübe kazanan hicbir doktor,devlette kalmaz.Isini ilerleten ve tecrübe kazanan kendi klinigini acıyor.Sistem bu sekilde ilerliyor.Burunda kendini ilerletmişse devlette kalmaz. Çaresizlikten ve maddi sıkıntıdan gelen vardır belki. Revizyon basit bir operasyon değil,revizyonda isim yapmış doktorların fiyatı da belli.

Benim burun ucuma hiç dokunmamis yani sadece yukarı kaldırmış ama eskisinin aynısı uç kısmi o yüzden belki yumuşar diye Umut ediyorum
Senin burun ucunda dokunmadığı yer kalmamış. Nasıl dokunmamış 😒Epikriz raporunda tabanları daraltigi,septumu kısaltdığı,üst kıkırdakları kestiği her sey yazıyor. Senin burun ucuna epey dokunmuş

Devlette kim revizyona giriyor. Tecrübe kazanan hicbir doktor,devlette kalmaz.Isini ilerleten ve tecrübe kazanan kendi klinigini acıyor.Sistem bu sekilde ilerliyor.Burunda kendini ilerletmişse devlette kalmaz. Çaresizlikten ve maddi sıkıntıdan gelen vardır belki. Revizyon basit bir operasyon değil,revizyonda isim yapmış doktorların fiyatı da belli.
Eğitim ve Araştırma Hastanelerinin Plastik cerrahi ve KBB kliniklerine çok sayıda burun revizyonu başvurusu var. Revizyon kolay ameliyat değil, evet.

Öyle bir yazmışsın ki sanki bu konuda eğitimin var. Sırtı şöyle olmalı ucu böyle olmalı taşımaz bilmemne. O insanlar en iyi okullarda okumuş üstüne yıllarca ihtisas yapmış üstüne hergün bu ameliyata giriyorlar sen kimsin de böyle genelleme yapıyorsun. Zaten bir eser anlaşması var anormal sonuç alan dava edebiliyor. Madem babacığın uygun gördü al eline neşteri aynanın karşısında yap tövbe est. Kusura bakmayın ama mesleği ne olursa olsun artık okumuş insanlara bu şekilde hakaret edilmesine katlanamıyorum.
Asıl siz kimsiniz sanırım doktorsun yada sağlıkta çalışan birisin ben kimim yıllarca okul okumuş eğitimli düşünen dibine kadar eğitim alan doktora lisans yapmış bir bireyim kör cahil değilim. Konuşmak içinde her türlü bilgi birikime sahibim olmasamda konuşma hakkım var. Yüzlerce makale var alıp birini okusaydın bu söylediklerimin doğru olduğunu bilirdin. Alınganlık yapılacağına düzgün işin çıkmamasını sorgulayın. Bu ülkede madenlerde madenci öldü diye yasal cezalar, inşaatlar yıkıldı diye cezalar alan, trafik kazası yapıp insan hayatına mal olduğu için ceza alan vatandaş, mühendisler, öğretmenler var ki almalılar doğrumu sonuna kadar doğru yani herkes meslek ayrımsız işini iyi yapmak zorunda insanı mağdur eden işini yapamayan doktor kim oluyor da ceza almıyor. Oda almak zorunda yanlış uygulama yapan insanın canına, ruhuna, fiziğine zarar veren herkes ceza almalıdır. O yüzden siz işinize bakın
Okumamı geçin farzedin ki okumadım eğitim alamadım. Ben bir insanım yani sorgulayan, düşünen bir beyne akla sahip olan bir varlığım ot değilim ki ota bile hakaret etmek istemiyorum dünyaya katkısını düşünce. Asıl siz muhteşem yaratılmış bir varlığa hakaret etmeyin. Okumayıp zehir gibi zekaya sahip insanlar var biraz araştırın okuyun.

İyi ya sorgulamayalım, düşünmeyelim, hesap sormayalım, hakkımızı aramayalım asıl sen kimsin ne cüretle beni mağdur eden kişileri görmemezlikten gelmemi istiyorsunuz.

Son düzenleme:
Öyle bir yazmışsın ki sanki bu konuda eğitimin var. Sırtı şöyle olmalı ucu böyle olmalı taşımaz bilmemne. O insanlar en iyi okullarda okumuş üstüne yıllarca ihtisas yapmış üstüne hergün bu ameliyata giriyorlar sen kimsin de böyle genelleme yapıyorsun. Zaten bir eser anlaşması var anormal sonuç alan dava edebiliyor. Madem babacığın uygun gördü al eline neşteri aynanın karşısında yap tövbe est. Kusura bakmayın ama mesleği ne olursa olsun artık okumuş insanlara bu şekilde hakaret edilmesine katlanamıyorum.
Doğruları yazmış,tepki vermeni anlayamadim.Belirli sınırlar es geçilmeden, bu iş yapılmalı. Sınırların dışına çıkanların sonuçlarını görüyoruz. Her doktor mükemmel sonuç çıkarıyorsa,bu kadar facia revizyon sonucu nereden çıkıyor ? Her isin daha iyisi,ortası ve vasati vardır. Daha iyi terzi,daha tecrübeli doktor,daha donanımlı öğretmen vs gibi. Burnunda teknik olarak ciddi bir hata varsa, evet bu doktor hatasıdır. Magdur olan kisi de bunu istediği gibi dile getirir ya da dava acar.Bir doktorun yaptığı enkazı,baska bir doktor düzeltebiliyor. 2'nci gidilen doktorda bu ne yapmış böyle,akıl alır gibi degil diyebiliyor.Bende 2 üniv mezunuyum,yaptığım işi beğenmeyen çıkabilir. Nasıl beğenmezsiniz ben 2 üniv bitirdim mi diyeceğim,saçmalık;) Gördüğünü yorumlama yetisine sahip, sen sikayet etmeye bilirsin o ediyor.

Teşekkür ederim yorumunuz için 🌼 ama 3 ay olacak kalkıklık hiç farketmedi. Ve ek olarak burnum daha kötü şimdi. Önden ne ben ne tanıdıklarım yüzüme bakamıyoruz. Burnum makasla kesilmiş gibi. Sanırım doktor ucunu kesmiş. Kısalığın tek sebebi kalkıklık değil. Bilmiyorum bunu söylemek burda doğru değil ama belki biri görür ve bu duruma gelmesinin önüne geçer onu vaz geçirir diye söylüyorum. Böyle yasayamayacagimi düşündürecek kadar mahfetti hayatımı bu ameliyat. Lütfen olmak isteyenler her olasılığı göze alsın ve doktorlara hemen güvenip o masaya yatmasın 😔
Benimde 8.ay düşer dediler zerre düşmedi önden burnuma dokunma dememe rağmen doktor burnumu kısalttı ve kaldırdı eskiden güzel olan yüzüm bu ameliyat sonrası çirkinleşti 8 aydır yaşayan ölü gibiyim doktoruma tesekkür ediyorum burdan psikolojimi mahvettiği içinn

Benimde 8.ay düşer dediler zerre düşmedi önden burnuma dokunma dememe rağmen doktor burnumu kısalttı ve kaldırdı eskiden güzel olan yüzüm bu ameliyat sonrası çirkinleşti 8 aydır yaşayan ölü gibiyim doktoruma tesekkür ediyorum burdan psikolojimi mahvettiği içinn
Durumum aynı. Ve benimde konuşmam sadece sırtına törpü şeklindeydi. O da doktorun ısrarı. Şekliyle ilgli şikayetim yoktu ve ameliyattan önce hiç araştırmadım o yüzden. Şimdi yüzümde bambaşka ve yüzümle yüzümün oranlarıyla uyumsuz bir burun. Ne ben ne çevrem yüzüme bakamıyoruz. Burnumun ucunda bir parça vardı ve benim beğendiğim bir görüntüdeydi. Kendince estetik bakışını konuşturan doktorum kesmiş o ucu. Burnum kırpılmış gibi önden ve o kadar arastırdım ki bu geri dönüşü olabilecek bir işlem de değil. Doktoru şikayet etme süründürme gibi bir enerjim asla yok ki evden bile çıkamaz aldum zaten. Hiç bir şeyim eski yüzümü geri getiremeyeceğinin de idrakına vardım. Olduğum ruh hali gerçekten hiç iyi değil ve bu savaşı kazanamayacağım gibi görünüyor. 3 ay önceye kadar Kendiyle barışık enerjik pozitif bir insanken şuan yaşam enerjisi kalmamış biri oldum. Kendi ile barışık kendini seven ve beğenilen bir insanken dışarı çıkamaz kendine bakamaz oldum. Sürekli ağlıyorum, profesyonel destek düşünsem de bunun bişeyi değiştirmeyeceğini biliyorum. İlaçlarda ayakta duran enerjisiz bir ruh olmaktansa kendimi tamamen yok etmek istiyorum 😔😔

Durumum aynı. Ve benimde konuşmam sadece sırtına törpü şeklindeydi. O da doktorun ısrarı. Şekliyle ilgli şikayetim yoktu ve ameliyattan önce hiç araştırmadım o yüzden. Şimdi yüzümde bambaşka ve yüzümle yüzümün oranlarıyla uyumsuz bir burun. Ne ben ne çevrem yüzüme bakamıyoruz. Burnumun ucunda bir parça vardı ve benim beğendiğim bir görüntüdeydi. Kendince estetik bakışını konuşturan doktorum kesmiş o ucu. Burnum kırpılmış gibi önden ve o kadar arastırdım ki bu geri dönüşü olabilecek bir işlem de değil. Doktoru şikayet etme süründürme gibi bir enerjim asla yok ki evden bile çıkamaz aldum zaten. Hiç bir şeyim eski yüzümü geri getiremeyeceğinin de idrakına vardım. Olduğum ruh hali gerçekten hiç iyi değil ve bu savaşı kazanamayacağım gibi görünüyor. 3 ay önceye kadar Kendiyle barışık enerjik pozitif bir insanken şuan yaşam enerjisi kalmamış biri oldum. Kendi ile barışık kendini seven ve beğenilen bir insanken dışarı çıkamaz kendine bakamaz oldum. Sürekli ağlıyorum, profesyonel destek düşünsem de bunun bişeyi değiştirmeyeceğini biliyorum. İlaçlarda ayakta duran enerjisiz bir ruh olmaktansa kendimi tamamen yok etmek istiyorum 😔😔
Yok öyle düşünmeyin buda bizim imtihanımızmış.. Bende çok ağladım ilk 4 ay boyunca artık gözde yaş kalmadı ve derdinizi kimseye anlatamıyorsunuz Anlatıncada olmasaydın ameliyat diyorlar iyice moral bozuyorlar haklılarda bi yandan ama hangimiz bilebilirdik ki böyle birşey yaşayacağımızıı

Doğruları yazmış,tepki vermeni anlayamadim.Belirli sınırlar es geçilmeden, bu iş yapılmalı. Sınırların dışına çıkanların sonuçlarını görüyoruz. Her doktor mükemmel sonuç çıkarıyorsa,bu kadar facia revizyon sonucu nereden çıkıyor ? Her isin daha iyisi,ortası ve vasati vardır. Daha iyi terzi,daha tecrübeli doktor,daha donanımlı öğretmen vs gibi. Burnunda teknik olarak ciddi bir hata varsa, evet bu doktor hatasıdır. Magdur olan kisi de bunu istediği gibi dile getirir ya da dava acar.Bir doktorun yaptığı enkazı,baska bir doktor düzeltebiliyor. 2'nci gidilen doktorda bu ne yapmış böyle,akıl alır gibi degil diyebiliyor.Bende 2 üniv mezunuyum,yaptığım işi beğenmeyen çıkabilir. Nasıl beğenmezsiniz ben 2 üniv bitirdim mi diyeceğim,saçmalık:KK66: Gördüğünü yorumlama yetisine sahip, sen sikayet etmeye bilirsin o ediyor.
Beğenmeyebilir bu hakkı ama üslubu yanlış. Kör cahil aptal terbiyesiz gibi kelimeler kullanmasın bi zahmet

Asıl siz kimsiniz sanırım doktorsun yada sağlıkta çalışan birisin ben kimim yıllarca okul okumuş eğitimli düşünen dibine kadar eğitim alan doktora lisans yapmış bir bireyim kör cahil değilim. Konuşmak içinde her türlü bilgi birikime sahibim olmasamda konuşma hakkım var. Yüzlerce makale var alıp birini okusaydın bu söylediklerimin doğru olduğunu bilirdin. Alınganlık yapılacağına düzgün işin çıkmamasını sorgulayın. Bu ülkede madenlerde madenci öldü diye yasal cezalar, inşaatlar yıkıldı diye cezalar alan, trafik kazası yapıp insan hayatına mal olduğu için ceza alan vatandaş, mühendisler, öğretmenler var ki almalılar doğrumu sonuna kadar doğru yani herkes meslek ayrımsız işini iyi yapmak zorunda insanı mağdur eden işini yapamayan doktor kim oluyor da ceza almıyor. Oda almak zorunda yanlış uygulama yapan insanın canına, ruhuna, fiziğine zarar veren herkes ceza almalıdır. O yüzden siz işinize bakın
Okumamı geçin farzedin ki okumadım eğitim alamadım. Ben bir insanım yani sorgulayan, düşünen bir beyne akla sahip olan bir varlığım ot değilim ki ota bile hakaret etmek istemiyorum dünyaya katkısını düşünce. Asıl siz muhteşem yaratılmış bir varlığa hakaret etmeyin. Okumayıp zehir gibi zekaya sahip insanlar var biraz araştırın okuyun.

İyi ya sorgulamayalım, düşünmeyelim, hesap sormayalım, hakkımızı aramayalım asıl sen kimsin ne cüretle beni mağdur eden kişileri görmemezlikten gelmemi istiyorsunuz.
Şuan o kadar yorgunum ki şunun hepsini okuyup cevap yazamicam ama memnun olmaman gayet normal, sonuçta estetik yaptıran herkesin burnu güzel olmuyor. Dava da açabilirsin memnun değilsen. Bir ihmal varsa zaten kazanırsın.. Tepki göstermemin sebebi az önce yazdığım cevapta mevcut.Üslubun çok yanlış mahallede konuşmuyorsun

Son düzenleme:
Beğenmeyebilir bu hakkı ama üslubu yanlış. Kör cahil aptal terbiyesiz gibi kelimeler kullanmasın bi zahmet
Yaa allah aşkına siz ne zannediyorsunuz kendinizi yargı falan dağıtmak size mi kalmış üslup diyorsunuz kendiniz geçen gün sizleri ameliyat edenlere allah sabır versin falan dediniz üslup ise siz fazlasıyla tanımadığınız insanlara üslubunuzu bozdunuz ayrıca kendi başınıza gelmediği için bilemezsiniz o yüzden böyle rahatsınız insanlar kudurmuş mu ki kendi kendilerine bu kadar üzülsünler demek ki yanlış yapılan şeyler var evet iyi doktor da var ama malesef tek amacı para olup elini geliştirmek için her türlü burunu oyup mahveden doktorlar da var düzgün yapılan bir şeye kimse aptal değil laf söylesin yani bu konu benimle alakalı değildi ama yine karşıma siz çıkınca gerçekten yorum yapmadan duramadım tavsiyem insanları yargılamayın gerçekten sizin başınıza da gelir o zaman anlarsınız yengem hemşire doktorlar arasındaki gile hurdaları anlatıyor aklım kanım duruyor yaa öyle şeyleri saklıyorlar ki tabiki de hepsi değil vicdanlı olan hakkını verenler de var ama malesef hatasının arkasında durmayan ihmalkâr nicesi var kendine güvenmiyorsan o burunu yapamayacağını biliyorsan yapmiyacaksin risk almıyacaksın basit bir şey değil ya yüzümüz kimliğimiz ve malesef ko o kimlikleri bozuyorlar

Mesala nazım çerkeş denilen bir hoca var adam çok pahallı yapıyor ama bakıyorum insanin fıtratını bozmuyor küçücük müdahaleler yapıyor cünkü biliyor zaten güzel olan doğal olan ama öyle doktorlar var ki herkese aynı fabrikadan çıkmış gibi burun yapmaya çalışıyor acaba herkesin burun yapısı yüz yapısı o modele uygun mu ya da gerek var mı yeni bir şekile zaten yüzünde hali hazırda yakışan bir şekli var ama işte kasap gibi kesip biçiyorlar hasta umurlarında değil

Back
X