Kalkıklığı iner mi ?(resimli )

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.042
1.208
133
Arkadaşlar yoruma ihtiyacım var .(arkadasim adına )Sizce fazla mı kalkık olmuş ? Tamponlari çıkarali 3 gün oldu .Hafif kavisli burun istemişti ama biraz daha iner mi kalkıklığı ?

Benim burnumun kalkıklığı inmişti biraz. Ödemlerden sonra iniyor. Burun ucu düştü diyen de var. Bence ödem iniyor

Daha 3 gün olmuş tabi ki ucu inecek ama daha önemli bir sorun var. Burnunda biraz kemer var fark ettiyseniz. Bantın üst tarafına dikkatlice bakın görürsünüz.

Daha 3 gün olmuş tabi ki ucu inecek ama daha önemli bir sorun var. Burnunda biraz kemer var fark ettiyseniz. Bantın üst tarafına dikkatlice bakın görürsünüz.

aynen katılıyorum , kalkıklıgından ziyade üst kısmında hafif kemer var
burun ucunuz kalkık değil bile ödemler gittiğinde cok memnun kalacaksınız

Benim burnumun kalkıklığı inmişti biraz. Ödemlerden sonra iniyor. Burun ucu düştü diyen de var. Bence ödem ini
Aa evet haklısınız hiç dikkat etmemisiz .Sonradan mı oluştu acaba kemik

Aa evet haklısınız hiç dikkat etmemisiz .Sonradan mı oluştu acaba kemik
Burun içindeki silikonlar çıkarılmaya giderken doktora bir sorsun bence. Belki bir cevabı vardır masaj falan önerebilir.

Olabilir aslında 1 ayda anca toplanır .Kalkıklığı fazla mı sizce
cok degil bence hem henüz 10 gün civarindasiniz sanirim. benim 10uncu gün ve 20inci günüm arasinda fark vardi mesela. umarim istediginiz yönde iyilesir ve güzel olur burnunuz.

Ameliyat olalı tam 2 ay oldu. Benim de başta kemer var gibiydi. Doktor ödem dedi ve zamanla büyük oranda indi. Yandan kemerimsi görüntü yok ama burnumun yanlarında hala şişlik var o kısımda.

bence sizin de ödemdir

Ve burun çok da kalkık değil bence ve çok minik inme payı oluyor zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…