- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Kesinlikle ben de bu riski almak istemediğim için doğal sadece kemerin düzeldiği bir burun istedimKavisli ve kalkık çok büyüük risk... burun deliklerin kocaman görünebilir...ya da kalkık olurken sırtı cok oyulabilir...yoksa ben hafif kaljik burunlari severim. O yüzden bence güzeldir burnunuz
Merhaba doktorunuzu öğrenebilir miyim? Ve memnun kaldınız mı?Kalkık burun oluncada ucunun inmesini bekleyecek ve ne kadar iner, nasıl durur son halini görmek için bekleyeceksiniz. Benim 3 ay dolmak üzere misal ve burun ucum henüz yeterince inmediği için kimbilir daha ne kadar böyle gezicembilsem süreci, hiç bulaşmazdım. Bence doğru karar vermişsiniz:)
Yani şuan mutlu musunuz yoksa daha doğal olmasını mı isterdiniz?Benim kalkık kavisli ve küçük. Aylarca aynaya bakamadım üzüldüm. Sonra alıştım mecburen :)
Biraz daha doğal dursun isterdim. Çok kavisli geliyor bana. Belki ilerde biraz dolgu yaptırırımYani şuan mutlu musunuz yoksa daha doğal olmasını mı isterdiniz?
Valla ben azıcık bir acı çekmedim çok doğal oldu. Aman ömürlük olur inşallahbenimde burnum kemerli bende yaptırmak istiyorum ama korkmuyor değilim hem doğal olsun hemde acı cekmeden olsunistiyorum çok şey istiyorum
Tabi ki doğal. Kalkık, kavisli burun her zaman yapay durur.
Birkaç sene sonra doğallık moda olacak. Bu olmamada her zaman doğallık kazanır.
Biraz daha doğal dursun isterdim. Çok kavisli geliyor bana. Belki ilerde biraz dolgu yaptırırım
Yaa ben de hep doğal istedim de şimdi olmuşken biraz daha mı kalkık olsaydı diyorum. Teşekkür ediyorum.
Aynen öyle gerçekten ben neler yaşadım çok korkuyordum hatta en büyük korkum kavisli kalkık bir burun olmasıydı. Şimdi niye öyle şeyler düşünüyorum ben de anlamadımÇünkü ameliyat öncesi tedirginlik oluyor ama bittikten sonra o kadar da büyütmeye gerek yokmuş hissi bu acabaları getiriyor akla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?