kalmadi umudum!

unforgetable

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
101
2
0
İngiltere
...............................................
Sizlerden ozur dilerim arkadaslarim. Konu actim paylasacak kimsem olmadigi icin buraya yazdim ama sildim bu yuzden ozur dilerim sizden ve yoneticilerden.
Benim derdim esimle. Son 5 yildir benden buz gibi sogudu. Benimle gecirecegi zamani internette oyunlar oynayarak geciriyor. Benimle sohbet etmiyor beni kaale almiyor artik.
Nedenini sordugumda sacmaliyorsun sana her zamanki gibiyim diyor.
Ne sevdigi belli ne sevmedigi ama bana hic seviyormus gibi gelmiyor eskisi gibi bakmiyir gozlerime. Sanki aklinda bir baskasi varmis gibi… dinledigi sarkilar degisti(daha cok ask uzerine) hic dinlemedigi sarkilardi oysa. Kim bu seni yakan hatun diye saka yollu laf sokuyorum sensin diyor. Ben yanindayim neden hasretmis gibi bir halin var diyorum susuyor. Ben bu adamdan kafasindaki gercek dusunceleri nasil alirim. Ona ulasamadigi icin mi beni de kaybetmek istemiyor hani elinin altinda hazir biri yani ben varken. Ne bileyim kafamin ici binbir turlu dusuncelerle dolu. Seven insan boyle yapmaz ki....

Ya gitsin bitirsin istiyorum ya da beni sozde degil ozde sevsin istiyorum ama ne birakiyor ne de beni sevmedigini itiraf ediyor. Cikmazda kalmis durumdayim

Son düzenleme:
noldu arkadaşım neden umutsuzsun bukadar anlat dertler paylaştıkça azalırmış herzaman haline şükret cnm beterin beteri vardır unutma şunuda bil umudunu kaybedenin kaybedek başka bişey kalmamıştır:38:

...............................................
Sizlerden ozur dilerim arkadaslarim. Konu actim paylasacak kimsem olmadigi icin buraya yazdim ama sildim bu yuzden ozur dilerim sizden ve yoneticilerden.
Benim derdim esimle. Son 5 yildir benden buz gibi sogudu. Benimle gecirecegi zamani internette oyunlar oynayarak geciriyor. Benimle sohbet etmiyor beni kaale almiyor artik.
Nedenini sordugumda sacmaliyorsun sana her zamanki gibiyim diyor.
Ne sevdigi belli ne sevmedigi ama bana hic seviyormus gibi gelmiyor eskisi gibi bakmiyir gozlerime. Sanki aklinda bir baskasi varmis gibi… dinledigi sarkilar degisti(daha cok ask uzerine) hic dinlemedigi sarkilardi oysa. Kim bu seni yakan hatun diye saka yollu laf sokuyorum sensin diyor. Ben yanindayim neden hasretmis gibi bir halin var diyorum susuyor. Ben bu adamdan kafasindaki gercek dusunceleri nasil alirim. Ona ulasamadigi icin mi beni de kaybetmek istemiyor hani elinin altinda hazir biri yani ben varken. Ne bileyim kafamin ici binbir turlu dusuncelerle dolu. Seven insan boyle yapmaz ki....

Ya gitsin bitirsin istiyorum ya da beni sozde degil ozde sevsin istiyorum ama ne birakiyor ne de beni sevmedigini itiraf ediyor. Cikmazda kalmis durumdayim
bence bir bahane bul interneti kapattır yoksa çok başın ağrır:52:

ahh internet ahh evlerimize girdin gireli eşlerimiz kaybeder olduk, gerçi sendede bir suç yokki bizim akılsız kocalarda sana aldanıp girende, giripte doğru düzgün işlerini halledip çıkamayışlarında sorun....

Karşına al kocanı dobra dobra konuş dök içindekileri. 2. kadın olmayı kesinlikle kabullenemeyeceğini söyle aksi takdirde boşanmayı öner kendisine.

Kim bu seni yakan hatun diye saka yollu laf sokuyorum
Arkadaşım; birşey olsun ya da olmasın eşine bu şekilde bir soru sorabilmen ilişkiyi soğutmaz mı Sanki erkek arkadaşı gibi sormuşsun. Evliliğindeki soğukluk sanki tek taraflı değil, sende de var gibi.

Back
X