Kalmakmi gitmekmi

Selin berra

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2022
18
7
1
Merhaba hanımlar ben yeni katıldım aranıza 10 yıllık evli iki çocuk annesiyim eşim iş konusunda hiç istekli olmayan çalışmayı sevmeyen bir adam ona yardım ettim ev yaptık eşyanızı aldık ben işten ayrıldım oda çıktı maddi sıkıntılar yaşadık tekrar girdim ama ohep girdi çıktı işten daimi olarak hiç çalışmaz neyse çocuklarımız oldu maddiyatimiz çoğaldı ama adamda gram babalık sirumlulugu yok hep benim çalışmama alıştı neyse çok uzatmayayım en son 3 hafta önce araba kredisi çekmişti benim babam arabalar pahalı olunca bankaya attık düşerse alırız diye benimde kenarda 15 bin birukimim vardı önce onu istedi niye dedim iş yapicam dedi yalanlarla bisekilde aldı sonra öğrendim ki bankadaki araba kredisinide almış birilerindende yüklü miktarda para almış benim bir sikintim var ondan aldım dedi ne dedim yalana başvurdu başıma bı olay gelmiş diye ama yalan sonradan kendiside söyledi ama başka bı yalanla şimdi uçan kuşa borcumuz var hepten sinirlerim bozuldu çocuklarımı düşünüyorum boşanmayı düşünüyorum çocuklar zarar gorurmu bilmiyorum halada evde çalışmaz

Siz evde çalışmasanız, çocuklara bakmasanız , yemek temizlik yapmasanız bi de üstüne sağa sola borç taksanız hiçbir erkek 2 günden fazla tutmaz sizi evinde.

Ama bunları yapan erkekler olunca kadınlar çekiyor çok hayret verici cidden.

10 senedir çalışmayan adama ömrünüzü vermekle kalmamışsınız bi de 2 tane yetim çocuk vermişsiniz. Evet çocuklarınız yetim çünkü babaları baba değil.

Sormanız hata imkan varsa hemen şimdi şu dakika boşanın. En azından hiç olmazsa borclanmaktan kurtulursunuz.

Calismayi sevmeyen erkek en nefret ettigim tiptir.
Bir moka yaramazlar.
Beslemeyin daha fazla

Zaten aklımda ovar habugin ha yarın büyük kızım biraz hassas daha5 yaşında ocok düşkün babaanneye büyükbaba ya hep onlarla olmak istiyor öbeni çok dusunduruyor

Kocanız babanızın parasını mı yedi yani? Doğru mu anladım?

Allah sabır versin bosan cnm ondan adam olmaz

Ve çok iyi konuşur benim yerime onunla konuşun anında edebiyatla sizi alt eder öyle yani

Hem öyle hem benim birikimim hem dışarıdan borç ve daha neler
Babaniza acımıyor musunuz? Yaşlı başlı adam olduğuna eminim ... kocanız sagda solda yesin diye mi kazanmış zavallı adam.

Siz kayınpederinizin parasını hile ile alıp yeseniz ne olurdu hic düşündünüz mü? Dünyanın en medeni erkeği bile boşanmakla bırakmazdı yakanızı.

Sizin basiretiniz bağlanmış bence. Şuurunuz yerinde değil. Bahsettiğiniz şey korkunç bir sey.

Kocam babamin parasını cebren ve hile ile zimmetine geçirip bi de borclanacak ve bi de çalışmayacak. Tasavvur edemedim. Ne hayatlar var.

Hem öyle hem benim birikimim hem dışarıdan borç ve daha neler
Size daha fazla bu asalak insani beslemeye devam etme motivasyonu nereden geliyor?

Adamin hic yarari yok
Hayatinizda olmasa daha mutlu olacaksiniz
Paraniz size ve cocuklariniza kalacak
Daha iyi hissedeceksiniz vs vs

Yokluğu bayram gibi olur.
Derhal vinlayin

Bana kalıcak paramı bıraktı nevar yoksa aldı batırdı kendi babasindanda 20 bin almis

Babalik sorumlulugu yok, iş yok güc yok, borc var. Dolandirici gibi herkesin parasini çarpmış. Siz zaten calisip ev gecindirebilecek kapasitede bir kadinsiniz, kocaniza maddi anlamda bir bagimliliginiz yok. Ne diye bu adami cekiyorsunuz? Kiziniz babaanne dedeye duskunsw bosandiktan sonra yine bol bol gosterebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…