- 16 Nisan 2008
- 5.325
- 14.357
- 773
- Konu Sahibi Selin berra
-
Boşanip ayrılınca akrabalik baglariniz bitmiyor, kiziniz yine babaanne dedesiyle görüşür ama kiziniz babaaane dede seviyor diye niye bu adamla devam edip, omur boyu sirtinuzda kambur gibi tasiyasiniz. Hem babanizin hem sizin emegini, sizleri dusunmeden bir cirpida hic eden bir adam.Zaten aklımda ovar habugin ha yarın büyük kızım biraz hassas daha5 yaşında ocok düşkün babaanneye büyükbaba ya hep onlarla olmak istiyor öbeni çok dusunduruyor
Bu adamı az beslemişsiniz gibi hala devam mı edeceksiniz?Hem öyle hem benim birikimim hem dışarıdan borç ve daha neler
Evi bırakıp siz gitmeyin sakin adami atın evden.Siz giderseniz evi de satıp yer.O gitsin siz o evde cocukalrinizla yasarsiniz.Ailenizde gelip destek olur.Ben öyle yaptım.Çocukalatin düzenini bozmayın hem, hem de aile evinde cocuklarla siz de sıkıntı cekersiniz.Zaten yapmak istediğim şey bu boşanmak sadece basarabilirmiyim çocuklarıma bakabilirmiyim ailemle kalabilir miyim bunlar beni biraz dusunduruyor
Hayır sordum baban bize araba alalım diye çekmişti krediyi başıma bı iş geldi ondan dolayı hepsini oraya yatırdım diyor ne diyorum biolay önemli değil diyor sözde kazaParayı ne yapmış belli değil mi? Nasıl soramıyorsunuz bunu ya?
Araba parası yiyecek bir olay ama önemli değil? Belli ki kumarda yemişHayır sordum baban bize araba alalım diye çekmişti krediyi başıma bı iş geldi ondan dolayı hepsini oraya yatırdım diyor ne diyorum biolay önemli değil diyor sözde kaza
Zaten ruh gibi ne yediği belli ne içtiği belliki baya bı boğulmuş durumda maddiyattan oyuzden zaten sürekli ben halledicek benim sorunum sen karışma börek yanimda ol diyor surekliAraba parası yiyecek bir olay ama önemli değil? Belli ki kumarda yemiş
Bu çok büyük bir sorun ,tehlike bence.Hiç anlamayan biri olarak tek şahit olduğum iddia oyunuyla ilgili kızım ortaokuldayken aileden epey zenginde olan müdürün okuldaki 40öğretmene kredi çektirmesi ve bu bu paraları ve okulun kasasını iddia oyununda kaybetmesiyle soruşturma açılıp tutuklanmasıydı.tüm veliler şaşırmıştık.Birde eşimde iddaa oyunu var ben ondan supheleniyorum yani orda oynadı batirdimi acaba ama bana söylemiyor neyse ney bişey geldi başıma diyor gecistiriyor
Eşinizle oturduğunuz ev sizin değil mi ? Onu satsaniz olmaz mı ?Hanımlar meehaba daha önceki konumu biliyorsunuz dur geldim ailemin yanindayim çocuklarımla beraber eş ailesi geldi konuşmaya onlarda olayın farkındalar işte biz heesyi biliyoruz diye çok şeyler oldu iyi e düşün kararini ver dediler ama ben çocuklarımla beraber ayrı bir yerde yaşamak istiyorum sorum su boşandıktan sonra kira yardımı varmı yada nakdi yardım en azından ben çalışana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?