Kalkık burun sıkıntısı :/

Arkadaşlar geçen çarşamba ameliyat olmuştum dün ateşim 37.5 bugün 38 lere çıktı bir iniyor bir çıkıyor , ayrıca bu kesi yerinde yanma zonklama oluyor , karıncalanma üst dudak üstünde , sizce bir sıkıntı var mı ne diyorsunuz

Kimi burun hiç düşmüyor,sadece oturuyor.Tanyeli'nin burnu mesela yıllardır alnına çakılı halde daha dolu örnek var
Tanyeli olsam çoktan revizyon olmuştum. Kadın o burunla nasıl devam ediyor, inanamıyorum ben.

Arkadaşlar geçen çarşamba ameliyat olmuştum dün ateşim 37.5 bugün 38 lere çıktı bir iniyor bir çıkıyor , ayrıca bu kesi yerinde yanma zonklama oluyor , karıncalanma üst dudak üstünde , sizce bir sıkıntı var mı ne diyorsunuz
Enfeksiyon kapmış olabilirsiniz. Dikişlere antibiyotikli krem sürüyor musunuz?

Evt gittim enfeksiyon için kan verdim kanda bir şey çıkmadı , covid testi istedi , onun sonucunu bekliyorum , böyle bi şey başına gelen var mı , serum yedim ayrıca agrı kesici yedim ,

Ama üst dudağım ve o burcumun ucu sızlıyor karıncalanıyor sizlerde böyle bi şey oldu mu halen hissiz 6. Gün bugün ameliyattan sonra

Ama üst dudağım ve o burcumun ucu sızlıyor karıncalanıyor sizlerde böyle bi şey oldu mu halen hissiz 6. Gün bugün ameliyattan sonra
Hissiz olması normal, benim 1 aydan fazla oldu hala hissiz. Umarım enfeksiyon ya da covid değildir basit bir şeydir.

Normal benim 1 aylık hala keto gibi konuşuyorum. Ilk 10 gün senden beterdim.. üst dudağım perde gibi alt dudağına kadar iniyordu hala da geçmiş değil.

Antibiyotik kullaniyorsunuz değil mi ? Hap şeklinde. Onu kesinlikle ihmal etmeyin. Ateşin cok yukselmesi sikinti mutlaka doktora gidin,iciniz rahat etsin.Enfeksiyon çok tehlikeli .... burun ameliyati sonrası enfeksiyondan bacağı kesilen bile var. Bu bir örnek sadece basite alınacak bir sey değil o yüzden yazıyorum.

Gittim arkadaşlarım gittim , enfeksiyon çıkmadı çok şükür , ancak covid testi istedi onu verdim

Antibiyotik kullaniyorsunuz değil mi ? Hap şeklinde. Onu kesinlikle ihmal etmeyin. Ateşin cok yukselmesi sikinti mutlaka doktora gidin,iciniz rahat etsin.Enfeksiyon çok tehlikeli .... burun ameliyati sonrası enfeksiyondan bacağı kesilen bile var. Bu bir örnek sadece basite alınacak bir sey değil o yüzden yazıyorum.
Evt antibiyotik kullanıyorum düzenli günde 2 kez

Burnu küçültmek kolay büyütmek zor onun burnunu açsalar nolacak işi zor bence... epey küçültülmüş ve çok kaldırılmış...
Ya, küçüklükten büyüklükten ziyade, burnun uç kısmı bir tuhaf. Aşırı yapay. Daha doğrusu alttan ütüyle pires yapılmış gibi. Domuz burnu dediğimiz burnun görseli resmen. Çocukluğumdan beri, yazık etmiş güzelliğine der dururum. Hatta bu kadın yüzünden burun estetigini yıllarca öcu gibi gördüm.

Arkadaşlar ara ara böyle burun direğindeki o dikişli yer kolumela mı her neyse o , sonradan dudağın cilt kısmı ve elmacık kemiklerimiz altı böyle zonkluyor , hani böyle olur ya çok sıcak hissedersiniz orayı nasıl anlatsam bilemedim 🤷🏼‍♀️ öyle bi şey oluyo bu başına gelen var mı , yangın gibi daha doğrusu literatürde ne diyorlar yanma , yangı öyle bir şey ?

Back
X