Ne zaman düşer tam? Benim 1 ay oldu, bir milimin onda biri kadar bile düşmediDaha üç gün olmuş, ne atel çıktı ne bandaj, tabii ki domuzumsu bir görüntü olacak çok normal. Düşüyor ileriki evrelerde hiç psikolojinizi bozmayın.
Bence çok güzel görünüyor.Ben olsam düşmesin böyle kalsın isterdim şahsen.Benimki hiçbir zaman böyle zarif olmadı.Ne zaman düşer tam? Benim 1 ay oldu, bir milimin onda biri kadar bile düşmedi
Zaten deriniz ince burnunuz zarif, neden insin ki? Sizinki abest durmuyor, hatta kalkıklık yakışmış. Kalın deride düşme daha çok oluyor, ince deride düşme çok olmaz.Ne zaman düşer tam? Benim 1 ay oldu, bir milimin onda biri kadar bile düşmedi
Teşekkür ederim, derim ince değil fakat, orta-kalın arası. Yüzüme hiç yakışmadı bu kalkıklık, burunla beraber dudağım da kalkmış, burun-dudak arası mesafem çok uzadı ve tuhaf gözüküyor. Önden ve 45 derecelik açıda da burun delikleri çok ortada. Başka problemler de var zaten. Bir de doktora özellikle kalkık olmasın dediğim için moralim çok bozuk.Zaten deriniz ince burnunuz zarif, neden insin ki? Sizinki abest durmuyor, hatta kalkıklık yakışmış. Kalın deride düşme daha çok oluyor, ince deride düşme çok olmaz.
Kalkık burun ideal kalkıklıktaysa ve burun yapısı uygunsa, alın yuvarlak, çene de belirginse çok güzel duruyor. Handikapları var, eğer burun dudak arasındaki mesafe zaten uzunsa, burun açısı değiştiğinde o mesafe iyice uzamış gibi durduğundan tuhaf geliyor estetik sonrası. Dikey russian teknik dudak dolgusu veya liplift öneririm. Merak etmeyin, çok kalın derideki gibi düşmez ama illâki düşecek.Teşekkür ederim, derim ince değil fakat, orta-kalın arası. Yüzüme hiç yakışmadı bu kalkıklık, burunla beraber dudağım da kalkmış, burun-dudak arası mesafem çok uzadı ve tuhaf gözüküyor. Önden ve 45 derecelik açıda da burun delikleri çok ortada. Başka problemler de var zaten. Bir de doktora özellikle kalkık olmasın dediğim için moralim çok bozuk.
Teşekkür ederim, geçici olarak dolgu yaptıracağım sanırım, tatmin olmazsam 1-2 seneye liplift yaptırabilirim. Benim mesafem zaten biraz uzundu, şimdi iyice gözüme batıyor.Kalkık burun ideal kalkıklıktaysa ve burun yapısı uygunsa, alın yuvarlak, çene de belirginse çok güzel duruyor. Handikapları var, eğer burun dudak arasındaki mesafe zaten uzunsa, burun açısı değiştiğinde o mesafe iyice uzamış gibi durduğundan tuhaf geliyor estetik sonrası. Dikey russian teknik dudak dolgusu veya liplift öneririm. Merak etmeyin, çok kalın derideki gibi düşmez ama illâki düşecek.
Rica ederim. Ben burun beğenmem kolay kolay, ki kalkık burun hiç beğenmem, tarzım değil;ama sizinki gerçekten güzel olmuş. Siz alışamadınız daha, evet tuhaf geliyor, evet suratınızın proporsiyonunu değiştirdi, anlıyorum; fakat harika görünüyor. Zaman ve alışma meselesi. Burun normalleşecek, yüze uyum sağlayacak, deliklerin görünümü zamanla normalleşecek, sizin de gözünüz alışacak ve çok seveceksiniz. Ayrıca alnınız da yuvarlak kavisi ve alın burun geçişini de beğendim.Teşekkür ederim, geçici olarak dolgu yaptıracağım sanırım, tatmin olmazsam 1-2 seneye liplift yaptırabilirim. Benim mesafem zaten biraz uzundu, şimdi iyice gözüme batıyor.
Rica ederim. Ben burun beğenmem kolay kolay, ki kalkık burun hiç beğenmem, tarzım değil;ama sizinki gerçekten güzel olmuş. Siz alışamadınız daha, evet tuhaf geliyor, evet suratınızın proporsiyonunu değiştirdi, anlıyorum; fakat harika görünüyor. Zaman ve alışma meselesi. Burun normalleşecek, yüze uyum sağlayacak, deliklerin görünümü zamanla normalleşecek, sizin de gözünüz alışacak ve çok seveceksiniz. Ayrıca alnınız da yuvarlak kavisi ve alın burun geçişini de beğendim.
Fulyaaaaa, bu burun bende olsaydı üffffff... Durduk yere sorun üretip kendini üzüyorsun beybi. Asla böyle kalmaz merak etme...Ne zaman düşer tam? Benim 1 ay oldu, bir milimin onda biri kadar bile düşmedi
Ya... İşte aynen böyle bir alnım ve çenem var. Tasarımcı olduğum için ve yıllardır burnumu Photoshop ile düzelttiğim için sevgili(!) doktoruma dedim ki benim alnım ve çenem kalkık burnu kaldırıyor, lütfen havalı olsun, kalkık olsun. Şimdi burnum o kadar havalı(!) ki anlatamam... "Çok büyük problem yok aslında." "Eski burnundan güzel." diyen çevremdeki insanlara bile anlatamıyorum derdimi.Kalkık burun ideal kalkıklıktaysa ve burun yapısı uygunsa, alın yuvarlak, çene de belirginse çok güzel duruyor.
Yaa...Fulyaaaaa, bu burun bende olsaydı üffffff... Durduk yere sorun üretip kendini üzüyorsun beybi. Asla böyle kalmaz merak etme...
Beybi istemesen de düşecek. Yerçekimi diye lanet bir kural var, yaşlanma diye bir süreç var. Kalkıklığından daha çok kafana takabileceğin şeyler var, onları doktora sor mutlaka.Ne zaman düşer tam? Benim 1 ay oldu, bir milimin onda biri kadar bile düşmedi
Şu burnun var ya, benim revizyon sonrası ilk aydaki burnum. O yüzden ilk ayda, ilk haftada vs kendinizi üzmeyin. Bu gördüğünüz sonuç sevinmek için de üzülmek için de doğru sonuç değil. Ne diyeyim, sonun benzemesinNe zaman düşer tam? Benim 1 ay oldu, bir milimin onda biri kadar bile düşmedi
Soracağım tabii ki her şeyi. Ama görüşmem seninki gibi olacak diye korkuyorumBeybi istemesen de düşecek. Yerçekimi diye lanet bir kural var, yaşlanma diye bir süreç var. Kalkıklığından daha çok kafana takabileceğin şeyler var, onları doktora sor mutlaka.
Bak burnuma. İlk ay sonucu... Şimdikini zaten biliyorsunSoracağım tabii ki her şeyi. Ama görüşmem seninki gibi olacak diye korkuyorum
Yok bu en şiş hali, yok daha da güzelleşecek, yok daha da kibarlaşacak... Fasa fiso! Boş laf! Tırı vırı! Ne desem az! Güzelleşecekmiş, hıııı!!!Bak burnuma. İlk ay sonucu... Şimdikini zaten biliyorsun
Gene de benimki kadar kalkık değil ama bu açıya dikkat edersen. 90 dereceye yakın bu, L şeklinde. Benimki öyle değil... düşse bile çok az düşer gibime geliyor.Bak burnuma. İlk ay sonucu... Şimdikini zaten biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?