Kalmakmi gitmekmi

Zaten aklımda ovar habugin ha yarın büyük kızım biraz hassas daha5 yaşında ocok düşkün babaanneye büyükbaba ya hep onlarla olmak istiyor öbeni çok dusunduruyor
Boşanip ayrılınca akrabalik baglariniz bitmiyor, kiziniz yine babaanne dedesiyle görüşür ama kiziniz babaaane dede seviyor diye niye bu adamla devam edip, omur boyu sirtinuzda kambur gibi tasiyasiniz. Hem babanizin hem sizin emegini, sizleri dusunmeden bir cirpida hic eden bir adam.

Parayi ne yaptığı belli değil galiba.Muhtemelen kripto yada kumardir
Evliliğe devam ederseniz bu borçları ödemeniz lazim bi de.Bosansaniz evin yarısını isteyecektir baska parası yok.Bu kadin çocuklarla nerde yasayacak demeyecek.O babaanne dede ne sizi ne de çocuklarınızi düşünmeyecek , herkes mal mülk para derdine düşecek.
Benzeri vardi bende 15 senelik evlilikte 6 sene çalışmadı ben baktim.ise girip 3 ay sonra Nankor aldatti ailesi de arkasında gayet güzel durdu.
Asla devam etmeyin bu adamla.Avukata danışın evi vermemenin bir yolunu bulun.Çocuklariniz icin yapin bunu

Zaten yapmak istediğim şey bu boşanmak sadece basarabilirmiyim çocuklarıma bakabilirmiyim ailemle kalabilir miyim bunlar beni biraz dusunduruyor

Zaten yapmak istediğim şey bu boşanmak sadece basarabilirmiyim çocuklarıma bakabilirmiyim ailemle kalabilir miyim bunlar beni biraz dusunduruyor
Evi bırakıp siz gitmeyin sakin adami atın evden.Siz giderseniz evi de satıp yer.O gitsin siz o evde cocukalrinizla yasarsiniz.Ailenizde gelip destek olur.Ben öyle yaptım.Çocukalatin düzenini bozmayın hem, hem de aile evinde cocuklarla siz de sıkıntı cekersiniz.

Yanlız benim evim kayinvalidemle altlı üstlü bu durumda kalırsam boşanmış olmicam

Yani kocamı kapının önünde koysam ben kalsam yine bu evlilikteymis gibi olucak

Kumarcı, çalışmıyor, sülaleye borçlu ki buna borç denmez geri ödemeyeceği için hırsız denir. Bunu çektiniz boşamadınız diye cennete gideceğinizi falan mı düşünüyorsunuz? Türkiyede genellikle kadınların motivasyonu budur çünkü.
Çocuk ziyanına, yanlarında kavga edilmesine, psikolojileri bozuk büyümelerine, mutsuz anne ile yaşadıkları için kendi hayatlarında da hep mutsuz ilişkiler yaşamalarına ne demeli? Bunlara sebep olmak neden cehenneme gitme sebebi sayılmıyor o zaman ??

Araba parası yiyecek bir olay ama önemli değil? Belli ki kumarda yemiş
Zaten ruh gibi ne yediği belli ne içtiği belliki baya bı boğulmuş durumda maddiyattan oyuzden zaten sürekli ben halledicek benim sorunum sen karışma börek yanimda ol diyor surekli

Çalışmayan erkek bir de üstüne borç yapar şaşmaz bu. Çalışmayan kadın borç yapmıyor ama nedense. Bu erkekler çok salak

Basarabilirmiyim aslında tüm korkum bu cesaretimi ve yapabileceğimi bir bilsen kendime oinanc bir gelse 5 dk durmam

Birde eşimde iddaa oyunu var ben ondan supheleniyorum yani orda oynadı batirdimi acaba ama bana söylemiyor neyse ney bişey geldi başıma diyor gecistiriyor
Bu çok büyük bir sorun ,tehlike bence.Hiç anlamayan biri olarak tek şahit olduğum iddia oyunuyla ilgili kızım ortaokuldayken aileden epey zenginde olan müdürün okuldaki 40öğretmene kredi çektirmesi ve bu bu paraları ve okulun kasasını iddia oyununda kaybetmesiyle soruşturma açılıp tutuklanmasıydı.tüm veliler şaşırmıştık.

Çalışmayı sevmeyen adamla zaten neden evlendiniz ki?bilmem kac yildir yan gip yatan adam evlenince mi çalışacak?

Hanımlar meehaba daha önceki konumu biliyorsunuz dur geldim ailemin yanindayim çocuklarımla beraber eş ailesi geldi konuşmaya onlarda olayın farkındalar işte biz heesyi biliyoruz diye çok şeyler oldu iyi e düşün kararini ver dediler ama ben çocuklarımla beraber ayrı bir yerde yaşamak istiyorum sorum su boşandıktan sonra kira yardımı varmı yada nakdi yardım en azından ben çalışana kadar

Eşinizle oturduğunuz ev sizin değil mi ? Onu satsaniz olmaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…