Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanyeli olsam çoktan revizyon olmuştum. Kadın o burunla nasıl devam ediyor, inanamıyorum ben.Kimi burun hiç düşmüyor,sadece oturuyor.Tanyeli'nin burnu mesela yıllardır alnına çakılı halde daha dolu örnek var
Enfeksiyon kapmış olabilirsiniz. Dikişlere antibiyotikli krem sürüyor musunuz?Arkadaşlar geçen çarşamba ameliyat olmuştum dün ateşim 37.5 bugün 38 lere çıktı bir iniyor bir çıkıyor , ayrıca bu kesi yerinde yanma zonklama oluyor , karıncalanma üst dudak üstünde , sizce bir sıkıntı var mı ne diyorsunuz
Ateşinizde düşme olmuyorsa bence acile gidin ve burun ameliyatından bahsedin. Dikişlere iyi bakmanız gerekiyor, enfeksiyon riski var.Lütfen biri görsün :/
Hissiz olması normal, benim 1 aydan fazla oldu hala hissiz. Umarım enfeksiyon ya da covid değildir basit bir şeydir.Ama üst dudağım ve o burcumun ucu sızlıyor karıncalanıyor sizlerde böyle bi şey oldu mu halen hissiz 6. Gün bugün ameliyattan sonra
Burnu küçültmek kolay büyütmek zor onun burnunu açsalar nolacak işi zor bence... epey küçültülmüş ve çok kaldırılmış...Tanyeli olsam çoktan revizyon olmuştum. Kadın o burunla nasıl devam ediyor, inanamıyorum ben.
Normal benim 1 aylık hala keto gibi konuşuyorum. Ilk 10 gün senden beterdim.. üst dudağım perde gibi alt dudağına kadar iniyordu hala da geçmiş değil.Ama üst dudağım ve o burcumun ucu sızlıyor karıncalanıyor sizlerde böyle bi şey oldu mu halen hissiz 6. Gün bugün ameliyattan sonra
Evt antibiyotik kullanıyorum düzenli günde 2 kezAntibiyotik kullaniyorsunuz değil mi ? Hap şeklinde. Onu kesinlikle ihmal etmeyin. Ateşin cok yukselmesi sikinti mutlaka doktora gidin,iciniz rahat etsin.Enfeksiyon çok tehlikeli .... burun ameliyati sonrası enfeksiyondan bacağı kesilen bile var. Bu bir örnek sadece basite alınacak bir sey değil o yüzden yazıyorum.
Allah korusun ,Evt antibiyotik kullanıyorum düzenli günde 2 kez
Ya, küçüklükten büyüklükten ziyade, burnun uç kısmı bir tuhaf. Aşırı yapay. Daha doğrusu alttan ütüyle pires yapılmış gibi. Domuz burnu dediğimiz burnun görseli resmen. Çocukluğumdan beri, yazık etmiş güzelliğine der dururum. Hatta bu kadın yüzünden burun estetigini yıllarca öcu gibi gördüm.Burnu küçültmek kolay büyütmek zor onun burnunu açsalar nolacak işi zor bence... epey küçültülmüş ve çok kaldırılmış...
Gayet guzel ben begendimBak burnuma. İlk ay sonucu... Şimdikini zaten biliyorsun![]()
Bence bu haliyle hic birsey belli olmaz bir bandajlar ciksin öyle atin yandan da cekinAmeliyatın 3 .günü :/