- 31 Temmuz 2017
- 1.042
- 1.208
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
Arkadaşlar yoruma ihtiyacım var .(arkadasim adına )Sizce fazla mı kalkık olmuş ? Tamponlari çıkarali 3 gün oldu .Hafif kavisli burun istemişti ama biraz daha iner mi kalkıklığı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim burnumun kalkıklığı inmişti biraz. Ödemlerden sonra iniyor. Burun ucu düştü diyen de var. Bence ödem iniyorArkadaşlar yoruma ihtiyacım var .(arkadasim adına )Sizce fazla mı kalkık olmuş ? Tamponlari çıkarali 3 gün oldu .Hafif kavisli burun istemişti ama biraz daha iner mi kalkıklığı ?Eki Görüntüle 2754068
Daha 3 gün olmuş tabi ki ucu inecek ama daha önemli bir sorun var. Burnunda biraz kemer var fark ettiyseniz. Bantın üst tarafına dikkatlice bakın görürsünüz.Arkadaşlar yoruma ihtiyacım var .(arkadasim adına )Sizce fazla mı kalkık olmuş ? Tamponlari çıkarali 3 gün oldu .Hafif kavisli burun istemişti ama biraz daha iner mi kalkıklığı ?Eki Görüntüle 2754068
Daha 3 gün olmuş tabi ki ucu inecek ama daha önemli bir sorun var. Burnunda biraz kemer var fark ettiyseniz. Bantın üst tarafına dikkatlice bakın görürsünüz.
Benim burnumun kalkıklığı inmişti biraz. Ödemlerden sonra iniyor. Burun ucu düştü diyen de var. Bence ödem ini
Aa evet haklısınız hiç dikkat etmemisiz .Sonradan mı oluştu acaba kemikDaha 3 gün olmuş tabi ki ucu inecek ama daha önemli bir sorun var. Burnunda biraz kemer var fark ettiyseniz. Bantın üst tarafına dikkatlice bakın görürsünüz.
Burun içindeki silikonlar çıkarılmaya giderken doktora bir sorsun bence. Belki bir cevabı vardır masaj falan önerebilir.Aa evet haklısınız hiç dikkat etmemisiz .Sonradan mı oluştu acaba kemik
belkide kemik degil ödemdir sadece..Aa evet haklısınız hiç dikkat etmemisiz .Sonradan mı oluştu acaba kemik
Olabilir aslında 1 ayda anca toplanır .Kalkıklığı fazla mı sizcebelkide kemik degil ödemdir sadece..
cok degil bence hem henüz 10 gün civarindasiniz sanirim. benim 10uncu gün ve 20inci günüm arasinda fark vardi mesela. umarim istediginiz yönde iyilesir ve güzel olur burnunuz.Olabilir aslında 1 ayda anca toplanır .Kalkıklığı fazla mı sizce