Kalkık burun sıkıntısı :/

melo1212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2022
52
0
1
34
3 gün önce ameliyat oldum ancak burnum kalkık oldu aşırı derecede hemde var mı aynı sıkıntıyı yaşayan :/

Daha üç gün olmuş, ne atel çıktı ne bandaj, tabii ki domuzumsu bir görüntü olacak çok normal. Düşüyor ileriki evrelerde hiç psikolojinizi bozmayın.

Daha üç gün olmuş, ne atel çıktı ne bandaj, tabii ki domuzumsu bir görüntü olacak çok normal. Düşüyor ileriki evrelerde hiç psikolojinizi bozmayın.
Ne zaman düşer tam? Benim 1 ay oldu, bir milimin onda biri kadar bile düşmedi

Eklentiler

• IMG_20220701_235915_484.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 370
Zaten deriniz ince burnunuz zarif, neden insin ki? Sizinki abest durmuyor, hatta kalkıklık yakışmış. Kalın deride düşme daha çok oluyor, ince deride düşme çok olmaz.

Zaten deriniz ince burnunuz zarif, neden insin ki? Sizinki abest durmuyor, hatta kalkıklık yakışmış. Kalın deride düşme daha çok oluyor, ince deride düşme çok olmaz.
Teşekkür ederim, derim ince değil fakat, orta-kalın arası. Yüzüme hiç yakışmadı bu kalkıklık, burunla beraber dudağım da kalkmış, burun-dudak arası mesafem çok uzadı ve tuhaf gözüküyor. Önden ve 45 derecelik açıda da burun delikleri çok ortada. Başka problemler de var zaten. Bir de doktora özellikle kalkık olmasın dediğim için moralim çok bozuk.

Kalkık burun ideal kalkıklıktaysa ve burun yapısı uygunsa, alın yuvarlak, çene de belirginse çok güzel duruyor. Handikapları var, eğer burun dudak arasındaki mesafe zaten uzunsa, burun açısı değiştiğinde o mesafe iyice uzamış gibi durduğundan tuhaf geliyor estetik sonrası. Dikey russian teknik dudak dolgusu veya liplift öneririm. Merak etmeyin, çok kalın derideki gibi düşmez ama illâki düşecek.

Teşekkür ederim, geçici olarak dolgu yaptıracağım sanırım, tatmin olmazsam 1-2 seneye liplift yaptırabilirim. Benim mesafem zaten biraz uzundu, şimdi iyice gözüme batıyor.

Teşekkür ederim, geçici olarak dolgu yaptıracağım sanırım, tatmin olmazsam 1-2 seneye liplift yaptırabilirim. Benim mesafem zaten biraz uzundu, şimdi iyice gözüme batıyor.
Rica ederim. Ben burun beğenmem kolay kolay, ki kalkık burun hiç beğenmem, tarzım değil;ama sizinki gerçekten güzel olmuş. Siz alışamadınız daha, evet tuhaf geliyor, evet suratınızın proporsiyonunu değiştirdi, anlıyorum; fakat harika görünüyor. Zaman ve alışma meselesi. Burun normalleşecek, yüze uyum sağlayacak, deliklerin görünümü zamanla normalleşecek, sizin de gözünüz alışacak ve çok seveceksiniz. Ayrıca alnınız da yuvarlak kavisi ve alın burun geçişini de beğendim.

İyi hissettirdi mesajınız gerçekten, sağ olun.

Umarım dediğiniz gibi olur. Şu an bir de burun sırtında kemiklerim şişmiş durumda, gittikçe daha da çok şişiyor, 45 derecelik açıda kemer görüntüsü var. Haftaya görüşmem var, her şeyi söyleyeceğim, bakalım ne diyecek.

Kalkık burun ideal kalkıklıktaysa ve burun yapısı uygunsa, alın yuvarlak, çene de belirginse çok güzel duruyor.
Ya... İşte aynen böyle bir alnım ve çenem var. Tasarımcı olduğum için ve yıllardır burnumu Photoshop ile düzelttiğim için sevgili(!) doktoruma dedim ki benim alnım ve çenem kalkık burnu kaldırıyor, lütfen havalı olsun, kalkık olsun. Şimdi burnum o kadar havalı(!) ki anlatamam... "Çok büyük problem yok aslında." "Eski burnundan güzel." diyen çevremdeki insanlara bile anlatamıyorum derdimi.

Beybi istemesen de düşecek. Yerçekimi diye lanet bir kural var, yaşlanma diye bir süreç var. Kalkıklığından daha çok kafana takabileceğin şeyler var, onları doktora sor mutlaka.

Şu burnun var ya, benim revizyon sonrası ilk aydaki burnum. O yüzden ilk ayda, ilk haftada vs kendinizi üzmeyin. Bu gördüğünüz sonuç sevinmek için de üzülmek için de doğru sonuç değil. Ne diyeyim, sonun benzemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…