- 22 Ocak 2019
- 31
- 11
- 38
- 40
- Konu Sahibi Kuzucan2199
-
Peki memnun musunuz burnunuzdan? Kime yaptırdığınızı da yazabilir misiniz?Doğal yaptırırsan estetik oldugun belli olmaz ben şahsen doğallıktan yanayım o yüzden asla belli olmasın diye belirtmiştim kaydırak gibi bir burunla yaşamak istemem
Peki çok teşekkr ederim. İstanbulda yaşıyırum ben fiyatlar çok uçuk. Kafayı yemek üzereyim.Ben denizlide yaşıyorum canım memnunum tabi eskiye nazaran gayet iyi anlamıyor kimse doğal
6.500 yaptırdım ege bölgesinin ünlü bir plastik estetik cerrahiPeki çok teşekkr ederim. İstanbulda yaşıyırum ben fiyatlar çok uçuk. Kafayı yemek üzereyim.
Benimde doktorum doğal burunlar yapıyor o yüzden çok küçük değil burnum zaten izin verdiği ölçüde küçültebileceğini söylemişti. Benim daha çok yeni eminim biraz daha küçülecek kibarlaşıcak zaten diğerleri çok yapay geliyor bana ünlülerin burunlarını incelerseniz onlarında hiç birinin kusursuz minicik burnu yok. Önemli olan yüzümüze yakışması.
Kime yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?Benimde doktorum doğal burunlar yapıyor o yüzden çok küçük değil burnum zaten izin verdiği ölçüde küçültebileceğini söylemişti. Benim daha çok yeni eminim biraz daha küçülecek kibarlaşıcak zaten diğerleri çok yapay geliyor bana ünlülerin burunlarını incelerseniz onlarında hiç birinin kusursuz minicik burnu yok. Önemli olan yüzümüze yakışması.
Ben bakirkoyde hasan hüseyin ceylan a oldumKime yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?
Kime yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?
Lovely35 bakarmısin bana mi oyle geldi bilmiyorum ama burunlarimiz sanki cok benziyor :)
4 ay oldu benim sizin ne kadar oldu :)Evet bayağı benziyor hemde. :) Ne kadar oldu yaptıralı?
54 gün oldu benimde.4 ay oldu benim sizin ne kadar oldu :)
Siz kalkıklıktan şikayet ediyorsunuz değil mi kalkıklık indi mi sizin benim 40 gün oldu biraz fazla kalkık geliyor sizce iner mi?Benimde doktorum doğal burunlar yapıyor o yüzden çok küçük değil burnum zaten izin verdiği ölçüde küçültebileceğini söylemişti. Benim daha çok yeni eminim biraz daha küçülecek kibarlaşıcak zaten diğerleri çok yapay geliyor bana ünlülerin burunlarını incelerseniz onlarında hiç birinin kusursuz minicik burnu yok. Önemli olan yüzümüze yakışması.
Siz kalkıklıktan şikayet ediyorsunuz değil mi kalkıklık indi mi sizin benim 40 gün oldu biraz fazla kalkık geliyor sizce iner mi?
denizlide kime yaptirdiniz?Ben denizlide yaşıyorum canım memnunum tabi eskiye nazaran gayet iyi anlamıyor kimse doğal
Sizdemi denizlidesinizdenizlide kime yaptirdiniz?
denizlide kime yaptirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?