- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
Umarım çok az düşer. İleride görürsün kalkık burunun faydalarınıGene de benimki kadar kalkık değil ama bu açıya dikkat edersen. 90 dereceye yakın bu, L şeklinde. Benimki öyle değil... düşse bile çok az düşer gibime geliyor.
Şimdi michael jackson olmaktansa 10 sene sonra düşük burun olayım diye düşünüyorumUmarım çok az düşer. İleride görürsün kalkık burunun faydalarını
Bu benimkiyle aşağı yukarı aynı. Sizinki cidden çok çok erken henüz. Benim burnum alçı çıktıktan hemen sonra biraz düştü. Bantlarla filan da ekstra kaldırıyorlar galiba. Fakat devamında düşmedi.Banada birisi yorum yapabilir mi :/
Sizinki nasıldı var mı fotoğrafıBu benimkiyle aşağı yukarı aynı. Sizinki cidden çok çok erken henüz. Benim burnum alçı çıktıktan hemen sonra biraz düştü. Bantlarla filan da ekstra kaldırıyorlar galiba. Fakat devamında düşmedi.
Alçı çıktıktan sonra biraz düşecektir çok büyük ihtimalle. Sonra da daha yavaş bir şekilde düşer umarım.
Var, göndereceğim birazdan.Sizinki nasıldı var mı fotoğrafı
1 2 ay sonra net kalkikligi ortaya çıkar şuan 3 4 günlük ateli üstünde. Burun şu haliyle güzel ama dizin şurada yakışır mi bilemem. Istediği kadar 3k burun olsun alna ve çeneye uyuyorsa güzel duruyor o da ödemler geçince belli olurBanada birisi yorum yapabilir mi :/
Kimi burun hiç düşmüyor,sadece oturuyor.Tanyeli'nin burnu mesela yıllardır alnına çakılı halde daha dolu örnek varBeybi istemesen de düşecek. Yerçekimi diye lanet bir kural var, yaşlanma diye bir süreç var. Kalkıklığından daha çok kafana takabileceğin şeyler var, onları doktora sor mutlaka.
Haklısın... Bir de benimki var, 2. ay kemerden aşağı doğru salınma şeklinde düşen!Kimi burun hiç düşmüyor,sadece oturuyor.Tanyeli'nin burnu mesela yıllardır alnına çakılı halde daha dolu örnek var
Burnunuz çok güzelNe zaman düşer tam? Benim 1 ay oldu, bir milimin onda biri kadar bile düşmedi
Az da olsa bir düşme var gördüğünüz gibi. Ama atel çıktıktan sonra bir daha düşmedi gibi geliyor bana.Sizinki nasıldı var mı fotoğrafı
Teşekkür ederimBurnunuz çok güzel
Sizinki sargılı haliyle evt benimkine göre kalkık değil , benim ki sargılı halde ilken bile aşırı kalkık , sizinki inmiş evt umarım benimkide böyle iner :/ yoksa gerçekten bu şekilde zorAz da olsa bir düşme var gördüğünüz gibi. Ama atel çıktıktan sonra bir daha düşmedi gibi geliyor bana.
Evt benim aşkım kavisli değil düz , kaldıki çenem de aşırı sivri değil malesf :/1 2 ay sonra net kalkikligi ortaya çıkar şuan 3 4 günlük ateli üstünde. Burun şu haliyle güzel ama dizin şurada yakışır mi bilemem. Istediği kadar 3k burun olsun alna ve çeneye uyuyorsa güzel duruyor o da ödemler geçince belli olur
Alnım diyecektimEvt benim aşkım kavisli değil düz , kaldıki çenem de aşırı sivri değil malesf :/
Nasıl kalkık değil, daha ne kadar kalkık olsun skdnodndkSizinki sargılı haliyle evt benimkine göre kalkık değil , benim ki sargılı halde ilken bile aşırı kalkık , sizinki inmiş evt umarım benimkide böyle iner :/ yoksa gerçekten bu şekilde zor
Şöyle sizinki daha hafif benim kalkıklıgım yanında onu demek istiyorumNasıl kalkık değil, daha ne kadar kalkık olsun skdnodndk
Bana aynı gibi geldi. Daha yakından ve düz (yatay değil) dururkenki halini paylaşırsanız daha iyi anlaşılabilir.
Bana öyle gelmedi. Benimkine benzer açıdan fotoğraf atarsanız daha iyi belli olur.Şöyle sizinki daha hafif benim kalkıklıgım yanında onu demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?